CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Hairul Azreen Jadi Bahan Ketawa, Berangan Pakai Kereta Mewah Masa Kerja Tukang Cat

18-10-2021 11:18 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 4457| Komen: 27|Original author: Oleh: Saiful

Description: Hairul Azreen terkenang kisah pernah menjadi bahan ketawa rakan sekerjanya apabila mempunyai impian besar untuk memiliki kereta mewah.
Hairul Azreen terkenang kisah pernah menjadi bahan ketawa rakan sekerjanya apabila mempunyai impian besar untuk memiliki kereta mewah.

Menurut pelakon dan pengarah ini, waktu itu dia bertugas sebagai tukang cat jalan raya pada tahun 2007.


Foto: IG

Kata suami Hanis Zalikha ini dia tak akan pernah lupa insiden diketawakan itu kerana ia menjadi bukti tak salah untuk ada angan-angan yang besar.



"Masih tak lupa masa saya kerja cat jalan 2007. Masuk kerja jam 12 tengah malam, habis kerja jam 5 pagi, sebab orang sudah siap nak pergi kerja.

"Tapi masa kerja itu, ada kereta-kereta 'sport' laju lalu sebelah saya, lepas itu saya apa lagi terus menjerit satu hari nanti, saya kerja rajin-rajin dan beli 'sebiji' (kereta).




"Selepas itu kawan yang kerja cat dengan saya cakap, 'Kau apahal? Gila!", kongsinya melalui Instagram.

Dalam masa yang sama bapa dua anak ini percaya kata-kata adalah doa, selain kerja keras.




"Kalau inginkan sesuatu atau impian kita itu digelakkan kawan, maknanya impian kita itu besar dan bagus untuk kita tuju sebab kata-kata itu doa."

Wow, terinspirasi ke tidak? -CARI


\

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nellyberry 18-10-2021 12:18 PM
Awat gambar Keknis pakai swimming suit tu mcm bambam?


Baguslah Kekrul, teruskan kerja rajin-rajin, nanti boleh beli Kapal Angkasa pulak. Bole tunjuk kat ig mcm mana bercuti di planet Marikh. Baru another level.
Quote NekNgah 18-10-2021 12:28 PM
Tak ada apa nak komen pasal Kekrul & Keknis sekeluarga.

Cuma dah geram dengan layout baru CARI ni.  Payah nau.
Quote azimodin 18-10-2021 12:55 PM
Kekrol couple terpaling ranking no. 2. Neksinah x buat karangan panjang ke tengok gambar naik heli?
Quote slyfynx 18-10-2021 01:08 PM
Ahhhh, sudah start MO tok mickey.
Cite kisah susah2 zaman dulu.
Sat lagi kisah tolong mak ayah
Pastu kisah buat amalan baik konon2 sorok2
Pastu kuar produk

And BTW CARI, layout baru ni maybe untuk mobile users ok, tp untuk desktop user makin pening tgk.
Care mode xde ke. Background putih cerah nau2.
Quote mialunar 18-10-2021 04:19 PM
NekNgah: Tak ada apa nak komen pasal Ke ...


Kann.. Mnyampah.. Menyusahkan.. Nak upgrade pun bagi la basic layout sama.. Ni teraba2
Quote nakkomenjugak 18-10-2021 06:03 PM
Gituuuuuuu
Dapat laaa merasa rumah cantik minik blogger hanak2 bijak naik helo kete sporty
Quote CiliPadiSedap 18-10-2021 07:53 PM
NekNgah: Tak ada apa nak komen pasal Kekrul & Keknis sekeluarga.Cuma dah geram dengan layout baru CARI ni.  Payah nau.

nak membawang pun rasa menyampah dasar caprut betul design forum baru ni serupa caprut dari indon perosak rumah tangga orang.

benda dah elok duk tukar design. dulu masalah cariforum ialah server lembap sotoy lepas tu selalu hilang webpage, update bagai.  sejak tukar design baru kaka jarang2 ratib nama vokuru sebab rohnya bersemadi dengan aman.

