CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

China: Wanita Di'Telan' Eskalator

27-7-2015 11:59 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 23490| Komen: 102

Description: Malang nasib wanita ini apabila dia terjatuh dan di'telan' eskalator di sebuah pusat beli-belah...
Oleh Fyruz Hanna



CHINA: Malang nasib wanita ini apabila dia terjatuh dan di'telan' eskalator di sebuah pusat beli-belah.

Video mengejutkan ini menunjukkan seorang ibu yang sedang mendukung anaknya terjatuh selepas bahagian yang dipijaknya runtuh.

Kejadian yang berlaku di pusat beli-belah, Jingzho Shashi Anliang menunjukkan mangsa sempat menolak kanak-kanak lelaki tersebut dan dirinya ditelan oleh eskalator walaupun ada staf yang cuba menyelamatkannya.


Mayat wanita tersebut dijumpai selepas tiga jam.

Ini bukan kejadian pertama yang berlaku membabitkan kematian.

Awal tahun menyaksikan adik Nurhayada Sofia  meninggal apabila jatuh dari eskalator yang menarik bajunya yang menyebabkan dia jatuh dari tingkat 5. -CARI Infonet.

sumber: Agensi

12

Bagus
22

Marah
12

Terkejut
16

Sedih
17

Lawak
30

Bosan

Friends Rank (109 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tongkatwaran75 27-7-2015 07:38 AM
[youtube]v=rmfePAt0o5c[/youtube]
Quote tongkatwaran75 27-7-2015 07:39 AM
link:

https://www.youtube.com/watch?v=rmfePAt0o5c


https://www.facebook.com/michelledbev/videos/vb.100001811580922/903124773091234/?type=2&theater#FB
Quote imransulaiman 27-7-2015 07:44 AM
Woooo! Tak sanggup tengok!
Quote haryatie 27-7-2015 07:49 AM
menakutkan..
Quote miabebe 27-7-2015 07:49 AM
Jatuh ke dlm ke mmg kene telan/ d kisar lumat

Mia tamo tengok...tatotttttttttttt
Quote kentel 27-7-2015 07:52 AM
re-tepek

[youtube]rmfePAt0o5c[/youtube]
Quote miabebe 27-7-2015 07:53 AM
Ok mia da tgk

Nmpk cm merah2 tu darah ke screen hp mia yg prob
Quote MissNigga 27-7-2015 07:59 AM
alamak .. tak leh nak nengok bidio kat PC opis ....
Quote delsmomm 27-7-2015 08:02 AM
uikss gambar nampak jelas kew..
xbrani nak bukak tapi nak tgk..

adesss...
Quote haruslah 27-7-2015 08:09 AM
scary....

huhu mesti hancur kan

yg dua2 org tu kira penyambut 'tetamu' ke?
Quote chinta89 27-7-2015 08:09 AM
arghhhhh..xmo tgk! skeriii
Quote ellZack 27-7-2015 08:19 AM
delsmomm replied at 27-7-2015 08:02 AM
uikss gambar nampak jelas kew..
xbrani nak bukak tapi nak tgk..

sampai perempuan tu jatuh..
lepas tu censored..

Quote ellZack 27-7-2015 08:20 AM
kalau nak tengok, iols cadangkan tutup volume..
untuk mengurangkan kesan ke-scary-an..
Quote shernazz 27-7-2015 08:21 AM
aduu..trauma anak dia n promoter tu..
huwaaaaa
mmg sedih wei
Quote gaara_X 27-7-2015 08:25 AM
pergh!!....dahsyat giler...
Quote merrissa 27-7-2015 08:28 AM
Edited by merrissa at 27-7-2015 08:32 AM

Ya Allah...scary nya..macam citer final destination la plak....ngeri2
jap kenapa dua orang tuh ader kat situ?....
Quote lavender_aqua 27-7-2015 08:29 AM
delsmomm replied at 27-7-2015 08:02 AM
uikss gambar nampak jelas kew..
xbrani nak bukak tapi nak tgk..

takyah tgk la del, seram
aqua tgk yg versi hp record dari
bilik cctv pny gambar, pun rasa
seram dah tgk mak dia kena telan
masuk dlm escalator tu

Quote delsmomm 27-7-2015 08:30 AM
lavender_aqua replied at 27-7-2015 12:29 AM
takyah tgk la del, seram
aqua tgk yg versi hp record dari
bilik cctv pny gambar, pun rasa

ye ke...
aqua ckp gitu, terus i rase nak muntah..

seb baik x gigih nak bkk..
Quote AbukRokok 27-7-2015 08:32 AM
tunggu edisi xsensor liveleak nati

Lihat semua komen(102)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 09:10 AM GMT+8 , Processed in 0.054154 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top