CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Nak Jaga Hati Kim Kardashian, Pete Davidson Buang Tatu 'Ariana Grande'

22-11-2021 12:04 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1176| Komen: 8

Description: Pelawak Pete Davidson akan menghapuskan tatu berupa potret wajah bekas kekasihnya yang juga penyanyi terkenal, Ariana Grande selepas mengakui kini sedang menjalinkan hubungan istimewa dengan selebriti ...
Pelawak Pete Davidson akan menghapuskan tatu berupa potret wajah bekas kekasihnya yang juga penyanyi terkenal, Ariana Grande selepas mengakui kini sedang menjalinkan hubungan istimewa dengan selebriti Kim Kardashian.


Bukan itu sahaja, Davidson, 28, juga berhasrat untuk membuang lebih daripada 100 tatu yang ada pada tubuhnya apabila menginjak usia 30 tahun nanti.


Kredit foto: StyleCaster

“Saya perlu menjaga hati kekasih baharu saya (Kim Kardashian) dan akan menghapuskan tatu wajah Ariana Grande,” katanya.

Hubungan antara Davidson dan Kardashian mula mendapat perhatian ramai selepas kedua-duanya muncul dalam program berjudul Saturday Night Live.


Dalam program tersebut, mereka saling bercumbuan, sekali gus mengejutkan ramai pihak.

Selepas menjalani penggambaran program berkenaan, perlakuan Davidson dan Kim yang sering berpegangan tangan menguatkan lagi spekulasi tentang hubungan istimewa yang terjalin antara mereka.


Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote evlinne 22-11-2021 01:12 PM
Ewww.. iols still kenot brain camne kate beckinsale bleh couple dgn mamat kepam ni
Tapi ariana penah cakap pete busuk ni punya totey nallaaaa
Sbb tu ke ramai pompuan syiok kt dia?
Quote tipah89 22-11-2021 03:16 PM
evlinne replied at 22-11-2021 01:12 PM
Ewww.. iols still kenot brain camne kate beckinsale bleh couple dgn mamat kepam ni
Tapi ariana penah ...

i pun pernah dengar spekuan yg sama, nalla dia punya bird tu ramai tercidukkk

Quote Thunderclouds 22-11-2021 03:49 PM
evlinne replied at 22-11-2021 01:12 PM
Ewww.. iols still kenot brain camne kate beckinsale bleh couple dgn mamat kepam ni
Tapi ariana penah ...

The rumours are he got the big ding dong & knows how to use it
Quote alesandra 22-11-2021 04:49 PM
evlinne replied at 22-11-2021 01:12 PM
Ewww.. iols still kenot brain camne kate beckinsale bleh couple dgn mamat kepam ni
Tapi ariana penah ...

Dia betul ckp kt public ke hearsay?tapi mmg busok je pete ni dan x kelakar pun kt snl tu.menyampah aku
Quote potsshine 22-11-2021 04:55 PM
tak hensem!..sekian.
Quote Normabaru 22-11-2021 06:09 PM
Ape relevancy si kimk ni pon kaka xpaham.. Pemes for the wrong reason. Tibai unta versi usa ke
Quote aint 22-11-2021 06:57 PM
well kimk ni kira 'boh$!@ tp high level...
cyukur mampu fofuler ...  

org2 amerika pun level donkey jer sbb gigih dok ikot siri Keeping up with Kardashian smpi berbelas seasons...
Quote dani-rox 22-11-2021 07:56 PM
KimK dah tak minat BBC ka? Krisis pertengahan umur barangkali hahaha

Dah la mamat ni kaki dadih, big dick kalau lembik tiada gunanya

Lihat semua komen(8)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2021 04:10 PM GMT+8 , Processed in 0.086140 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top