kita fokus kepada bibik friska pula.
Quote dudaberhias 18-10-2021 07:57 PM
slyfynx replied at 18-10-2021 01:08 PM
Ahhhh, sudah start MO tok mickey.
Cite kisah susah2 zaman dulu.
Sat lagi kisah tolong mak ayah

khenn... mula dah ulang2 cerita basi kesusahan...

btw makcik2 semua dah boleh beliakkan bijik2 mata dan jeling2 satu2 gambar...
Quote cm_vungtau 18-10-2021 08:28 PM
Dah balik rumah cerita pasal kemiskinan pulak dah
Quote Bihungoreng 18-10-2021 09:02 PM
nellyberry: Awat gambar Keknis pakai swimm ...


Feknis kat ig herul nampak kusam hahaha

Dah agak mesti naik tred baru utk percutian deyols kalini.. yelahhh mesti extra banding founder2 lain kann
Quote nordin84 18-10-2021 09:30 PM
ni post terbaru dia ke cat jln tu? iols xde insta, da uninstall..
berapa juta kali dia nk ulang.. kawan dia x gelak pun.. member dia ckp dia gila je menjerit tgh2 mlm.. gila
Quote OyaTonggek 18-10-2021 10:50 PM
nape meols rasa menyampah ngan kapel ni? tp anak2 theols cumel
Quote LadyCarefree 18-10-2021 11:39 PM
OyaTonggek replied at 18-10-2021 09:50 PM
nape meols rasa menyampah ngan kapel ni?  tp anak2 theols cumel

Dulu iols nyampah tp now mcm wow dgn kekrol. Keknis xsuka sbb dia ada jual produk timbang kilo.
Quote tobobon 18-10-2021 11:43 PM
Syukurlah...sbb heols menang fear factor malaysia tempoh hari yg duuuuuluuu..terus heols berjaya upgrade diri jadi bukan bishe2

Kalau x mereput jerla jadi pelakon sendu berupa anak ikan bakal dipuja dan dihampas oleh forumer mcm fadlan hazim
Quote OyaTonggek 19-10-2021 12:54 AM
LadyCarefree replied at 18-10-2021 03:39 PM
Dulu iols nyampah tp now mcm wow dgn kekrol. Keknis xsuka sbb dia ada jual produk timbang kilo.

kekrol tu bleh diterimapakai lg laa..tp keknis out...tp kaya betholll depa ya...
Quote sopianpiann 19-10-2021 12:59 AM
Bihungoreng replied at 18-10-2021 09:02 PM
Feknis kat ig herul nampak kusam hahaha

Dah agak mesti naik tred baru utk percutian deyols kalini ...

sgt berbeza..rupa marhaen keknis dlm ig hairul..
Quote matjerk 19-10-2021 06:41 AM
HAIRULAZEEEN
Berapa tahun sekali ko nak kena ulang cerita keje buat tar tu???? Menguapppp eeeehhhhhh ulang2 ceta yg sama...... ko ingat kalau ko teruas dgn keje tu.. Hanis Jalikha nak ke kau??? Dari dulu lagi... dia mmg x nak hang sebab x pandai englishhhh... sbb hang menang fear factor je baru dia berkehendakan hang....
Quote matjerk 19-10-2021 06:58 AM
Edited by matjerk at 19-10-2021 07:03 AM
nordin84 replied at 18-10-2021 09:30 PM
ni post terbaru dia ke cat jln tu? iols xde insta, da uninstall..
berapa juta kali dia nk ulang.. ka ...

2021 & 2017... nanti 2025 dia bubuh lagi  cerita ni...
Screenshot_20211019-065109_Instagram.jpg


Screenshot_20211019-064629_Instagram.jpg



Quote bottombikini 19-10-2021 07:31 AM
ok
skrg dia pakai keta sport yg mana

Lihat semua komen(27)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 06:43 AM GMT+8 , Processed in 0.070003 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top