CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2702|Reply: 27

Nak Jaga Hati Kim Kardashian, Pete Davidson Buang Tatu 'Ariana Grande'

[Copy link]
Post time 22-11-2021 12:04 PM | Show all posts |Read mode
Pelawak Pete Davidson akan menghapuskan tatu berupa potret wajah bekas kekasihnya yang juga penyanyi terkenal, Ariana Grande selepas mengakui kini sedang menjalinkan hubungan istimewa dengan selebriti Kim Kardashian.


Bukan itu sahaja, Davidson, 28, juga berhasrat untuk membuang lebih daripada 100 tatu yang ada pada tubuhnya apabila menginjak usia 30 tahun nanti.




Kredit foto: StyleCaster




“Saya perlu menjaga hati kekasih baharu saya (Kim Kardashian) dan akan menghapuskan tatu wajah Ariana Grande,” katanya.


Hubungan antara Davidson dan Kardashian mula mendapat perhatian ramai selepas kedua-duanya muncul dalam program berjudul Saturday Night Live.


Dalam program tersebut, mereka saling bercumbuan, sekali gus mengejutkan ramai pihak.


Selepas menjalani penggambaran program berkenaan, perlakuan Davidson dan Kim yang sering berpegangan tangan menguatkan lagi spekulasi tentang hubungan istimewa yang terjalin antara mereka.




Sumber: Kosmo

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ewww.. iols still kenot brain camne kate beckinsale bleh couple dgn mamat kepam ni
Tapi ariana penah cakap pete busuk ni punya totey nallaaaa
Sbb tu ke ramai pompuan syiok kt dia?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:16 PM | Show all posts
evlinne replied at 22-11-2021 01:12 PM
Ewww.. iols still kenot brain camne kate beckinsale bleh couple dgn mamat kepam ni
Tapi ariana penah ...

i pun pernah dengar spekuan yg sama, nalla dia punya bird tu ramai tercidukkk

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:49 PM | Show all posts
evlinne replied at 22-11-2021 01:12 PM
Ewww.. iols still kenot brain camne kate beckinsale bleh couple dgn mamat kepam ni
Tapi ariana penah ...

The rumours are he got the big ding dong & knows how to use it
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 22-11-2021 01:12 PM
Ewww.. iols still kenot brain camne kate beckinsale bleh couple dgn mamat kepam ni
Tapi ariana penah ...

Dia betul ckp kt public ke hearsay?tapi mmg busok je pete ni dan x kelakar pun kt snl tu.menyampah aku
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:55 PM | Show all posts
tak hensem!..sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape relevancy si kimk ni pon kaka xpaham.. Pemes for the wrong reason. Tibai unta versi usa ke
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
well kimk ni kira 'boh$!@ tp high level...
cyukur mampu fofuler ...  

org2 amerika pun level donkey jer sbb gigih dok ikot siri Keeping up with Kardashian smpi berbelas seasons...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 07:56 PM | Show all posts
KimK dah tak minat BBC ka? Krisis pertengahan umur barangkali hahaha

Dah la mamat ni kaki dadih, big dick kalau lembik tiada gunanya
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:15 AM | Show all posts
evlinne replied at 22-11-2021 01:12 PM
Ewww.. iols still kenot brain camne kate beckinsale bleh couple dgn mamat kepam ni
Tapi ariana penah ...

Ha'ah, sbb tu Ariana prnh tulis HUGEEEE.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:16 AM | Show all posts
dani-rox replied at 22-11-2021 07:56 PM
KimK dah tak minat BBC ka? Krisis pertengahan umur barangkali hahaha

Dah la mamat ni kaki dadih, bi ...

Yg ni psl PR kta ummah Kokesen.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:17 PM | Show all posts
Hati tengah berbunga2 macam tu ler
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:07 PM | Show all posts
gideoncross replied at 28-11-2021 02:15 AM
Ha'ah, sbb tu Ariana prnh tulis HUGEEEE.

ohh mamat ni kaaa? iols prasan time ariana brkata begitu, konon2 terlepas cakap. pdhal.. kesedapan.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 01:01 PM | Show all posts
lasagna replied at 29-11-2021 12:07 PM
ohh mamat ni kaaa? iols prasan time ariana brkata begitu, konon2 terlepas cakap. pdhal.. kesedapan ...

Ksedapan pun last2 ptus hahahaha, bila tngok Pete Davidson ni, kwujudan dia kat dunia Holiwud mcm utk d passing2 ke org lain je.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 05:02 PM | Show all posts
kimK ni klau xde paparazzi ikut dia ble mati agknye... mnjg cr isu je nk bg nama naik n trending.. dah tua2 ni ank dah bderet bw2 la low key lifestyle tu..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi meols ada soft spot skit dkt si Pete ni
Bapak dia fire fighter yg mati masa Sept 11 tu
Dkt Twin Tower tu. Last seen masa bapak dia tgh naik atas nak tolong org2 trapped
Teruk si Pete ni spiral down dgn drugs dan minum.
Emmm entahla. Apa2 pun, meols kesian sikit dkt dia
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 09:43 AM | Show all posts
gideoncross replied at 1-12-2021 01:01 PM
Ksedapan pun last2 ptus hahahaha, bila tngok Pete Davidson ni, kwujudan dia kat dunia Holiwud mcm  ...

hahahahaa.. putus tu mebi bkn sbb keseronokan or kesedapan barangkali.. mebi benda lain laa kot.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 22-11-2021 10:09 AM
Ape relevancy si kimk ni pon kaka xpaham.. Pemes for the wrong reason. Tibai unta versi usa ke

Kim k famous sebab mendiang ayah dia robert kardashian
Sex tape dan berkawan baik ngan paris hilton..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Seriously kardashian jenner ni kalau cari pasangan memang hauk taste masing2x
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 11:13 AM | Show all posts
DianaSaksen replied at 2-12-2021 08:01 PM
Kim k famous sebab mendiang ayah dia robert kardashian
Sex tape dan berkawan baik ngan paris hilto ...

the real thing n the only thing org bcakap is STape je..lain2 biashe je..jd bibik paris..bkn kawan paris pon kan..

https://newsbeezer.com/vietnameng/kim-is-paris-hiltons-maid-werewolf-is-not-as-surprised-as-cindy-crawford/
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 01:47 AM GMT+8 , Processed in 0.085470 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list