CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Elfira Loy Bakal Timang Cahayamata Kedua?

25-10-2021 11:06 AM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 3014| Komen: 27|Original author: Oleh: kp5x

Description: Pelakon Elfira Loy menerusi entri terbarunya di Instagram telah memberikan gambaran yang dia kini hamil anak kedua."To my family and beloved friends, can you read the good news? hehe.", kapsyen yang d ...
Pelakon Elfira Loy menerusi entri terbarunya di Instagram telah memberikan gambaran yang dia kini hamil anak kedua.

"To my family and beloved friends, can you read the good news? hehe" kapsyen yang disertakan bersama fotonya yang memegang belon tertulis 'Baby 2 is coming'.




Antara rakan-rakan artis yang turut memberikan ucapan tahniah termasuklah Zahirah Macwilson, Janna Nick, Sariyanti, Nabil Mahir, Nabila Razali dan ramai lagi.

Elfira Loy, 27 melangsungkan pernikahan dengan Faris Anuar Khairol, 26 pada Januari 2019 dan dikurniakan seorang cahayamata lelaki, Muhammad Rayyan Khalaf yang kini berusia 2 tahun pada Oktober 2019.


Foto : Instagram Elfira Loy

Foto : Instagram Elfira Loy

Tahniah diucapkan jika benar 'baby 2' yang dimaksudkan itu cahaya mata kedua. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote boojaat 19-10-2021 10:14 PM
Iols masa preggy mmg mengelak guna emoji monyet ttp mata gitu...
Quote trexxxxxi 19-10-2021 10:23 PM
Patutlah harituuuu sheol nampak gems
Rupanya expecting
Quote nakkomenjugak 19-10-2021 10:48 PM
Congrats. Lepas ni duduk gua terus jangan keluar2, up2 nama naa...
Quote slyfynx 19-10-2021 11:17 PM
Tajuk yang baik... hihihihi
Quote Aaaaaookkk 19-10-2021 11:40 PM
Tahniah El!
Quote LadyCarefree 20-10-2021 01:07 AM
boojaat replied at 19-10-2021 09:14 PM
Iols masa preggy mmg mengelak guna emoji monyet ttp mata gitu...

Dah kenapa?
Quote myariesa 20-10-2021 01:10 AM
Tahniah elbulu
Quote bankerpencen 20-10-2021 03:42 AM
Tahniah. Semoga semakin busy nak uruskan keluarga sampai lenyap dari industri seni tanah air
Quote bawaku_terbang 20-10-2021 09:26 AM
So this time takut/segan x nak bli pregnancy test? Hahahaha
Quote tomatome 20-10-2021 09:29 AM
Gigih nk setup dengan props bagai just untuk ig content.. ckp jela ngandung abes cite
Quote innocent_me 20-10-2021 09:30 AM
lohhh patut la baru ni dia beria exercise and back in shape pehtu nampak double chin balik.
Rezeki... meols pelik lately lakinya nampak beria posing bergambo dlm IG. Slalunya buat derkk je. Bini ngandung suka lettewww.
Quote dudaberhias 20-10-2021 09:33 AM
tahniah... takpe sesekali je ada gosip ko dikk... tu pun bila bunting... kalau tidak memang ko dah terkambus... so lepas beranak ni selamat menjunam kembali di dalam lautan... kalau boleh di mariana trench paling sesuai... mesti tak muncul2 untuk beberapa abad...
Quote Nurul_007 20-10-2021 09:43 AM
tahniah el semoga kandungan selamat sampai melahirkan
Quote MISZZZ 20-10-2021 10:12 AM
tahniah...doakan smua yang nak pregnant dapat pregnant jugak
Quote miss_perfect 20-10-2021 10:40 AM
Semoga selamat la hendaknya... terutama musim covid ni...
Btw, yg dalam globe transparent tu kek ke apa
Quote lasagna 20-10-2021 10:47 AM
miss_perfect replied at 20-10-2021 10:40 AM
Semoga selamat la hendaknya... terutama musim covid ni...
Btw, yg dalam globe transparent tu kek ke  ...

yg globe transparent tu kiranya, belon dlm belon tu uols. bkn kek ya. sat lagi nk mkn kena letopkan plak belon tu, dh mnyusahkan hihihihi..
Quote miss_perfect 20-10-2021 10:51 AM
lasagna replied at 20-10-2021 10:47 AM
yg globe transparent tu kiranya, belon dlm belon tu uols. bkn kek ya. sat lagi nk mkn kena letopka ...

Ooo jadi semuanya belon je la....
Quote kp5x 25-10-2021 11:06 AM
Pelakon Elfira Loy menerusi entri terbarunya di Instagram telah memberikan gambaran yang dia kini hamil anak kedua.

"To my family and beloved friends, can you read the good news? hehe" kapsyen yang disertakan bersama fotonya yang memegang belon tertulis 'Baby 2 is coming'.




[ig]https://www.instagram.com/p/CVNjeS1v-1D/[/ig]


Antara rakan-rakan artis yang turut memberikan ucapan tahniah termasuklah Zahirah Macwilson, Janna Nick, Sariyanti, Nabil Mahir, Nabila Razali dan ramai lagi.


Elfira Loy, 27 melangsungkan pernikahan dengan Faris Anuar Khairol, 26 pada Januari 2019 dan dikurniakan seorang cahayamata lelaki, Muhammad Rayyan Khalaf yang kini berusia 2 tahun pada Oktober 2019.





Foto : Instagram Elfira Loy




Foto : Instagram Elfira Loy





Tahniah diucapkan jika benar 'baby 2' yang dimaksudkan itu cahaya mata kedua. - CARI
Quote laksmanabentan 25-10-2021 01:09 PM
ok congrats

Lihat semua komen(27)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-1-2022 02:13 AM GMT+8 , Processed in 0.076169 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top