CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Diceraikan Ketika Hamil Lapan Bulan, Wanita Harap Sinar Bahagia 2022

11-1-2022 01:10 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 851| Komen: 11|Original author: Tatod

Description: Sudah jatuh ditimpa tangga. Itulah situasi yang dapat menggambarkan dugaan hidup seorang wanita berusia 26 tahun yang juga ibu kepada anak perempuan, Hanis Sofia berusia empat bulan.



Sudah jatuh ditimpa tangga. Itulah situasi yang dapat menggambarkan dugaan hidup seorang wanita berusia 26 tahun yang juga ibu kepada anak perempuan, Hanis Sofia berusia empat bulan.

Berkongsi cerita pahit hidupnya di TikTok, wanita yang menggunakan nama samaran Mxxxxnn itu meneruskan kehidupannya memikul status ibu tunggal.

Wanita berkenaan diceraikan ketika usia kandungan lapan bulan. Tatkala masih merawat hati yang terluka dek perpisahan, dia sekali lagi diduga apabila terpaksa melahirkan anak secara pembedahan kerana positif Covid-19.



Selepas melahirkan, dia terus menjalani kuarantin dan terpaksa berpisah dari anaknya bimbang bayi kecil itu dijangkiti virus berkenaan. Sebaik saja tamat 10 hari kuarantin, wanita itu sekali lagi kecewa selepas menerima berita anaknya disahkan positif Covd-19.

Hati ibu mana yang tidak remuk menerima khabar berkenaan. Sejak melahirkan anaknya, dia belum berkesempatan untuk memeluk dan mencium bayi kecil itu apatah lag menyusukannya. Pada masa sama, dia juga dimasukkan ke hospital gara-gara jangkitan pada luka bedah. 



Kini menjalani kehidupan tanpa cinta, wanita itu menjadikan anaknya sebagai sumber kekuatan. Dia juga enggan menyimpan dendam terhadap bekas suami demi kebaikan anaknya.





Semoga terus kuat. - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prettyuglybabe 11-1-2022 01:34 PM
so.. product apa dia jual?
Quote KamikuP 11-1-2022 02:30 PM
Samada laki tu biawak hidup ataupun perempuan tu something wrong
Quote msel 11-1-2022 03:49 PM
Kuaritin???
Dicaj???
Wood effection???

[em:12:]
Quote KirazMevsimi 11-1-2022 06:01 PM
punca diceraikan?
Quote intan244 11-1-2022 06:20 PM
setakat hidup ni, yg paling sakit ialah putus cinta. and belajar benda paling penting, manusia x patut bergantung pada manusia lain. akhirnya kita cuma ada tuhan. family pon akan pergi one day, harap jumpa di alam lain
Quote lolipopi 11-1-2022 07:40 PM
Lenkali toksah makeup sgt la muka tu.. Agaknya lepas makeup suami x suka tgk muka munggg
Quote gigahertz 11-1-2022 07:53 PM
lolipopi replied at 11-1-2022 11:40 AM
Lenkali toksah makeup sgt la muka tu.. Agaknya lepas makeup suami x suka tgk muka munggg

takut masa freehair dia tak cantik.
Quote fealefea 11-1-2022 08:58 PM
Byk kali da putus cinta. Selalu jumpe laki x gune. Mungkin i bole buka akaun tik tok pasal laki x guna. Mungkin betul la kate Prof Muhaya, laki suke perempuan bodo2 sket. I x bolehhhh. Yihhh
Quote ufc148 11-1-2022 09:18 PM
Tak tahu nak cakap, tp pompuan ni memang kuat dan redha dgn kehendak Allah
Quote hareeeesah 12-1-2022 12:00 AM
Ingat aku je la yg pening baca.. ckp melayu jela kan senang.
Semoga yg baik baik utk anak tu.. dia tak bersalh
Quote babelina 12-1-2022 09:58 AM
punca nye apa..

Lihat semua komen(11)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 04:52 PM GMT+8 , Processed in 0.334213 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top