CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Tak Senonoh! Biar Anak Kencing Dalam 'Beg Muntah'

24-7-2015 06:12 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 8798| Komen: 34

Description: Sungguh menjijikkan! Seorang penyanyi terkenal dari Vietnam membenarkan anaknya kencing di dalam 'beg muntah' dalam pesawat Vietnam Airlines.
Oleh Adib Za

Sungguh menjijikkan! Seorang penyanyi terkenal dari Vietnam membenarkan anaknya kencing di dalam 'beg muntah' dalam pesawat Vietnam Airlines.

Penyanyi itu, Le Quyen telah menyebabkan keadaan pesawat bertukar kotor dan menjijikkan dengan percikan air kencing anaknya itu. 

(Sumber foto: Daily Mail)


Dia dikatakan berpura-pura tidak mendengar apabila pramugari memberi arahan untuk membuang air di tempat yang sewajarnya. 

Gambar artis itu dan anaknya telah dirakam oleh salah seorang penumpang dan menjadi viral di internet. 

Le Quyen dikecam kerana membiarkan perkara tidak bertamadun itu berlaku. - CARI Infonet
29

Bagus
28

Marah
15

Terkejut
29

Sedih
18

Lawak
25

Bosan

Friends Rank (144 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ultra78 24-7-2015 03:05 PM
Ada darah china mainland kot?

Quote kucen_miang 24-7-2015 03:14 PM
ultra78 replied at 24-7-2015 03:05 PM
Ada darah china mainland kot?

lebih kurang la ni. china mainland lempar taik dr tingkap flat.
Quote Artemesiaa 24-7-2015 03:17 PM
Sama pengotor je dia orang tu cer tengok kat HCM mana bersihnya
Quote stargazer20 24-7-2015 03:24 PM
Pernah terjadi didalam pesawat Delta Airlines kalau tak silap saya..menuju ke Boston,mainland cina ni suruh cucunya buang air besar atas seat beralaskan surat khabar.Pramugari menyurh pergi toilet tak nak..lalu melepas kat atas seat tu..bayangkan kamu duduk bersebelahan..???
Quote prettyuglybabe 24-7-2015 03:26 PM
so betul la pepatah yang kata kencing pun masih bersepah tu ye??
Quote wan_fizah 24-7-2015 03:36 PM
B + O + D + O + H
Quote MsKathryn 24-7-2015 03:37 PM
Bangang & pengotor
Quote MeghanK 24-7-2015 03:38 PM
stargazer20 replied at 24-7-2015 03:24 PM
Pernah terjadi didalam pesawat Delta Airlines kalau tak silap saya..menuju ke Boston,mainland cina n ...

so apa yg u buat
Quote dubuk 24-7-2015 03:43 PM
saya tak suka perempuan begini
Quote pittjie 24-7-2015 03:44 PM
org vietnam ni sama jer pengotor dgn cina mainland. teringat pengalaman pegi HCM kali pertama. kawan aku duduk dengan sorang minah vietnam. masa masuk flight minah tu dah duduk kat seat dulu. dah la ambik window seat kawan aku. tapi yang buat kita org tak boleh bla .. time kawan aku sampai ke seat tu .. minah tu dgn sedap dia je pangku kaki dia .. tgh ketip kuku2 kaki dia. motif ko ketip kuku dlm pesawat?? kawan aku berdiri kat sebelah tunggu dia siap ketip kuku baru nak duduk .. dia buat selambaaa je.
Quote clarizsa 24-7-2015 04:12 PM
erk......... buruknyaaa perangai...

so klu terserempak kes cmni depan mata, kita nak redho dan berjemaah cucikan sisa kencing yg terpercik tanpa rasa geli geleman ke cmne ni?

or kita boleh rasa eeuuuwwww jijiknya....

rasa bersalah plak nak kata eeeuuuwww gross...
nanti dilabel so-called-fake-cleanliness-freak...
Quote epysha 24-7-2015 04:28 PM
aroma mulut depa pun hazab...
Quote mommymonster82 24-7-2015 04:56 PM
epysha replied at 24-7-2015 04:28 PM
aroma mulut depa pun hazab...

Betul..bau mulut busuk sangat2...
Quote nurul_akmar 24-7-2015 05:57 PM
bencinya aku kalau jumpa org jenis hati batu mcm tu
Quote delsmomm 26-7-2015 01:31 PM
aku harap org2 yg pengotor & zizik camni mati dilanggar lori jah..
pastu dikencing anjing yg lalu kat situ..

bodoh melantun2..
Quote mattzzx 26-7-2015 01:51 PM
Edited by mattzzx at 26-7-2015 02:02 PM

fikirkan diri sendiri saje........
Quote nour2001 26-7-2015 01:53 PM
ultra78 replied at 24-7-2015 03:05 PM
Ada darah china mainland kot?

Pngakuan org Vietnam sendiri pada akk, majority Vietnamese adalah Chinese , depa celebrate Chinese New Year disini.. Sama mcm org Thai jugak, ramai Chinese ..
Quote matamata 26-7-2015 02:12 PM
kapal baru....A350

Quote jfq 26-7-2015 02:17 PM
Kalau ada undang2 yg boleh eject org camni mmg dah ada yg kena campak keluar dah

Lihat semua komen(34)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 08:14 AM GMT+8 , Processed in 0.086058 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top