CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5394|Reply: 32

[Dunia] Edisi PRC : darah belut = darah dara

[Copy link]
Post time 27-7-2015 09:47 AM | Show all posts |Read mode


Beijing: Polis Xuzhou di wilayah Jiangsu membongkar kegiatan pelacur yang mengguna darah belut untuk membuktikan keperawanan mereka bagi memperdaya pelanggan.

Menurut laporan China News, sindiket pelacuran itu menarik pelanggan menerusi aplikasi pesanan ringkas seperti WeChat, membabitkan wanita yang menawar keperawanannya untuk wang, kononnya bagi membolehkan mereka membayar perbelanjaan perubatan anggota keluarga.
Kegiatan itu terbongkar selepas seorang anggota polis menyamar sebagai pelanggan.
Jurucakap polis Hao

Pengfei memberitahu wartawan, sindiket berkenaan beroperasi di bandar besar lain di seluruh China, termasuk Chongqing, Zhengzhou, Hangzhou, Lianyungan dan Shanghai.

“Pelacur terbabit menipu pelanggan dengan mendakwa mereka masih perawan. Mereka menggunakan sepan yang direndam dengan darah belut. Pelanggan dikenakan bayaran antara 2,000 dan 10,000 yuan untuk mendapatkan khidmat mereka,” katanya. - Agensi


SEORANG pelacur menunjukkan sepan yang digunakan untuk menipu pelanggan.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-7-2015 09:56 AM | Show all posts
jadi bagimana sepan itu berfungsi?
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Simunggu replied at 27-7-2015 09:56 AM
jadi bagimana sepan itu berfungsi?

kan... ap fungsi span tu ???
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Simunggu replied at 27-7-2015 09:56 AM
jadi bagimana sepan itu berfungsi?

letak dlm cikpit kot, nnt bila ditusuk span tu terkena geseran lalu terkuarlah darah tu.
agaknya lah kan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 10:23 AM | Show all posts
hasil melacur setahun boleh lah dibuat modal untuk balik kampung sempena tahun baru cina, sementara hamba2 abdi cina dari kampung  yang kerja dengan kilang milik syarikat eropah/amerika di bandar2 besar selatan china belum tentu dapat kumpul duit untuk balik kampung dalam setahun, nak tempah tiket train berbulan-bulan lebih awal tapi duit masih tak cukup.

Mungkin masih ada generasi tua di banyak kawasan interior China yang mentaliti mendapat anak perempuan tu sebagai satu musibah macam zaman2 Mao Tze Tung dan zaman2 awal Deng Xiaoping....
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 10:54 AM | Show all posts
Suchi replied at 27-7-2015 10:02 AM
letak dlm cikpit kot, nnt bila ditusuk span tu terkena geseran lalu terkuarlah darah tu.
agaknya  ...

ada sepan ..tak ada sepan...apa apa pun sedap juga...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-7-2015 11:08 AM | Show all posts

The sponge used to absorb eel blood.

Use a natural sponge. The key illusion to faking virginity is the old prostitute practice of using a small blood soaked piece of sponge.
Soak the sponge in menstrual blood or even fake blood from a costume shop. Cut the piece to barely fit inside the vaginal opening and squeeze down with the inner muscles. Hold this piece in place tightly under the male penetrates. As the vagina lubricates, the dried blood will begin to ooze. The squeezing of the muscles to hold the sponge in place will create the illusion of the male having to break the hymen of a virgin.



Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 11:24 AM | Show all posts
Mmg konfem ke kalau dara ada darah?

Ke mitos semata?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-7-2015 11:41 AM | Show all posts
Bukan setakat susu, telur, telefon je diciplak, sampai dara pun boleh. ish ish ish PRC nih.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 11:58 AM | Show all posts
Duta lover replied at 27-7-2015 11:24 AM
Mmg konfem ke kalau dara ada darah?

Ke mitos semata?

kalau dulu mmg confirm la...tp kalau dah gini mmg dah jadi mitos lah gamak nya
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 07:23 PM | Show all posts
Kalo dah tala bunyik cuplap.!!..cuplap..!! Lobang Cik Tat dah los lobos la tuu
keluor darah sebaldi pon amendanya dara.

Cainis ni kebanyakkan jenis pensil 2B itu yg cari dara,
bagus la tu...Cainis tipooo Cainis.
Kalo tak menipu, itu bukan Cainis .

Pompuan melayu ramai yg dah ditebuk tupai tapi pompuan cainis ni ramai
baik2 pandai jaga napsu konon, sumanya masih dara !!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
dara pon fake.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Haiyoo ni cara menjadi dara yg lbh murah,  drpd  pembedahan baik pulih selaput dara.  
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 07:33 PM | Show all posts
dcruins replied at 27-7-2015 10:23 AM
hasil melacur setahun boleh lah dibuat modal untuk balik kampung sempena tahun baru cina, sementara  ...

bosan gile main ngan china doll bro

yang dia tau "shower", "put condom", "you up, me down", pastu tanya "finish??" setiap 2 minit

dah inzal pon tanya "finish??" lagi...

bukan semua, tapi majoriti cikcur dari tanah besar boleh cakap camni je

cantik memang cantik, body mantap, tapi baunya huhhhh tengikkkk
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 07:34 PM | Show all posts
OMG mcm2
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 07:56 PM | Show all posts
Spidey pun nak guna darah ini untuk menggaburi bakal isteri akan datang nanti.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-7-2015 08:01 PM | Show all posts
spiderman80 replied at 27-7-2015 02:56 PM
Spidey pun nak guna darah ini untuk menggaburi bakal isteri akan datang nanti.

spidey nak taruk span dlm lubang kencing ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 08:02 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 27-7-2015 11:08 AM
The sponge used to absorb eel blood.

too much information
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka
Hadap sgt nak dpt ank dara
Mesti pandai pompuan tu berlakon ala2 tersentuh kali pertama
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 08:07 PM | Show all posts

Only In China

Semua pon pelesu..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 11:15 PM GMT+8 , Processed in 0.208142 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list