CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Beri Peluang Mereka Buktikan Malam Ini - Malaysia vs Liverpool

24-7-2015 03:51 PM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 8623| Komen: 55

Description: Malaysia sering mendapat kritikan apabila mengadakan perlawanan persahabatan dengan kelab Liga Perdana Inggeris, ia tidak sama sekali mematahkan niat dan semangat jurulatih Dollah Salleh ...
Oleh Izzah Abbasy

Malaysia sering mendapat kritikan apabila mengadakan perlawanan persahabatan dengan kelab Liga Perdana Inggeris. Walau bagaimanapun, ia tidak sama sekali mematahkan niat dan semangat jurulatih Dollah Salleh yang menurunkan pasukan barunya bagi menghadapi pertemuan persahabatan ini di Stadium Nasional, Bukit Jalil.

Kredit Foto : www.mstar.com.my


"Yang penting saya mahukan pemain memberikan saingan kepada Liverpool dan tak nak jadi pasukan belasahan... bagi yang terbaiklah.

"Saya cuma khuatirkan tentang kerjasama berpasukan sahaja kerana pemain baru berada bersama kita selama empat hari, ada yang baru dua hari. Namun pemain memang bersemangat untuk beraksi pada malam esok," katanya selepas sesi latihan rasmi pasukan di Stadium Nasional petang ini. Kata Dollah Salleh kepada Bernama.

Sebenarnya, Malaysia harus memberi peluang kepada pemain yang lain agar dapat mencari mutu kehandalan dalam perlawanan bola kini. Jangan menilai kepada populariti pemain sehingga mengaburkan mata pemain yang mempunyai kebolehan tinggi. Ubah persepsi pemain muda tidak boleh sebaris dengan mereka yang hebat kerana masing-masing mempunyai 'skill' tersendiri.

Kredit Foto : thisisrunny.blogspot.com

Jom sokong dan beri semangat kepada pemain Malaysia pada malam ini. Sekurang-kurangnya mereka belajar sesuatu daripada perlawanan ini. - CARI Infonet 

23

Bagus
19

Marah
28

Terkejut
27

Sedih
27

Lawak
25

Bosan

Friends Rank (149 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote qronaldo7 24-7-2015 08:22 AM
siap la liverpool. jangan pandang rendah sama Harimau Malaya
Quote kecimpret 24-7-2015 09:05 AM
hahaha...awal2 dah takot
Quote jengkoil 24-7-2015 09:07 AM
Lipool. ..mesia... sama dengan jee...  penghancur hati pemenat...
Quote tentera_laut 24-7-2015 09:14 AM
perlawanan hiburan minggu ini.. game sarkis bak kata TMJ huhuh
Quote pittjie 24-7-2015 09:16 AM
player lipool sapa jek aa yg turun?
Quote peYno 24-7-2015 09:27 AM
tentera_laut replied at 24-7-2015 09:14 AM
perlawanan hiburan minggu ini.. game sarkis bak kata TMJ huhuh

game kat johor tu bukan sarkis gak ke??

ehhh tu laennnn

tukiran misnan
majidee
Quote tentera_laut 24-7-2015 09:30 AM
peYno replied at 24-7-2015 09:27 AM
game kat johor tu bukan sarkis gak ke??

ehhh tu laennnn

sama la jugak sarkis.. lagi teruk kena aritu
Quote kecimpret 24-7-2015 09:58 AM
sarkis tak sarkis kurang2 70k gak akan turun stadium mlm ni..kalo xde kempen boikot mau full house cam thn 2011
Quote Skuau 24-7-2015 10:08 AM
tentera_laut replied at 24-7-2015 09:14 AM
perlawanan hiburan minggu ini.. game sarkis bak kata TMJ huhuh

Sekali sekala lwn team kuat apa salahnya,blh ler mengukur baju d bdn sndiri.Asyik nk lwn Timor Leste,Papua,Taiwan,Kemboja jer...
Quote tentera_laut 24-7-2015 10:15 AM
Skuau replied at 24-7-2015 10:08 AM
Sekali sekala lwn team kuat apa salahnya,blh ler mengukur baju d bdn sndiri.Asyik nk lwn Timor Les ...

isu sebab team ni bukan team kebangsaan rasanya.
tp team pilihan malaysia.. news tv ckp selangor, pahang dan jdt tak benarkan pemain diorang turun main smp KJ masuk campur.
sebab isunya bukan pasukan kebangsaan tp pilihan malaysia.. sebab tu ia dipanggil games sarkis.. pemain import entah berapa org yg main nnt..

so apa benefit kepada pemain kebangsaan? sepatutnya 100% pemain kebangsaan.. hmmmmmmm
Quote Skuau 24-7-2015 10:23 AM
Selangor x bg sb Liv x setaraf meka.Selangor juara 25 x,Liv juara 18 x.Maknernye Selangor  igt meka lbh hebat drp Liverpool  kot.....
Quote boyagombak 24-7-2015 10:30 AM
Dengan Thai All Star The Gunners mng 4-0 & dgn semua team2 OZ pun meka menang lg Joseph Kallang Tea berangan2 nk menang . Kecuali Liberpool turunkan team under 19 ada la kut peluang
Predicted ini malam The Gunners menang 6-1
Quote lkick2113 24-7-2015 10:36 AM
boyagombak replied at 24-7-2015 10:30 AM
Dengan Thai All Star The Gunners mng 4-0 & dgn semua team2 OZ pun meka menang lg Joseph Kallang Tea  ...

gunners pa dia hang ni...ni the kop la....gunners arsengal......ko ni....
Quote Centurion 24-7-2015 10:36 AM
boyagombak replied at 24-7-2015 10:30 AM
Dengan Thai All Star The Gunners mng 4-0 & dgn semua team2 OZ pun meka menang lg Joseph Kallang Tea  ...

Bang the reds la bkn the gunners. The gunners tu arsenal.
Quote qronaldo7 24-7-2015 11:17 AM
tentera_laut replied at 24-7-2015 10:15 AM
isu sebab team ni bukan team kebangsaan rasanya.
tp team pilihan malaysia.. news tv ckp selangor, ...

5 orang imports main malam ni
Quote c===8 24-7-2015 11:20 AM
alasan dollah yg biasa dan bakal kita baca lagi....players x cukup masa utk sesuaikan diri sebagai satu pasukan
Quote satusembilan 24-7-2015 11:25 AM
semalam liverpool belasah felda utd 7-0

Quote Skuau 24-7-2015 11:47 AM
Liverpool lum lwn sholin soccer lg.Lwn sholin soccer bru dorang tau.....
Quote alesandra 24-7-2015 02:20 PM
aku secara tak langsung tgk berita tv3 aritu...punyalah nervous dollah saleh ni buat persediaannya menentang tim caprut history channel nih...agaknya persediaan nak qualify WC ka hapa pun tak segigih ni kot

Lihat semua komen(55)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 08:42 AM GMT+8 , Processed in 0.094543 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top