CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5299|Reply: 20

[Dunia] Video: Lelaki Rakam Saat Isteri Bersalin Dalam Kereta

 Close [Copy link]
Post time 19-7-2015 10:52 PM | Show all posts |Read mode
Video: Lelaki Rakam Saat Isteri Bersalin Dalam Kereta
Jul 19, 2015



VIDEO ini memaparkan saat-saat genting seorang wanita yang bersalin di dalam keretanya ketika dalam perjalanan ke pusat bersalin di Houstan, Texas.

Detik mendebarkan itu telah dirakam oleh suaminya sendiri yang sedang memandu kenderaan tersebut sementara wanita itu duduk di sebelahnya.

Video yang baru dimuat naik beberapa hari lalu itu mendapat perhatian orang ramai dan sudah ditonton lebih 4 juta kali di Youtube.

Menerusi video itu, selepas menjerit beberapa kali, wanita itu mula menyedari bahawa dia terpaksa melahirkan serta menyambut anaknya itu sendiri.



Bayi lelaki seberat lebih 4 kg itu merupakan anak ketiga pasangan tersebut, mereka sudah mempunyai dua anak perempuan.

Sudah pasti ini adalah pengalaman luar biasa yang tidak akan dilupakan mereka.

– MYNEWSHUB.CC
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2015 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya isteri dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2015 11:05 PM | Show all posts
senang jer dia beranak
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2015 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Jimat tak yah pi spital or guna apa nama tu...dola doli
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2015 11:44 PM | Show all posts
Edited by sukacactus at 19-7-2015 11:46 PM

Relax je laki dia
Still boleh drive and recording
Siap gelak2 lg
Aku plak yg ngeri dgr org nak beranak jerit2
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2015 11:56 PM | Show all posts
Huyyoo.. Amazingggg.. Both x panik saat genting macam tu.. Taraa dpt baby
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-7-2015 12:19 AM | Show all posts
...hah.. nanti tak reti nak kuarkan placenta... ada cebisan dalam tu habih la bini dia...
dia tak block pon tali pusat
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2015 06:02 AM From the mobile phone | Show all posts
kalo ikot biologi pompuan mmg leh beranak sendiri.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2015 06:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Apasal laki dia x brenti je cepat2 tlg beranakkan... dah anak ketiga pun.. mcm x tak matang pun ye jgk..
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2015 08:18 AM | Show all posts
perhhhh...aku plk yg ngeri nengok...
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2015 09:06 AM | Show all posts
kaka tidak boleh lah
rasa macam sendiri yang beranak pula


tapi salute couple ni
so cool and calm
baby pula 4 kg
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2015 09:47 AM | Show all posts
Pasalpa laki dia tak berhentikan kereta?
Seriau dengar pompuan tu jerit2. Puak2 depa ni bila sedap jerit, bila sakit pun jerit.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2015 11:41 AM | Show all posts
lepas ni doula boleh la suggest beranak alami dalam kete
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2015 11:52 AM | Show all posts
uiiihhh.....4kg kluaq camtu jer..cayalah...
mmg nampak tangan dia gigil tahan contraction ms perut mengeras..ms tu mana2 ibu pun akan rasa sakit yg amat..kalau katil hospital kt labour room tu dah kira longgar dah pemegang katil tu, dek penangan tangan ibu2 yg menahan contraction..cayalah this couple..
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2015 12:29 PM | Show all posts
aku plak yg seriau.. dorg relaks je.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2015 12:34 PM | Show all posts
omaigadd....senangnya branak....TAHNIAH!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-7-2015 10:30 AM | Show all posts
power gile minah saleh ni. sambut sndr!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2015 11:23 AM | Show all posts
sakitnya rasa....hahaha

anak no.2 saya...nyaris2 nak bersalin dalam keta...

time2 tu jugak rasa sakit, masuk keta air ketuban pecah...

smpai hosp da xleh nak jalan...nurse cek dia yang jerit full...

huhuhu....xsempat lagi husb nak daftar bb da klua....

tapi setiap anak lain cabaran nak mengeluarkan nya....

yang senang, senang sangat...yang susah sampai serik rase nye...hehehe

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2017 04:23 PM | Show all posts
aku plak yg seriau.. dorg relaks je.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2017 05:02 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 07:21 AM GMT+8 , Processed in 0.092742 second(s), 53 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list