CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

"Dengan Bismillah" - Wanita Reda Rumah Tangga Musnah Angkara Orang Ketiga

11-1-2022 05:46 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 1305| Komen: 9|Original author: Tatod

Description: Setiap pasangan yang berkahwin pasti mengimpikan kebahagiaan rumah tangga dan kekal bersama hingga akhir hayat.


Setiap pasangan yang berkahwin pasti mengimpikan kebahagiaan rumah tangga dan kekal bersama hingga akhir hayat.

Begitu jugalah yang diharapkan wanita dikenali sebagai Nissa. Namun, siapa sangka mahligai dibina atas dasar cinta itu hanya bertahan lapan tahun.


Loading FB Post...


Meluahkan kekecewaan di Facebook, Nissa percaya kifarah tidak akan pernah salah alamat. Suaminya pasti akan menerima balasan atas pengkhianatan yang dilakukannya.

"Semoga kalian berdua gembira. Semoga bahagia dengan cik pelakor. Jangan ada kata penyesalan di kemudian hari," katanya.




Sementara itu, rakan Nissa iaitu Kyranna menyifatkan dugaan dihadapi wanita itu ibarat kisah Kinan dalam drama Layangan Putus.

Perkongsian Nissa mengenai rumah tangganya menerima lebih 8,000 komen.





Bertabahlah Nissa. Lebih baik melepaskan daripada terus merana. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote whimsicalmusic 11-1-2022 06:30 PM
Apo ni cerita pn xde
Quote Suchi 11-1-2022 07:02 PM
Baju hitam tu ker pelakornya?
Kalau itu patutlaa ada komen buang batu permata demi batu nisan tu.
Tp bininyaa pun cam mekap tebal so takleh la nak compare laa
Quote lolipopi 11-1-2022 07:30 PM
Aduh citer mcm ni pun boleh bukak thread bodoww
Quote Sachacha 11-1-2022 10:00 PM
Contoh muka si lelaki mcm ikan keli tapi curang...
Quote che-cikL 11-1-2022 10:10 PM
Apa yg tularnya ni???!!!  Memang kelas belakang betul wartawan ternakan Cari ni
Quote Nizleen86 11-1-2022 10:27 PM
Kena sangat la tu sebab laki dia dgn si pelakor tu nampak sepadan. Huduhh!
U deserve better sis!
Quote AKAZ85 12-1-2022 12:35 AM
Citer indon biar forumer indon laa cover hanattttt
Quote KamikuP 12-1-2022 09:21 AM
Bulukumba tu haper bulu ari2 pelakor kah? Citer yindon jgn caprut kat sini yaachhh apooo laa
Quote Supersirap 12-1-2022 11:52 AM
Apa benda ni...

Lihat semua komen(9)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-1-2022 04:01 AM GMT+8 , Processed in 0.080689 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top