CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Video: Lelaki Rakam Saat Isteri Bersalin Dalam Kereta

23-7-2015 01:05 PM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 10588| Komen: 20

Description: Lumrah menjadi seorang wanita yang sudah berkahwin adalah untuk melahirkan zuriat untuk suami ...
Oleh Izzah Abbasy




Lumrah menjadi seorang wanita yang sudah berkahwin adalah untuk melahirkan zuriat untuk suami. Biasa terjadi bersalin di dalam kereta tetapi apa yang lainnya bagi wanita ini adalah dia bersalin dengan keadaan duduk. VIDEO ini memaparkan saat-saat genting seorang wanita yang bersalin di dalam keretanya ketika dalam perjalanan ke pusat bersalin di Houstan, Texas.

Detik mendebarkan itu telah dirakam oleh suaminya sendiri yang sedang memandu kenderaan tersebut sementara wanita itu duduk di sebelahnya. Video yang baru dimuat naik beberapa hari lalu itu mendapat perhatian orang ramai dan sudah ditonton lebih 4 juta kali di Youtube.

Menerusi video itu, selepas menjerit beberapa kali, wanita itu mula menyedari bahawa dia terpaksa melahirkan serta menyambut anaknya itu sendiri.



Bayi lelaki seberat lebih 4 kg itu merupakan anak ketiga pasangan tersebut, mereka sudah mempunyai dua anak perempuan. Sudah pasti ini adalah pengalaman luar biasa yang tidak akan dilupakan mereka. - Sumber : http://mynewshub.cc/

Bagi wanita pula, sesungguhnya anda seram untuk melihat video ini. Bersalin di dalam kereta dengan tiada alat bantuan pasti menakutkan. Hakikatnya, kita harus percaya dengan kuasa Tuhan yang mampu memudahkan kesulitan yang dihadapi oleh hambanya. - CARI Infonet
11

Bagus
16

Marah
14

Terkejut
22

Sedih
19

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (91 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote imransulaiman 19-7-2015 11:04 PM
Cantiknya isteri dia
Quote miss_baby 19-7-2015 11:05 PM
senang jer dia beranak
Quote krustykrab 19-7-2015 11:10 PM
Jimat tak yah pi spital or guna apa nama tu...dola doli
Quote sukacactus 19-7-2015 11:44 PM
Edited by sukacactus at 19-7-2015 11:46 PM

Relax je laki dia
Still boleh drive and recording
Siap gelak2 lg
Aku plak yg ngeri dgr org nak beranak jerit2
Quote Kejora927 19-7-2015 11:56 PM
Huyyoo.. Amazingggg.. Both x panik saat genting macam tu.. Taraa dpt baby
Quote ipes2 20-7-2015 12:19 AM
...hah.. nanti tak reti nak kuarkan placenta... ada cebisan dalam tu habih la bini dia...
dia tak block pon tali pusat
Quote TuntungReturn 20-7-2015 06:02 AM
kalo ikot biologi pompuan mmg leh beranak sendiri.
Quote milo_888 20-7-2015 06:06 AM
Apasal laki dia x brenti je cepat2 tlg beranakkan... dah anak ketiga pun.. mcm x tak matang pun ye jgk..
Quote delsmomm 20-7-2015 08:18 AM
perhhhh...aku plk yg ngeri nengok...
Quote xAthenax 20-7-2015 09:06 AM
kaka tidak boleh lah
rasa macam sendiri yang beranak pula


tapi salute couple ni
so cool and calm
baby pula 4 kg
Quote uda 20-7-2015 09:47 AM
Pasalpa laki dia tak berhentikan kereta?
Seriau dengar pompuan tu jerit2. Puak2 depa ni bila sedap jerit, bila sakit pun jerit.
Quote prettyuglybabe 20-7-2015 11:41 AM
lepas ni doula boleh la suggest beranak alami dalam kete
Quote haZelEyEz 20-7-2015 11:52 AM
uiiihhh.....4kg kluaq camtu jer..cayalah...
mmg nampak tangan dia gigil tahan contraction ms perut mengeras..ms tu mana2 ibu pun akan rasa sakit yg amat..kalau katil hospital kt labour room tu dah kira longgar dah pemegang katil tu, dek penangan tangan ibu2 yg menahan contraction..cayalah this couple..
Quote asam_pedas 20-7-2015 12:29 PM
aku plak yg seriau.. dorg relaks je.
Quote melia_star 20-7-2015 12:34 PM
omaigadd....senangnya branak....TAHNIAH!!
Quote qronaldo7 22-7-2015 10:30 AM
power gile minah saleh ni. sambut sndr!!
Quote yayangmama 22-7-2015 11:23 AM
sakitnya rasa....hahaha

anak no.2 saya...nyaris2 nak bersalin dalam keta...

time2 tu jugak rasa sakit, masuk keta air ketuban pecah...

smpai hosp da xleh nak jalan...nurse cek dia yang jerit full...

huhuhu....xsempat lagi husb nak daftar bb da klua....

tapi setiap anak lain cabaran nak mengeluarkan nya....

yang senang, senang sangat...yang susah sampai serik rase nye...hehehe

Quote Audi_Lee_Cap 28-5-2017 04:23 PM
aku plak yg seriau.. dorg relaks je.
Quote ronapink 28-5-2017 05:02 PM
thread lama
@spiderman80

Lihat semua komen(20)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 01:51 PM GMT+8 , Processed in 0.105777 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top