CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2992|Reply: 27

Elfira Loy Bakal Timang Cahayamata Kedua

[Copy link]
Post time 19-10-2021 09:58 PM | Show all posts |Read mode
Selebriti Elfira Loy menerusi entri terbarunya di instagram memberi gambaran yang dia dan suami bakal menimang anak kedua.

"To my family and beloved friends, can you read the good news? hehe", kapsyen yang disertakan dengan hantaran fotonya yang memegang belon tertulis 'Baby 2 is coming.

Tahniah diucapkan jika betul.

  


Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2021 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols masa preggy mmg mengelak guna emoji monyet ttp mata gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah harituuuu sheol nampak gems
Rupanya expecting
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2021 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats. Lepas ni duduk gua terus jangan keluar2, up2 nama naa...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2021 11:17 PM | Show all posts
Tajuk yang baik... hihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2021 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah El!
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2021 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
boojaat replied at 19-10-2021 09:14 PM
Iols masa preggy mmg mengelak guna emoji monyet ttp mata gitu...

Dah kenapa?
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2021 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah elbulu
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2021 03:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah. Semoga semakin busy nak uruskan keluarga sampai lenyap dari industri seni tanah air
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2021 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
So this time takut/segan x nak bli pregnancy test? Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2021 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Gigih nk setup dengan props bagai just untuk ig content.. ckp jela ngandung abes cite
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2021 09:30 AM | Show all posts
lohhh patut la baru ni dia beria exercise and back in shape pehtu nampak double chin balik.
Rezeki... meols pelik lately lakinya nampak beria posing bergambo dlm IG. Slalunya buat derkk je. Bini ngandung suka lettewww.
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2021 09:33 AM | Show all posts
tahniah... takpe sesekali je ada gosip ko dikk... tu pun bila bunting... kalau tidak memang ko dah terkambus... so lepas beranak ni selamat menjunam kembali di dalam lautan... kalau boleh di mariana trench paling sesuai... mesti tak muncul2 untuk beberapa abad...
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2021 09:43 AM | Show all posts
tahniah el semoga kandungan selamat sampai melahirkan
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2021 10:12 AM | Show all posts
tahniah...doakan smua yang nak pregnant dapat pregnant jugak
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2021 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga selamat la hendaknya... terutama musim covid ni...
Btw, yg dalam globe transparent tu kek ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2021 10:47 AM | Show all posts
miss_perfect replied at 20-10-2021 10:40 AM
Semoga selamat la hendaknya... terutama musim covid ni...
Btw, yg dalam globe transparent tu kek ke  ...

yg globe transparent tu kiranya, belon dlm belon tu uols. bkn kek ya. sat lagi nk mkn kena letopkan plak belon tu, dh mnyusahkan hihihihi..
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2021 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 20-10-2021 10:47 AM
yg globe transparent tu kiranya, belon dlm belon tu uols. bkn kek ya. sat lagi nk mkn kena letopka ...

Ooo jadi semuanya belon je la....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-10-2021 11:06 AM | Show all posts

Elfira Loy Bakal Timang Cahayamata Kedua?

Pelakon Elfira Loy menerusi entri terbarunya di Instagram telah memberikan gambaran yang dia kini hamil anak kedua.

"To my family and beloved friends, can you read the good news? hehe" kapsyen yang disertakan bersama fotonya yang memegang belon tertulis 'Baby 2 is coming'.




  



Antara rakan-rakan artis yang turut memberikan ucapan tahniah termasuklah Zahirah Macwilson, Janna Nick, Sariyanti, Nabil Mahir, Nabila Razali dan ramai lagi.


Elfira Loy, 27 melangsungkan pernikahan dengan Faris Anuar Khairol, 26 pada Januari 2019 dan dikurniakan seorang cahayamata lelaki, Muhammad Rayyan Khalaf yang kini berusia 2 tahun pada Oktober 2019.





Foto : Instagram Elfira Loy




Foto : Instagram Elfira Loy





Tahniah diucapkan jika benar 'baby 2' yang dimaksudkan itu cahaya mata kedua. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:09 PM | Show all posts
ok congrats
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 12:39 AM GMT+8 , Processed in 0.097002 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list