CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Hati Binatang! Tunggu Sistur Dedah Nama Sekolah" - Rita Rudaini

19-11-2021 02:52 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 17444| Komen: 136|Original author: Oleh: LilRose

Description: "Hati binatang is real!"
"Hati binatang is real!"

Panas betul hati pelakon sensasi Rita Rudaini apabila mengulas mengenai nasib menimpa guru yang enggan divaksin.



Kredit foto: IG

Menerusi Instastory, Rita menyifatkan tindakan meletak guru yang menolak vaksin di dalam tandas sebagai bilik khas guru adalah tindakan melampau.

Justeru, Rita mempersoalkan nasib Guru Besar sekolah berkenaan di akhirat kelak atas tindakannya yang patuh pada arahan pihak atasan.


Kredit foto: IG

"Guru Besar sekolah ni rasa di padang mahsyar nanti tempat dia dalam air-cond ke sebab patuh dan sokong arahan atasan?" tulisnya.

Dia juga nekad mendedahkan nama sekolah yang dimaksudkannya itu.



"Binatang lagi mulia dari manusia sekarang," katanya lagi.


Kredit foto: IG

Kita tunggu Rita dedahkan nama sekolah ini dan reaksi pihak sekolah terhadap tindakan Rita itu. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 19-11-2021 02:57 PM
memang binatang lagi mulia dari manusia sebab binatang takde akal...
tapi ritrud ni ada akal pun... tapi lagi huduh dari binatang kerja meroyan sana sini...

kalau masuk pertandingan antara spesis dan makhluk... iols takut ritrud yang kalah dengan binatang tu...

ok yang guru besar tu pulak... memang tak patut letak guru tu kat situ... tapi cikgu tu pun sama apesal gigih tak nak hambik vaksin? pree je dikkk
Quote woven11 19-11-2021 02:58 PM
Sudah2 lah rita… tak penat ke…
Quote Parit.Hilton 19-11-2021 03:05 PM
masalahnya memang confirm ka kena letak dalam tandas? kalau antivaks bawak berita jangan trus percaya.

entah2 bilik guru tu SEBELAH tandas. atau DEKAT dengan tandas. apa yang isu?
Quote Timortimur 19-11-2021 03:06 PM
Dia ni mulut biadap
Harap2 satu hari nanti kn saman
Quote mojarean_X 19-11-2021 03:07 PM
Mcm mana dorang renovate toilet tu ye tiba2 ada satu bilik utk cikgu?
Quote krustykrab 19-11-2021 03:08 PM
Dedahkn je la rude..
Alang2 seluk budu biaq berbau sampai ketiak tu..
Quote rosevelvet 19-11-2021 03:10 PM
Todiaaaa.. Royanan dr ahlul sorga
Quote asfaz 19-11-2021 03:11 PM
Parit.Hilton replied at 19-11-2021 03:05 PM
masalahnya memang confirm ka kena letak dalam tandas? kalau antivaks bawak berita jangan trus percay ...

Kalau bilik guru sebelah tandas tu biasa je kot. Sb masa ai sekolah dlu , bilik guru mng sebelah tandas guru. (Takde la bau kephamm) and selang 1 bilik (lupa bilik apa) offis GB.
Quote rosevelvet 19-11-2021 03:12 PM
mojarean_X replied at 19-11-2021 03:07 PM
Mcm mana dorang renovate toilet tu ye tiba2 ada satu bilik utk cikgu?

Aku pelik gak. Napa nk letak antivax dlm tu. Halsng dr masuk sekolah x bleh kr
Quote tipah89 19-11-2021 03:13 PM
benda entah betul ka dak, mulut tu kemain menyumpah sajaaaa
Quote haruslah 19-11-2021 03:13 PM
Tunggu cerita penuh....
Gamba sikit2 ni payah nak komen
Quote asfaz 19-11-2021 03:13 PM
Kompom ke bilik guru tu dlm toilet? Dok kata nak sebar nama sekolah sekali bukan , naya kau kena saman..
Quote Pak.dolla 19-11-2021 03:13 PM
Yg nyata nampak psl baksin ni mcm memecah belahkan ummah..tak baik tuduh org tu anti vaksin..mungkin dia x ready lagi atau ada masalah kesihatan..
Quote codenamedream 19-11-2021 03:14 PM
Dedah jer Rita. Kalau berita betul, tahniah. Kalau chuols sebar berita palsu, boleh masuk hotel.
Quote asfaz 19-11-2021 03:15 PM
Tt, ni bila punya igs ? Tgk dah takde kat igs dia kot la dah delete kan
Quote mojarean_X 19-11-2021 03:22 PM
Edited by mojarean_X at 19-11-2021 03:24 PM
asfaz replied at 19-11-2021 03:15 PM
Tt, ni bila punya igs ? Tgk dah takde kat igs dia kot la dah delete kan


Dh beberapa hari dah citer ni. Dia up kt IG stories masa tu siap ngan video. Lmbt betul  wartawan cari nk up citer ni.
Quote eira2310 19-11-2021 03:25 PM
kucing i yg bintang tu pn i hntr vaksin..huahuahuahua
apa la rita oiiiii
Quote Samerosie 19-11-2021 03:31 PM
Parit.Hilton replied at 19-11-2021 03:05 PM
masalahnya memang confirm ka kena letak dalam tandas? kalau antivaks bawak berita jangan trus percay ...

Setuju.

Anti vaks ni bukan boleh percaya.  Most of them iq setara je.  Iols tengok gambar (kalaulah gambar tu betul) kaler dinding dgn pencahayaan pun lain, so how?
Quote Rogue98 19-11-2021 03:31 PM
Dah xde pun....dia pun senyap jer....kata nak reveal nama sekolah....

Lihat semua komen(136)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2021 04:09 PM GMT+8 , Processed in 0.080181 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top