CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Hafiz Hamidun Dah Putus Dengan Instafamous Berstatus Janda

23-10-2021 04:15 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7148| Komen: 56|Original author: Oleh: Saiful

Description: Alahai kesian pula bila dengar Hafiz Hamidun dah putuskan hubungannya dengan Instafamous Indonesia berstatus janda.
Alahai kesian pula bila dengar Hafiz Hamidun dah putuskan hubungannya dengan Instafamous Indonesia berstatus janda.

Kata Hafiz, kekangan jarak membataskan komunikasi antara mereka.


Foto: IG

"Memandangkan kerajaan sebelum ini melancarkan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bagi mengekang penularan Covid-19, menyukarkan saya untuk bertemu sesiapa.

"Manakala hubungan dengan si dia juga sudah berakhir kerana jarak. Komitmen jarak jauh ini bukan mudah.Jadi, saya memilih untuk memberikan fokus terhadap keluarga kecil dan kerjaya," kata Hafiz kepada mStar.




Tambah bekas suami kepada Joy Revfa ini, dia mengenali wanita tersebut melalui kawan rapatnya.

Hafiz kata siapa yang jadi isterinya selepas ini perlulah menerima anak angkatnya, Hamdee Hafiz.




"Sekarang bukan terima saya saja, tapi Hamdee juga. Harus tahu Hamdee lahir dan membesar dalam keadaan yang bagaimana kerana dia mempunyai sejarah tersendiri.

"Dia memang kena terima bukan saja saya, keluarga, tetapi paling penting Hamdee."

Semoga Hafiz bertemu jodoh dengan wanita idaman. Amin. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote miznora 23-10-2021 09:53 PM
Semoga cepat bertemu jodoh.. Isteri yang solehah abg hafiz [em:14:]
Quote hasniey 23-10-2021 10:39 PM
xpe...cari slow2...kang dpt repah 2.0 menangis oii
Quote Normabaru 23-10-2021 10:44 PM
Ye la tu.. Ntah2 ummah lemari.. Ramai je gini.. Eh sowie.. HH ni jantanzzzz kekar khuenss
Quote mojarean_X 23-10-2021 10:46 PM
Baru tau dia dh ada anak angkat
Quote trexxxxxi 23-10-2021 10:47 PM
Awat tered ni shenduuu
Quote ctcheery 23-10-2021 11:17 PM
Ada Anak angkat rupanya
Quote doubleA 23-10-2021 11:50 PM
Iols folo ig hamdee ni sebab lebih kurang umo macam anak iols. Memang cerdik nampak. Btw berat jodoh pismidon ni takpela kumpul la harta dulu
Quote che-cikL 24-10-2021 12:17 AM
Mmg ngetaste heols menjurus kpd instafamous janda saja ke?

Carilah org2 biasa bujang. Pastu duk dendiam, tak yah mencapub.
Quote Carcosa 24-10-2021 12:22 AM
Tu jelah kerje ngko. Bercinta putus, tunang putus.
Cari jelah org biasa. Cikgu ke, nurse ke. Ni balik2 nak instafamous. Dulu dah terkena dgn Joyah Kaki Edit Gambar, tak serik2 lagi ke??
Quote ecahaha 24-10-2021 12:41 AM
Dia letak syarat gini, dia sendiri agaknya boleh ke x bebetul accept condition orang lain.. nmpk mcm sengaja nk susahkan keadaan utk diri sendiri je..
Quote caprut 24-10-2021 12:56 AM
Tkdenye dia akan kawen baru la. Ko percaya la propa gay ni
Quote royaldanish 24-10-2021 12:57 AM
Normabaru replied at 23-10-2021 02:44 PM
Ye la tu.. Ntah2 ummah lemari.. Ramai je gini.. Eh sowie.. HH ni jantanzzzz kekar khuenss

iols angkat tangan setuju jarang ye org bujang nak ambik anak angkat… melainkan tokRI
Quote Normabaru 24-10-2021 01:59 AM
royaldanish replied at 24-10-2021 02:57 AM
iols angkat tangan setuju  jarang ye org bujang nak ambik anak angkat… melainkan tokRI

jgn lupa HH yg kedua..tu pon gigih beranak angkat segala.

lagu terbaru dh kua..catchy tp nan hado..ayuh kelantung kelentung chuols...hihihi
Quote tahanie 24-10-2021 02:22 AM
Tengok sapa lagi retis jantan ada anak angkat, apakah persamaan deme. Jenjenjeng
Quote gideoncross 24-10-2021 03:13 AM
ecahaha replied at 24-10-2021 12:41 AM
Dia letak syarat gini, dia sendiri agaknya boleh ke x bebetul accept condition orang lain.. nmpk mcm ...

OT kjp, taik lalat kat display photo uol ni iol dh slh sngka habuk kat monitor iol hahahaha.
Quote Cik_jantung 24-10-2021 08:00 AM
Apa je job dia ni skrg
Quote miss_perfect 24-10-2021 08:19 AM
Nak tanya... kalau kes gini kan lelaki yg ambik anak angkat, kalau dia kawin, cemana nak jadikan bini dia tu mahram kepada anak angkat dia?
Quote miracle_forever 24-10-2021 08:22 AM
Normabaru replied at 24-10-2021 01:59 AM
jgn lupa HH yg kedua..tu pon gigih beranak angkat segala.

lagu terbaru dh kua..catchy tp nan hado ...


Kelentang kelentung tu dah rujuk dgn ezra k kan.
Quote Normabaru 24-10-2021 08:25 AM
miracle_forever replied at 24-10-2021 10:22 AM
Kelentang kelentung tu dah rujuk dgn ezra k kan.

oh dh rujuk ke..kaka xtau..tp lagu latest tu klaka namatey oiiii....apekah...ni budak spm xhbs blajar pon blh tulis...aiyaaaa...tandus ilham sungguh...keletang keletung pon bolehhhhh

Lihat semua komen(56)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2021 11:39 AM GMT+8 , Processed in 0.089957 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top