CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Kenapa Sentuh Laki Orang?"-Nelydia Dikecam Pegang-Pegang Fattah Amin

18-10-2021 12:44 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 28555| Komen: 431|Original author: Oleh: Saiful

Description: Nama Nelydia Senrose menjadi bualan hangat gara-gara gambar yang dimuat naik Fasha Sandha di Instagram baru-baru ini.
Nama Nelydia Senrose menjadi bualan hangat gara-gara gambar yang dimuat naik Fasha Sandha di Instagram baru-baru ini.

Dalam gambar tersebut, Fasha dilihat bergambar dengan Fattah Amin dan adik kepada Uqasha Senrose itu.

Foto: IG


Apa yang menimbulkan kurang senang adalah tangan Nelydia dilihat memegang erat Fattah Amin.


Pelakon itu didakwa tak menjaga batas seorang isteri dan tak menghormati perasaan Fazura.

Antara komen:


Add Image Caption Here


Difahamkan mereka bertiga bekerjasama mejayakan penggambaran sebuah drama berjudul Khilaf Asmara.

Dalam masa yang sama ramai yang menasihat Nelydia suapaya lebih sensitif dan menjaga batas pergaulan selepas ini.

Malah ramai juga menasihatkan Fasha Sandha berhati-hati memilah gambar untuk dikongsikan kerana takut timbul fitnah pula nanti. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MatDeghem 18-10-2021 12:57 PM
huhuhu.... yang marah2 ini mesti geng si Roti. BamTah dorang tak bleh di pegang2 hokeyyy

Quote tulip-rain 18-10-2021 12:58 PM
Eh kecohlah. Bongok. Fattah tu dah lah baru skrg nak start berlakon balik, masuk set balik.
Dah lah heols jarang berlakon.

Mesti yg komen tu pemuja2 missfake.
Lepas kawen ader je fattah berlakon pegang2, bersentuhan dgn aktres lain, skrg pulak baru ade nak kecoh. Sbb bini tua fattah dah "berhijrah" ke????
Kahkahkah
Missfake dah berhijrah katanya. Maka suaminya pun dah tak boleh nak berlakon ke ape??
Lantak lah missfake tu. Fattah nak berlakon mcm mana pun, nak buat ape pun, hak fattah lah.
Bongok betul pemuja2 bini kau fattah. Kau tak payah nak ikut cakap diorang pulak. Sibuk je.

Yg missfake tu dah dipegang mcm2 jantan sblm kawen takde pulak diorang kisahkan. Tu lagilah, real punya bukan cerita rekaan.
Quote trexxxxxi 18-10-2021 01:02 PM
MatDeghem replied at 18-10-2021 01:57 PM
huhuhu.... yang marah2 ini mesti geng si Roti. BamTah dorang tak bleh di pegang2 hokeyyy

Awal bang mat cemar doli
Untuk tak OT,

Fasha rambot tu burok tau
Quote cupu 18-10-2021 01:02 PM
Gambar ni mmg sensitif jg. Maklumlah dgn penhijrahan faz tu...tp sbnrnya biasa je sbb nelly bgg bahu. standard artis je. Cuma skali pndang nmpak mcm peluk. Tangan fattah yg mulus tu buat org salah fhm.
Quote TerataiMelur02 18-10-2021 01:04 PM
Nelydia kot..apa nak d hairan kan.
Lagi pun daddy fatimah kan helok, wangi
Quote Cik_jantung 18-10-2021 01:08 PM
Edited by Cik_jantung at 15-1-2022 12:29 PM

..........
Quote caca_eric 18-10-2021 01:09 PM
Sapa yg insecure sgt ni.
Btw cantik tgn nelly..
Quote cm_vungtau 18-10-2021 01:09 PM
Melayu kan. Bini kalau boleh semua pun tak boleh, kena tudung litup. Tapi laki takpe aje
Quote nolya 18-10-2021 01:10 PM
tulip-rain: Eh kecohlah. Bongok. Fattah tu dah lah baru skrg nak start berlakon balik, masuk set balik. Dah lah heols jarang berlakon.Mesti yg komen tu pemuja2 mi ...


