CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 25574|Reply: 431

"Kenapa Sentuh Laki Orang?"-Nelydia Dikecam Pegang-Pegang Fattah Amin

  [Copy link]
Post time 18-10-2021 12:44 PM | Show all posts |Read mode
Nama Nelydia Senrose menjadi bualan hangat gara-gara gambar yang dimuat naik Fasha Sandha di Instagram baru-baru ini.


Dalam gambar tersebut, Fasha dilihat bergambar dengan Fattah Amin dan adik kepada Uqasha Senrose itu.


Foto: IG







Apa yang menimbulkan kurang senang adalah tangan Nelydia dilihat memegang erat Fattah Amin.


  



Pelakon itu didakwa tak menjaga batas seorang isteri dan tak menghormati perasaan Fazura.


Antara komen:




Add Image Caption Here





Difahamkan mereka bertiga bekerjasama mejayakan penggambaran sebuah drama berjudul Khilaf Asmara.


Dalam masa yang sama ramai yang menasihat Nelydia suapaya lebih sensitif dan menjaga batas pergaulan selepas ini.


Malah ramai juga menasihatkan Fasha Sandha berhati-hati memilah gambar untuk dikongsikan kerana takut timbul fitnah pula nanti. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 12:57 PM | Show all posts
huhuhu.... yang marah2 ini mesti geng si Roti. BamTah dorang tak bleh di pegang2 hokeyyy

Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh kecohlah. Bongok. Fattah tu dah lah baru skrg nak start berlakon balik, masuk set balik.
Dah lah heols jarang berlakon.

Mesti yg komen tu pemuja2 missfake.
Lepas kawen ader je fattah berlakon pegang2, bersentuhan dgn aktres lain, skrg pulak baru ade nak kecoh. Sbb bini tua fattah dah "berhijrah" ke????
Kahkahkah
Missfake dah berhijrah katanya. Maka suaminya pun dah tak boleh nak berlakon ke ape??
Lantak lah missfake tu. Fattah nak berlakon mcm mana pun, nak buat ape pun, hak fattah lah.
Bongok betul pemuja2 bini kau fattah. Kau tak payah nak ikut cakap diorang pulak. Sibuk je.

Yg missfake tu dah dipegang mcm2 jantan sblm kawen takde pulak diorang kisahkan. Tu lagilah, real punya bukan cerita rekaan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 18-10-2021 01:57 PM
huhuhu.... yang marah2 ini mesti geng si Roti. BamTah dorang tak bleh di pegang2 hokeyyy

Awal bang mat cemar doli
Untuk tak OT,

Fasha rambot tu burok tau
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar ni mmg sensitif jg. Maklumlah dgn penhijrahan faz tu...tp sbnrnya biasa je sbb nelly bgg bahu. standard artis je. Cuma skali pndang nmpak mcm peluk. Tangan fattah yg mulus tu buat org salah fhm.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Nelydia kot..apa nak d hairan kan.
Lagi pun daddy fatimah kan helok, wangi
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 15-1-2022 12:29 PM

..........
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa yg insecure sgt ni.
Btw cantik tgn nelly..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Melayu kan. Bini kalau boleh semua pun tak boleh, kena tudung litup. Tapi laki takpe aje
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 01:10 PM | Show all posts
tulip-rain: Eh kecohlah. Bongok. Fattah tu dah lah baru skrg nak start berlakon balik, masuk set balik. Dah lah heols jarang berlakon.Mesti yg komen tu pemuja2 mi ...


OMG, tersentak saya baca ayat akhir awak.  Itu kan cerita lama, aib yg sudah dikambuskan. Manusia khilaf, manusia menyedari dan kemudian bertaubat.  Maka jgnlah diungkit2  aib yg dulu.  

Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 01:16 PM | Show all posts
tulip-rain replied at 18-10-2021 12:58 PM
Eh kecohlah. Bongok. Fattah tu dah lah baru skrg nak start berlakon balik, masuk set balik.
Dah lah ...

eh eh eh.... marah nampak. Sakit betul hati kamu....sampai terkeluor segala muntoh (toxic) dalam badan.




Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 01:18 PM | Show all posts
nolya replied at 18-10-2021 01:10 PM
OMG, tersentak saya baca ayat akhir awak.  Itu kan cerita lama, aib yg sudah dikambuskan. Manusia  ...

jiwa kacau sis....maka nya keluar lah segala toxic dalam badan. Penyakit yang tiada ubat nya.... melainkan pertolongan dari Allah



Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 01:20 PM | Show all posts
Gambar  tuk promote drama je kut. Bukan nya pegang tang lain. Ehhh.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau iols pun iols akan posing gitu, tapi hanya sebelah Fattah Amin, Hun Haqeem, Aliff Aziz, Redza Minhat etc yang herlokk jah. Kalau rupa sohai, shuk, cek non, tauke jambu iols hanya akan jeling2 dan terbeliakkan biji mata bagi orang tu di timpa bala kena penyakit ain.

Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 01:36 PM | Show all posts
tulip-rain: Eh kecohlah. Bongok. Fattah tu dah lah baru skrg nak start berlakon balik, masuk set balik. Dah lah heols jarang berlakon.Mesti yg komen tu pemuja2 mi ...

gillerr bitter komen ni.. girlfren xjadi bamtah ke hape...

btw utk x off topic...
aku ingat pasah sandha tu elly mazlein ... 3 kali aku tgk masih kupikirkan elly mazlein...
baca artikel baru tau itu kak pasah... huduh rambut gituh..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 01:38 PM | Show all posts
bamtah pun salah gak.. awat tak tolak!
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 01:39 PM | Show all posts
cm_vungtau replied at 18-10-2021 01:09 PM
Melayu kan. Bini kalau boleh semua pun tak boleh, kena tudung litup. Tapi laki takpe aje

Sbg wanita Melayu dn Islam, kemunculan dia di khalayak ramai membawa marwah Islam, marwah ibubapa dn bila berkahwen marwah suami wajib dijaga. Itu dari sudut syar'ie.  Dari sudut hukum adat dn akhlak, many more pantang-larang yg people has to overserve n understand.  Tak gitu orang tak kepoh nak bertanya 'dia tu tak takut dosa ke' atau 'anak sape lah dia' atau 'eh, laki dia tak marah ke'. Islam sendiri telah mengangkat martabat wanita ke tahap memuliakan supaya tidak jdi spt di zmn jahiliah, bla wanita diperlakukan tidak hormat dn manusiawi. That's what Islam care for the reputation for the muslimah. For the non-muslim women, who cares.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 01:41 PM | Show all posts
Dah kenapa netizen? lain lah kalau bamtah tu pak ostad.
Dia pelakon kot... biaselahh.
Si nely tu pulok, tak habis2 peel baby2 semua org dia nk cuit2, snuggle2.. konon manja.
Bila dah tua nampak aneh kau tahu tak nely?????
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetek nely tu semacam jah hmpir nak kena lengan patah
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bam Tah kan sedap, ramailah nak pegang.. Nsk peluk. Kalau kepam, pandang pun tak ingin... Macam lakinya u know who.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 07:48 AM GMT+8 , Processed in 0.097928 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list