CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Benarkah Khabar Angin Fasha Dan Jejai Sudah Bercerai?

15-12-2015 11:03 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 166349| Komen: 2364

Description: Cerita hangat di ruangan forum kini adalah mengenai berita penceraian pelakon Fasha Sandha dan suaminya....


Oleh Fyruz Hanna

Cerita hangat di ruangan forum kini adalah mengenai berita penceraian pelakon Fasha Sandha dan suaminya.

Berita yang disebarkan di instagram itu mendapat perhatian forumer kerana seorang Instagramer @rinatariena yang mendedahkan kisah penceraian mereka diruangan komen didalam Instagram.

Sejauh mana kesahihan berita ini masih lagi samar namun @rinatariena dalam kenyataannya berani untuk 'tagged' ibu mertua Fasha dan juga suami Fasha.

Walaupun sebelum ini Fasha dilihat memuatnaik status sedih mengenai jodoh namun semuanya masih lagi menjadi misteri.

Apa pun, marilah kita sama-sama berdoa jodoh pasangan berkekalan hendaknya. -CARI Infonet.  





28

Bagus
18

Marah
22

Terkejut
16

Sedih
20

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (115 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote potsshine 14-12-2015 05:53 PM
Plak dah….
Quote mariamaria 14-12-2015 05:53 PM
Biar betikk
Quote mizzacu 14-12-2015 05:54 PM
betul ke tu? ishh.. pasal kawen cerai ni no komen la psl tu..
yg dok sebok pi canang tu dia tu sapa? melebih dr family eh..
kang x btul kang naya jer
Quote enchikfitz 14-12-2015 05:55 PM
Ahh...panas!!! Boleh masuk dlm thread hot meols






Tapi sahihkah?
Quote Santeira 14-12-2015 05:55 PM
semak betul batu2 api. dorang pulak lebih2. jangan masuk campur hal family org lah.
Quote ellejo 14-12-2015 05:56 PM
wowowowo siap tag lagik
ni mmg berani kerana benar
Quote lvsg8 14-12-2015 05:59 PM
sekadar berita dari kawan atas kawan tak payah cerita la..pitnah je tu...
Quote mummy_vouge 14-12-2015 06:02 PM
xkn la jejai nk lepaskan chenta agong die..btw aku xbley nk baca ss ko tu tulisan blur
Quote misssakura 14-12-2015 06:03 PM
Kalo btol ni mau meletop thread ni krg. Get ready popcorn siap2.
Quote penmerah 14-12-2015 06:12 PM
kesian fasha
harap fasha dan anak2 bertabah


batu2 api dan yang menginginkan fasha-jejai berpisah boleh bersorak sorailah
agaknya fasha memang dibenci kot... pasal tu kot heboh terlebih sudu dari kuah mencanang2 sana sini (based on SS TT)

well... back off adalah yg terbaik dari tersiksa jiwa batin dgn perangai PPRT

Quote LilyJasmine 14-12-2015 06:13 PM
Kalaulah betul, aduh kasihannya....

Lepas ni boleh la kot buat rumah banglo sebijik kat anak-anak Jejai mcm mana PS bagi dekat Rayqal kannnnn..
Quote putehkundor 14-12-2015 06:17 PM
Biarlah thread ni kekal kat bod gossip ni jer....
Tak kuasa lah mak teh nak gi sana...banyak sgt thread....pening

Kalau karatz nak bercakaran pun biaq pi lah depa...lagi bagus what...
Kak teh baca sambil makan cekodok jah
Quote Lavender_Violet 14-12-2015 06:18 PM
Ntah ye ntah tidak.
Si tukang komen tu yo yo o konfiden canang hal cerai ni
Dia sapa ntah dgn family PS tu
Mulut boleh tahan longkang
Quote aku.semut.merah 14-12-2015 06:21 PM
Dorang mmg dah x dok serumah almost berminggu dah selepas tournament jejai ri tu.
Quote de_ikea 14-12-2015 06:21 PM
Kesiannya. Iols tunggu benar atau tidak kisah ni sambil makan popcorn. Jemputlah.
Quote dewimalam78 14-12-2015 06:24 PM
Blom sahih keluar dr mulut kedua pihak, so berhati2 la berckp psl cerai berai org.
Mohon karats dan haters kawal perasaan.

Apa pun dosa tau klu tugas kita memporak porandakan rumahtgga org smpi bercerai. If betul cerai, biarla ats kehndak kedua belah pihak. Bkn drp kehendak pihak ketiga keempat kelima keseribu.
Quote mesmerize 14-12-2015 06:24 PM
noooooo

kenapa sebelum kawen begitu bermati-matian pertahankan centa..selepas kawen lain pula cerita?

eh macam rhyme pulak
Quote cmf_jeangrey 14-12-2015 06:26 PM
Puncanya yg dok ungkit mengungkit kt ig tu la kot....lega perasaan agaknya dpt buat org bercerai berai.....dasar jakun
Quote misssakura 14-12-2015 06:29 PM
Kalo btol gosip ni harap thread ni kekal dkt bod gosip. Senang skit nk bce gosip diorang.

Lihat semua komen(2364)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 02:38 AM GMT+8 , Processed in 0.073814 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top