OMG, tersentak saya baca ayat akhir awak.  Itu kan cerita lama, aib yg sudah dikambuskan. Manusia khilaf, manusia menyedari dan kemudian bertaubat.  Maka jgnlah diungkit2  aib yg dulu.  

Quote MatDeghem 18-10-2021 01:16 PM
tulip-rain replied at 18-10-2021 12:58 PM
Eh kecohlah. Bongok. Fattah tu dah lah baru skrg nak start berlakon balik, masuk set balik.
Dah lah ...

eh eh eh.... marah nampak. Sakit betul hati kamu....sampai terkeluor segala muntoh (toxic) dalam badan.




Quote MatDeghem 18-10-2021 01:18 PM
nolya replied at 18-10-2021 01:10 PM
OMG, tersentak saya baca ayat akhir awak.  Itu kan cerita lama, aib yg sudah dikambuskan. Manusia  ...

jiwa kacau sis....maka nya keluar lah segala toxic dalam badan. Penyakit yang tiada ubat nya.... melainkan pertolongan dari Allah



Quote electricopop 18-10-2021 01:20 PM
Gambar  tuk promote drama je kut. Bukan nya pegang tang lain. Ehhh.
Quote dudaberhias 18-10-2021 01:20 PM
Kalau iols pun iols akan posing gitu, tapi hanya sebelah Fattah Amin, Hun Haqeem, Aliff Aziz, Redza Minhat etc yang herlokk jah. Kalau rupa sohai, shuk, cek non, tauke jambu iols hanya akan jeling2 dan terbeliakkan biji mata bagi orang tu di timpa bala kena penyakit ain.

Quote delsmomm 18-10-2021 01:36 PM
tulip-rain: Eh kecohlah. Bongok. Fattah tu dah lah baru skrg nak start berlakon balik, masuk set balik. Dah lah heols jarang berlakon.Mesti yg komen tu pemuja2 mi ...

gillerr bitter komen ni.. girlfren xjadi bamtah ke hape...

btw utk x off topic...
aku ingat pasah sandha tu elly mazlein ... 3 kali aku tgk masih kupikirkan elly mazlein...
baca artikel baru tau itu kak pasah... huduh rambut gituh..
Quote midori_katana 18-10-2021 01:38 PM
bamtah pun salah gak.. awat tak tolak!
Quote nolya 18-10-2021 01:39 PM
cm_vungtau replied at 18-10-2021 01:09 PM
Melayu kan. Bini kalau boleh semua pun tak boleh, kena tudung litup. Tapi laki takpe aje

Sbg wanita Melayu dn Islam, kemunculan dia di khalayak ramai membawa marwah Islam, marwah ibubapa dn bila berkahwen marwah suami wajib dijaga. Itu dari sudut syar'ie.  Dari sudut hukum adat dn akhlak, many more pantang-larang yg people has to overserve n understand.  Tak gitu orang tak kepoh nak bertanya 'dia tu tak takut dosa ke' atau 'anak sape lah dia' atau 'eh, laki dia tak marah ke'. Islam sendiri telah mengangkat martabat wanita ke tahap memuliakan supaya tidak jdi spt di zmn jahiliah, bla wanita diperlakukan tidak hormat dn manusiawi. That's what Islam care for the reputation for the muslimah. For the non-muslim women, who cares.
Quote innocent_me 18-10-2021 01:41 PM
Dah kenapa netizen? lain lah kalau bamtah tu pak ostad.
Dia pelakon kot... biaselahh.
Si nely tu pulok, tak habis2 peel baby2 semua org dia nk cuit2, snuggle2.. konon manja.
Bila dah tua nampak aneh kau tahu tak nely?????
Quote MissYouSayang 18-10-2021 01:48 PM
Tetek nely tu semacam jah hmpir nak kena lengan patah
Quote scarflicious 18-10-2021 01:49 PM
Bam Tah kan sedap, ramailah nak pegang.. Nsk peluk. Kalau kepam, pandang pun tak ingin... Macam lakinya u know who.

Lihat semua komen(431)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 08:03 PM GMT+8 , Processed in 0.174734 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top