CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Darah Belut Dikatakan Darah Selaput Dara

27-7-2015 11:41 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 8353| Komen: 32

Description: satu sindiket sanggup mengunakan darah belut yang telah direndam didalam span...
Oleh Fyruz Hanna



Apa sahaja akan dilakukan oleh manusia untuk menipu kali ini kegiatan menipu pelanggan dengan menggunakan darah belut.

Untuk membuktikan pelacur yang dilanggan masih lagi dara, satu sindiket sanggup mengunakan darah belut yang telah direndam didalam span.

Polis Xuzhou berjaya membongkar kegiatan yang dua tiga kali tidak bermoral itu, selepas polis menyamar sebagai pelanggan.


Sindiket tersebut bergerak luas di bandar besar lain seperti Chongqing, Zhengzhou, Hangzhou, Lianyungan dan Shanghai.

15

Bagus
19

Marah
11

Terkejut
24

Sedih
20

Lawak
26

Bosan

Friends Rank (115 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Simunggu 27-7-2015 09:56 AM
jadi bagimana sepan itu berfungsi?
Quote Orix 27-7-2015 09:59 AM
Simunggu replied at 27-7-2015 09:56 AM
jadi bagimana sepan itu berfungsi?

kan... ap fungsi span tu ???
Quote Suchi 27-7-2015 10:02 AM
Simunggu replied at 27-7-2015 09:56 AM
jadi bagimana sepan itu berfungsi?

letak dlm cikpit kot, nnt bila ditusuk span tu terkena geseran lalu terkuarlah darah tu.
agaknya lah kan.
Quote dcruins 27-7-2015 10:23 AM
hasil melacur setahun boleh lah dibuat modal untuk balik kampung sempena tahun baru cina, sementara hamba2 abdi cina dari kampung  yang kerja dengan kilang milik syarikat eropah/amerika di bandar2 besar selatan china belum tentu dapat kumpul duit untuk balik kampung dalam setahun, nak tempah tiket train berbulan-bulan lebih awal tapi duit masih tak cukup.

Mungkin masih ada generasi tua di banyak kawasan interior China yang mentaliti mendapat anak perempuan tu sebagai satu musibah macam zaman2 Mao Tze Tung dan zaman2 awal Deng Xiaoping....
Quote Simunggu 27-7-2015 10:54 AM
Suchi replied at 27-7-2015 10:02 AM
letak dlm cikpit kot, nnt bila ditusuk span tu terkena geseran lalu terkuarlah darah tu.
agaknya  ...

ada sepan ..tak ada sepan...apa apa pun sedap juga...
Quote FanTasyCreaTioN 27-7-2015 11:08 AM

The sponge used to absorb eel blood.

Use a natural sponge. The key illusion to faking virginity is the old prostitute practice of using a small blood soaked piece of sponge.
Soak the sponge in menstrual blood or even fake blood from a costume shop. Cut the piece to barely fit inside the vaginal opening and squeeze down with the inner muscles. Hold this piece in place tightly under the male penetrates. As the vagina lubricates, the dried blood will begin to ooze. The squeezing of the muscles to hold the sponge in place will create the illusion of the male having to break the hymen of a virgin.



Quote Duta lover 27-7-2015 11:24 AM
Mmg konfem ke kalau dara ada darah?

Ke mitos semata?
Quote user2012 27-7-2015 11:41 AM
Bukan setakat susu, telur, telefon je diciplak, sampai dara pun boleh. ish ish ish PRC nih.
Quote dondangdendang 27-7-2015 11:58 AM
Duta lover replied at 27-7-2015 11:24 AM
Mmg konfem ke kalau dara ada darah?

Ke mitos semata?

kalau dulu mmg confirm la...tp kalau dah gini mmg dah jadi mitos lah gamak nya
Quote Redskin 27-7-2015 07:23 PM
Kalo dah tala bunyik cuplap.!!..cuplap..!! Lobang Cik Tat dah los lobos la tuu
keluor darah sebaldi pon amendanya dara.

Cainis ni kebanyakkan jenis pensil 2B itu yg cari dara,
bagus la tu...Cainis tipooo Cainis.
Kalo tak menipu, itu bukan Cainis .

Pompuan melayu ramai yg dah ditebuk tupai tapi pompuan cainis ni ramai
baik2 pandai jaga napsu konon, sumanya masih dara !!!
Quote estrelle 27-7-2015 07:28 PM
dara pon fake.
Quote makneng 27-7-2015 07:31 PM
Haiyoo ni cara menjadi dara yg lbh murah,  drpd  pembedahan baik pulih selaput dara.  
Quote kemaruk 27-7-2015 07:33 PM
dcruins replied at 27-7-2015 10:23 AM
hasil melacur setahun boleh lah dibuat modal untuk balik kampung sempena tahun baru cina, sementara  ...

bosan gile main ngan china doll bro

yang dia tau "shower", "put condom", "you up, me down", pastu tanya "finish??" setiap 2 minit

dah inzal pon tanya "finish??" lagi...

bukan semua, tapi majoriti cikcur dari tanah besar boleh cakap camni je

cantik memang cantik, body mantap, tapi baunya huhhhh tengikkkk
Quote yusryimran 27-7-2015 07:34 PM
OMG mcm2
Quote spiderman80 27-7-2015 07:56 PM
Spidey pun nak guna darah ini untuk menggaburi bakal isteri akan datang nanti.
Quote kambeng_masam 27-7-2015 08:01 PM
spiderman80 replied at 27-7-2015 02:56 PM
Spidey pun nak guna darah ini untuk menggaburi bakal isteri akan datang nanti.

spidey nak taruk span dlm lubang kencing ke?
Quote kemaruk 27-7-2015 08:02 PM
FanTasyCreaTioN replied at 27-7-2015 11:08 AM
The sponge used to absorb eel blood.

too much information
Quote sukacactus 27-7-2015 08:02 PM
Padan muka
Hadap sgt nak dpt ank dara
Mesti pandai pompuan tu berlakon ala2 tersentuh kali pertama
Quote tumpanglalu74 27-7-2015 08:07 PM
Semua pon pelesu..

Lihat semua komen(32)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 08:27 AM GMT+8 , Processed in 0.060478 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top