CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Wanita Berang Suami Ditetak Bangkit Memukul Perompak

28-7-2015 12:04 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 6557| Komen: 28

Description: Tindakan wanita terbabit harus dipuji kerana berjaya menyebabkan perompak panik...
Oleh : Fyruz Hanna

sumber gambar: sinarharian


Usia emas bukan penghalang seorang wanita, 58 tahun, untuk mencapai sebatang besi dan memukul 5 perompak yang merompak rumahnya.

Kejadian yang berlaku di Felda Palong 6, Jempol itu dan memukul suspek dengan keadaan melulu.

Tindakan wanita terbabit harus dipuji kerana berjaya menyebabkan perompak panik dan lari tanpa sempat menyamun.

Dalam kejadian samun yang dipercayai didalangi oleh warga asing itu suami wanita tersebut cedera dipergelangan tangan  dan menerima 12 jahitan.    
23

Bagus
17

Marah
20

Terkejut
18

Sedih
31

Lawak
32

Bosan

Friends Rank (141 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prettyuglybabe 28-7-2015 10:34 AM
jangan main-main dengan pompuan yang naik hantu
Quote almari_buruk 28-7-2015 10:34 AM
Alhamdulillah makcik dikurniakan keberanian luar biasa

Quote delsmomm 28-7-2015 10:34 AM
hebatt pompuan ni..

berjaye menakutkan 5 org jate perampok  yg tak bertelur ittew..
Quote talapia 28-7-2015 10:42 AM
haha.. mesti makcik tu dah naik antu tgk laki kene tetak... anak kene belasah. kekuatan luar biasa.. keberanian tahap langit ketujuh gitu dah resap masuk dlm badan.
Quote leylapple 28-7-2015 10:45 AM
ini bukan kali pertama pompuan belasah penyamun....

dulu ada jugak kes pompuan kejar peragut siap langgar lagi si peragut...

and ada pompuan yang flying kick peragut..

lelaki buat apa???meragut?
Quote kentel 28-7-2015 10:52 AM
delsmomm replied at 28-7-2015 10:34 AM
hebatt pompuan ni..

berjaye menakutkan 5 org jate perampok  yg tak bertelur ittew..

bijan pun tarak tulur sis...hamdalah!!!
Quote delsmomm 28-7-2015 10:55 AM
kentel replied at 28-7-2015 02:52 AM
bijan pun tarak tulur sis...hamdalah!!!

akak syak dia dah awet tulur dia dgn bersalut emas & dihadiahkan kpd ahkak pink..


Quote sgbuloh 28-7-2015 11:02 AM
nasib baik ada batang besi dalam rumah tu. kalau guna penyapu lidi je mesti tergelak-gelak penyamun tu.
Quote lavender_aqua 28-7-2015 11:02 AM
perempuan bila orang tersayang (suami, anak, parents cedera),
dia akan ada kekuatan & keberanian yg luar biasa hebat

kwn aku dgn bapa dia pernah eksiden, sampai je
berita dia eksiden kat mak dia yg tgh pregnant 7bln ++,
mak dia datang, dukung kwn aku yg cedera, drive gi hospital  
Quote syahoney 28-7-2015 11:14 AM
never underestimate the power of angry woman
Quote kentel 28-7-2015 11:26 AM
delsmomm replied at 28-7-2015 10:55 AM
akak syak dia dah awet tulur dia dgn bersalut emas & dihadiahkan kpd ahkak pink..

ahkak pink simpan uols...dalam beg birkin dia...tu jadi pahlawan bugis...
Quote delsmomm 28-7-2015 11:31 AM
kentel replied at 28-7-2015 03:26 AM
ahkak pink simpan uols...dalam beg birkin dia...tu jadi pahlawan bugis...

iols harap ahkak pink segera pulangkan barang awet tersebut agar beliau mempunyai keberanian untuk beri laluan kpd org len...
Quote miabebe 28-7-2015 11:34 AM
Mocik ade saka ke pew
Quote kentel 28-7-2015 11:37 AM
delsmomm replied at 28-7-2015 11:31 AM
iols harap ahkak pink segera pulangkan barang awet tersebut agar beliau mempunyai keberanian untuk ...

tak cuols...kakmah masih belum puas menikmati duit rakyat marhaen mcm kita ni
Quote mrsT 28-7-2015 03:23 PM
tindakan seorang wanita..
Quote ell768 28-7-2015 03:30 PM
pompuan kalau betul2 marah mcm gitu laa jadinya..padan muka penyamun tu...
Quote haryatie 28-7-2015 03:51 PM
prempuan klau naik hantu mmg hebattt...
Quote stania83 28-7-2015 03:54 PM
jgn memain aaa pompuan kalau keadaan terdesak angkat kereta pon boleh.
Quote abil_tetra 28-7-2015 04:03 PM
Anak lelaki pon x terlawan
Steady makcik..
Sekali dgn ngamuk sekali dgn jerit 5 malaun pon kalah

Lihat semua komen(28)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 07:24 AM GMT+8 , Processed in 0.086898 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top