CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Eskalator 'Makan' Tangan Budak, Tiga Jari Patah Tulang

30-3-2017 03:19 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 4111| Komen: 12

Description: Seorang budak lelaki, tapak tangannya tergilis masuk ke dalam celah tangga eskalator, akibatnya tangan kanannya hancur berdarah.
Insiden budak terjatuh di tangga eskalator berlaku sekali lagi. 

Kejadian yang menakutkan itu berlaku di Hainan, China di mana seorang budak lelaki, tapak tangannya tergilis masuk ke dalam celah tangga eskalator, akibatnya tangan kanannya hancur berdarah. 


Memetik laporan sina.com, budak yang berumur hanya lima tahun itu,disebabkan bertindak terlalu agresif semasa menaiki eskalator bersama ibunya, secara tidak sengaja terjatuh sehingga menyebabkan tangan kanannya tergilis masuk di celah eskalator. 

Paparan video jelas kelihatan, budak lelaki itu berkelakuan terlalu aktif semasa mengikut di belakang ibunya ketika menaiki tangga eskalator.

Jeritan budak itu mengejutkan orang ramai, dengan serta-merta kakitangan pasaraya menghentikan tangga eskalator, sekaligus berjaya mengelakkan kemalangan yang lebih teruk terjadi.

Menurut laporan, tangan kanan budak itu mengalami kecederaan yang agak teruk apabila dilaporkan kelihatan tulang jarinya terkeluar, dan keseluruhan tangannya boleh dikatakan hancur berlumuran darah. 


Hasil rawatan, doktor mendapati tiga batang jarinya patah tulang, namun setelah menjalani pembedahan, ianya kini tidak bermasalah lagi.- CARI





19

Bagus
13

Marah
21

Terkejut
16

Sedih
15

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (89 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote helle 30-3-2017 03:23 PM
Cash la untuk mak dgn anak..masuk mall terkinja macam beruk
Quote manjalara_01 30-3-2017 03:39 PM
tetiber dpt inspirasi nak buat movie horror "The Escalator"
Quote prettyuglybabe 30-3-2017 03:45 PM
semoga lepas ni behave la ye..
Quote dinopower 30-3-2017 03:47 PM
prettyuglybabe replied at 30-3-2017 03:45 PM
semoga lepas ni behave la ye..

bbdk susah nak ckp..... bkn reti dok diam
Quote KucingKedai 30-3-2017 03:55 PM
aduih.. ngeri gile
dalam beberapa saat je macam2 bole jadi..
Quote harrypoter 30-3-2017 04:04 PM

ish ish ish taktau nk kata apa aih
Quote nisako 30-3-2017 04:07 PM
ishh china lagi
Quote Lagubestbest 30-3-2017 04:30 PM
Awat dulu eskeleter selamat je, sekarang ni macam-macam. Kualiti design eskeleter dah menurun banyak ke ape?
Quote NekNgah 30-3-2017 04:52 PM
Ngerinya...
Quote evekong2304 30-3-2017 06:32 PM
skrg bawa anak2 pergi mall pun nak jaga sikit baru boleh ,case ini dah banyak tempat berlaku...
Quote merrissa 31-3-2017 02:28 AM
anak happy ape salahnya....dah nak jadi...nak buat camner....
Quote mbhcsf 31-3-2017 02:31 AM
Lain kali jgn buat lagi, tu je. Tak pela now dah belajar

Lihat semua komen(12)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 06:55 PM GMT+8 , Processed in 0.377743 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top