CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Penampilan Berani Zahida Rafik Dikecam Netizen

27-7-2015 03:53 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 90613| Komen: 240

Description: Terkejut dengan penampilan pelakon Zahida Rafik di bulan mulia ini. Pakaian yang menampakkan susuk tubuh dan pehanya itu telah menjadi viral dan bualan di kalangan netizen.
Oleh Adib Za

Terkejut dengan penampilan pelakon Zahida Rafik di bulan mulia ini. Pakaian yang menampakkan susuk tubuh dan pehanya itu telah menjadi viral dan bualan di kalangan netizen.


Tidak terhenti di situ, gambar yang diedit di bahagian pinggang pelakon itu sangat menarik perhatian. 

(Sumber foto: Oh bulan)


Mungkin ingin tampak lebih langsing di dalam gambar, bagaimana pun edit yang dilakukan ternyata gagal. Malah, menimbulkan kelucuan di kalangan netizen. 

Mungkin Zahida perlu mencontohi diva antarabangsa, Mariah Carey yang sentiasa mengikuti 'rules' ketika mengunjungi Malaysia pada tahun lalu. Mariah berpakaian lebih sopan, ya! - CARI Infonet
15

Bagus
35

Marah
26

Terkejut
20

Sedih
24

Lawak
22

Bosan

Friends Rank (142 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote miabebe 26-7-2015 07:50 PM
Hoooomaiiiiiiii...

Wembesan tersekat...

Tp lancar semula bila tgk yg gegel bj itam tu..lol...
Quote fynnkakiblock 26-7-2015 07:52 PM
miabebe replied at 26-7-2015 07:50 PM
Hoooomaiiiiiiii...

Wembesan tersekat...

Gegel kertu mia oi
Quote miabebe 26-7-2015 07:57 PM

Patut lah renggang layut jah...maap kn mia..lol...
Quote sukacactus 26-7-2015 08:09 PM
Yg baju itam tu br skit sj tu
Peserta dewi remaja yg plg berjaya katanya
Selalu pakai baju xterkeluar tetek xsah dia ni
Quote wanitajelita 26-7-2015 08:10 PM
kesian... jadi bini No.2 pic raya pun sorang2 je... dgn keluarga je, tak dapat bergambar dgn suami terchina mcm suami isteri normal yg lain

tu yg tak cukup kasih sayang tu



Quote sukacactus 26-7-2015 08:16 PM
miabebe replied at 26-7-2015 07:50 PM
Hoooomaiiiiiiii...

Wembesan tersekat...

Search sj datin ezurin, penuh pics rembesan
Selamat menjamu mata
Quote edoraixora 26-7-2015 08:17 PM
Yg bju hitam tu sape?

Datin e ke
Quote stania83 26-7-2015 08:18 PM
Takdela seksi sangatt. Otak kotor aaaaa korang
Quote mizzmimi 26-7-2015 08:25 PM
Rasa nak cucuk je ketet datin e tu.. Hahaha
Quote miabebe 26-7-2015 08:27 PM
sukacactus replied at 26-7-2015 08:16 PM
Search sj datin ezurin, penuh pics rembesan
Selamat menjamu mata

Owhhhhhhh....

Datin kew...mia takenai...maap kn mia....
Quote Innrukia 26-7-2015 08:28 PM
sapa pompuan tayang tetek sambil mulut ternganga takleh tutup tu
adoyai buruk sungguh la ropa tu
Quote makneng 26-7-2015 08:30 PM
Kim K wannabe ke theyolls ni?
Quote ipes2 26-7-2015 08:44 PM
nak glamer kot.
if tak sexy tak kuar paper dan tak diperkata org.
if sexy sampai dlm cari pon kuar.. sampai kan I pun mula piki nak google sape si zahida ni
Quote weirdwaniey 26-7-2015 08:48 PM
Aku baca kat insta miss kepoh tu, katanya zahida ni pi edit pinggang dia jd ramping gtu
Quote bambimo 26-7-2015 08:49 PM
Sapa yg bju hitam..mak aihhhh layut buah mangga dia
Quote hambaallah1709 26-7-2015 08:51 PM
datin e kn suke pakai baju tunjuk ketet..
megah kot rasenye bile keadaan gitu..
Quote telingamenanah 26-7-2015 09:09 PM
merecikkkkkkk
Quote Robab 26-7-2015 09:10 PM
gamba pinggang dia obviously telah diedit sebabtu blur blur and siku pon terkiok sikit. bahagian pattern lengan pon tetiba ter"drag" sampai ke pinggang. tayah kot edit. im sure she's not that chubby maybe she's just insecure. :-(
Quote aderaderker 26-7-2015 09:14 PM
Senget benget background hasil editan...

Lihat semua komen(240)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 02:54 PM GMT+8 , Processed in 0.181668 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top