CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Hebat! Nenek Usia Hampir 100 Diberitahu Hamil

27-7-2015 03:08 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 10152| Komen: 23

Description: Saya hampir 100 tahun, bagaimana kamu kata saya hamil?...
Oleh Fyruz Hanna

sumber foto: thesun.co.uk


Melihatkan fizikal serta raut wajah nenek ini, sukar menerima jika dia sebenarnya mengandung. Bukan kita sahaja yang sukar mempercayai malah nenek ini juga tidak mempercayai khabar yang diberitahu kepadanya.

Keliru, Doris Ayling  sangat terkejut apabila dia diminta untuk membawa sampel air kencing untuk menjalani pemeriksaan lanjut mengenai kehamilannya.

sumber foto: thesun.co.uk


Ibu kepada 3 anak yang kebanyakkan dari mereka sudah berpencen ini mengesahkan tarikh lahir yang tercatat dalam surat berkenaan tepat dengan tarikh lahirnya.

"Saya hampir 100 tahun, bagaimana kamu kata saya hamil?", kata bekas tukang masak sekolah ini.

Doris yakin berlaku kesilapan yang telah dilakukan pihak hospital kerana dan pihak pengurusan Hospital Portsmouth memohon maaf di atas kesilapan daripada pihak pengurusan.
26

Bagus
28

Marah
35

Terkejut
25

Sedih
34

Lawak
41

Bosan

Friends Rank (189 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote spiderman80 26-7-2015 03:05 PM
Tengok gambar nenek, terpancar cahaya kegembiraan dan kenikmatan dari mukanya membayangkan dirinya akan menjadi seorang ibu tidak lama lagi.
Quote chinta89 26-7-2015 04:05 PM
muka nenek tu sgtlah terujaaaaa... tgk pada riak muka dia hepi je kalau btl peknen.. masuk guinness world, sape tau?
Quote mattzzx 26-7-2015 05:29 PM
spiderman80 replied at 26-7-2015 03:05 PM
Tengok gambar nenek, terpancar cahaya kegembiraan dan kenikmatan dari mukanya membayangkan dirinya a ...

nenek akan jadi ibu......
Quote ipes2 26-7-2015 09:15 PM

Quote Ipo 26-7-2015 09:59 PM
teringat cerpen Faisal Tehrani..Seorang nenek di Kota Mekah..

Quote hyie 26-7-2015 10:44 PM
camnelah dia nak meneran time beranak nanti buat ceaser pon x boleh sebab dah kertu...haha...choiii
Quote imransulaiman 27-7-2015 12:56 AM
99 tahun masih nampak sihat...
Quote shanshero 27-7-2015 01:54 AM
Orang barat kalo dah tua kotai pun masih
aktif romen2 dengan boyfriend tepi jalan
Quote delsmomm 27-7-2015 09:35 AM
tajuk misleading...
hampess sungguh iols ingat nenek tu betoi la ngandung..
Quote quepastiputeh 27-7-2015 10:50 PM
Kemain posing nenek ni ye.. anak2 dah banyak pencen.. ate... main jela kojeeenyeee yee
Quote BebeQ 28-7-2015 11:46 AM
baru nak kagum dengan nenek yang masih mampu. tajuk gempak sangat.
Quote makton 28-7-2015 03:13 PM
amboiiii... 99 tahun masih kurang kedut di muka
Quote mattzzx 28-7-2015 04:31 PM
makton replied at 28-7-2015 03:13 PM
amboiiii... 99 tahun masih kurang kedut di muka

awet muda lah tu...
Quote makton 28-7-2015 04:45 PM

360 uols.....
Quote CiliPadiSedap 8-4-2017 11:40 AM
hyie replied at 26-7-2015 10:44 PM
camnelah dia nak meneran time beranak nanti  buat ceaser pon x boleh sebab dah kertu...haha...c ...

Dia  meneran pun otot faraj tak mampu kemut dan push.. over meneran blh kena buasir...
Quote Leo_Gurlz 8-4-2017 01:12 PM
Kalo iollss jadi anak nenek pon mengekek iollss suka. mmg kesilapan yg melucukan. ada 70 tahun x pregnant tiba2 detect pregnant
Quote mattzzx 8-4-2017 01:28 PM

360 apa tu?

Quote mute 10-4-2017 11:32 AM
atuk mane atuk?
Quote makton 19-4-2017 07:45 AM

camera 360.. hehe

Lihat semua komen(23)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 02:07 PM GMT+8 , Processed in 0.097032 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top