CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tiada Niat Menunjuk, Nubhan Hadiahkan Ibu Beg Louis Vuitton RM14,200

22-11-2021 11:33 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7216| Komen: 90

Description: Penyanyi Nubhan meraih perhatian peminat di media sosial apabila dia ada membuat kejutan istimewa buat ibu tercinta, Badariah Omar,76, dengan menghadiahkannya beg tangan jenama mewah Louis Vuitton (LV ...
Penyanyi Nubhan meraih perhatian peminat di media sosial apabila dia ada membuat kejutan istimewa buat ibu tercinta, Badariah Omar,76, dengan menghadiahkannya beg tangan jenama mewah Louis Vuitton (LV) bernilai RM14,200.



Kredit foto: IG Nubhan

Nubhan yang ditemui sebuah media memaklumkan ibunya yang mesra disapa sebagai Omak Jenny itu berasa terkejut dengan harga yang disifatkan sebagai keterlaluan.



Malah, cerita Nubhan lagi, sepanjang perjalanan pulang ke rumah, Omak Jenny beberapa kali bertanya sama ada benar atau tidak harga beg yang dihadiahkan itu berharga sedemikian rupa.

Nubhan juga ada memuat naik rakaman video yang memaparkan reaksi spontan ibunya itu yang terkejut dengan harga beg LV yang dipilih sendiri ketika berkunjung ke butik tersebut di ibu kota.




Jelas penyanyi lagu Ada Untukmu ini lagi, dia sama sekali tidak berniat untuk menunjuk-nunjuk, namun hanya ingin membalas jasa bonda tercinta yang melahirkan serta menjaga dirinya sejak dari kecil

Penyanyi ini juga mendedahkan bahawa ada peminat turut terinspirasi dan memberikan rasa insaf kepada mereka apabila dia berkongsikan momen-momen bersama Omak Jenny di media sosial.


Sumber: BeautifulNara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kakigojes 22-11-2021 11:36 AM
lolz… tak berniat, tapi tayang IG… apoo..kalau dah masuk IG tu, ada niat dah la tu
Quote asudau 22-11-2021 11:36 AM
rasa dia menunjuk tak over sangat..elok la jadi teladan untuk anak-anak, supaya menghargai ibu sementara masih ada. (dengan cara memasing le kan, ikut kewangan dan cara memasing gitu)
Quote ninjago 22-11-2021 11:45 AM
makcik jenny raised him well makcikk.. tahniahhhhh
Quote dudaberhias 22-11-2021 11:47 AM
dah sah2 la nak menunjuk sebab nak buat content youtube... kenapa nak menipu niat tu kalau dah rhoperrr pun dari 1 kilometer orang dah boleh agak untuk content youtube....

cumanya apa salahnya sesekali hadiahkan... bila lagi mak jenny nak merasa tu dikkk... tengok mak jenny nak jalan pun tak larat dah...
Quote irvene 22-11-2021 11:50 AM
yg penting sambal omak jenny sodap. mak oden suruh order lagi ni haa.
Quote mrsbale 22-11-2021 11:55 AM
Xlawanya drape maternity dress tu  
Mcm sama level quality dgn laki dia ja
Quote 11ogos 22-11-2021 11:57 AM
Bg saya pulak sambal n masak lemak kureng sikit.. Xkene selera.. Lain org lain deria rasa ye dak.. Ape pon kite support org niaga.. Kalo sedap kite repeat order
Quote cikatilia 22-11-2021 12:00 PM
kah kah kah
daha menghebah di medsos tu menunjuk le hapoo

Quote TomyamPuteh 22-11-2021 12:02 PM
Aku baru belikan Rantai tgn lipan 60gram dkt mak aku. Adik aku pun aku tak bgtau. Kasi dia perasan sendiri la.
Quote zasssssss 22-11-2021 12:09 PM
aku dh try sambal mak jenny ni dan kurang kena pada tekak aku..
Quote cmf_premierleag 22-11-2021 12:24 PM
bini dia ka preknen tu? hodohnya baju
dah tahu perut terjojol,pakai mcm bodycon dress
Quote Rogue98 22-11-2021 12:53 PM
sekali sekala ok lah...mak dia pun sporting....
lain2 aku taknak comment terpulang lah niat tu asalkan mak dia happy dapat bag...cantik bag tu and ringan utk orang tua bawak.
Quote Peaches113 22-11-2021 12:54 PM
cmf_premierleag replied at 22-11-2021 12:24 PM
bini dia ka preknen tu? hodohnya baju
dah tahu perut terjojol,pakai mcm bodycon dress

kita tengok pun geli. nampak jelas bentuk perut omg. buruk baju bling2 haha
Quote mrsbale 22-11-2021 01:06 PM
Bag kat mak blh beli.
Cermin besor kat bini xblh.
Gitula..
Quote jfq 22-11-2021 01:25 PM
Huntongla mak dapat LV
Quote cap_ayam 22-11-2021 01:26 PM
cantik beg tu.. nampak sesuai dengan usio acik jenny. takpelah anak dah beli .. pakai yolah acik..
Quote miracle_forever 22-11-2021 01:27 PM
iols ada soft spot dgn mak jenny.. nmpk sheols ikhlas & lurus je. si nubhan je yg suka exploit mak jenny
Quote Suchi 22-11-2021 02:08 PM
Award 100 young ceo ni kira cemana? Kena beli ke mmg ada badan yg iktiraf ke?
Quote SherryZass 22-11-2021 02:21 PM
I cuma nak komen dress bini dia hauk. Dengan jenis kain ikut bentuk badan.. adudududuh

Lihat semua komen(90)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2021 11:33 AM GMT+8 , Processed in 0.209259 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top