CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Tun M dicabar bertanding di Pekan?

14-5-2015 10:28 AM| Diterbitkan: CMFreporter5| Dilihat: 8454| Komen: 40

Description: Menerusi laporan KiniTV, Menteri Pelancongan dan Kebudayaan Datuk Seri Nazri Abdul Aziz berkata, beliau tidak tahu berapa banyak sokongan bekas perdana menteri itu masih ada, tetapi jika

Nazri cabar Mahathir, kalau berani tanding di Pekan


Menerusi laporan KiniTV, Menteri Pelancongan dan Kebudayaan Datuk Seri Nazri Abdul Aziz berkata, beliau tidak tahu berapa banyak sokongan bekas perdana menteri itu masih ada, tetapi jika Mahathir merasakan dirinya masih kuat, dia boleh mencabar Najib pada pilihan raya umum akan datang bagi membuktikan kekuatannya yang masih ada.

Beliau berkata lebih baik Tun Mahathir bertindak memilih cara itu daripada cuba menggulingkan Perdana Menteri. - CARI Infonet.

7

Bagus
12

Marah
14

Terkejut
24

Sedih
7

Lawak
32

Bosan

Friends Rank (96 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote munchkin 14-5-2015 04:57 AM
Mat ciri-t
Quote Kittie 14-5-2015 06:13 AM
Pakcik nih spesis lalang ke? Kejap belah sini, kejap belah sana.
Quote daisy71 14-5-2015 06:50 AM
Diam la nazri..gi jaga bini2.
Quote kangkong999 14-5-2015 07:00 AM
Nazri Aziz a.k.a.Mr Jantan sangat dikenali anak beranak sbg Samseng. Mengaku keturunanya kayaraya, padahal duk ciluk duit sana sini dgn salah gunakuasa dia. Anaknya Nedim, chairman Harrisons(M) Bhd. yg mana subsidiarinya Harrisons Mktg S/B adalah pengedar minuman keras Heineken dan pelbagai jenis wain. Dia juga memiliki sykt kereta terpakai yg menjual kereta2 mewah. Nedim berlagak samseng dgn menggunakan bodyguards sbg kaki pukul.  Bapanya pulak kebiasaannya menggunakan macai nya yg menetap di condo Pavillion bagi tujuan mengalibaba bisnes dan menyundal. Macai nya itu pernah menggunakan seorang artis baru2 ini yg dikaitkan dgn salah seorang VP UMNO dari Malaysia timur. Begitulah cara mereka "networking" dan mempelbagaikan habuan kek mereka. Hidup UMNO.
Quote kentel 14-5-2015 07:59 AM
menteri bangang..
Quote batman_2007 14-5-2015 08:35 AM
kangkong999 replied at 14-5-2015 07:00 AM
Nazri Aziz a.k.a.Mr Jantan sangat dikenali anak beranak sbg Samseng. Mengaku keturunanya kayaraya, p ...

Hahaha

U awesome la.
Quote zulka 14-5-2015 09:20 AM
giler apa dia ni...
Quote zulka 14-5-2015 09:20 AM
dah takde modal nk ckp..duk dendiam la...anak sndiri pun beterabur
Quote JohnPuteh 14-5-2015 10:39 AM
Jd menteri sebab dia samseng..mungkin xlama lagi rani kulup pun bakal jd menteri
Quote scorpionkiki 14-5-2015 10:44 AM
Nak jaga anak bini pun tak reti ...lagi nak cari gaduh dgn PM 22 tahun Malaysia...UMNO bunch skrg ni mmg hina dina
Quote Membara 14-5-2015 10:45 AM
Orait.. cuba tanya Najib.. klu yakin.. ada berani Bubar sekarang? buat apa tunggu lama2... buat skang klu berani? hampeh betul la menteri ckp cenggini...
Quote ninjago 14-5-2015 10:51 AM
kangkong999 replied at 14-5-2015 06:00 AM
Nazri Aziz a.k.a.Mr Jantan sangat dikenali anak beranak sbg Samseng. Mengaku keturunanya kayaraya, p ...

fuhh.. berani tul dorg hidup atas duit haram.. mana tak hidup jadik kucar kacir kontroversi sana sini.. yg retis tu ZR kah?? hebat tul letak macai kat condo pavi ko!!

Quote zeck19 14-5-2015 11:26 AM
Ada baik next Malaysia PM mesti ada sekurang kurangnya background/asas dalam military.
Supaya next PM kenal apa itu Semangat Kebanggsaan, sayangkan Negara, meletakkan kepentingan Negara sebagai keutamaan dalam membuat keputusan.

Dalam military, decision mesti tepat, cepat dalam apa jua situasi, mental yang kuat dan punyai daya kepimpinan yang kuat. Kebanyakan pemimpin ternama didunia adalah dari kalangan yang mempunyai asas dalam military.

Quote ResellerMaxis 14-5-2015 11:28 AM
kenapa suruh lawan dekat kubu najib??macam xder telur jer..suruh lah dekat tempat yang tidak bias..contoh parlimen bukit bintang..kawasan dap..tengok dap ke najib ke dr m yang menang..
Quote zorro 14-5-2015 11:49 AM
Chip..Chip.. bodo
Quote scorpionkiki 14-5-2015 11:49 AM
Mai lawan kubang pasu la... entah entah najib tak dapat deposit
Quote meteorspeed 14-5-2015 11:59 AM
daisy71 replied at 14-5-2015 06:50 AM
Diam la nazri..gi jaga bini2.

kan...suh boss g kawin ngan nora tue..daripada duk berkepit jer n carikk kereje la
Quote giyomi 14-5-2015 12:20 PM
Edited by giyomi at 14-5-2015 12:22 PM

Yg suh dia tanding kat Pekan wat per, biar lah dia tanding kat tpt sendiri kat kubang pasu n suh jib jer dtg bertanding di sana. Kan org2 UMNO selalu kata klu duk tpt lain nak tanding tpt lain, tak dpt memahami penduduk tempatan, ni nak spin2 lak.
Quote boyagombak 14-5-2015 12:28 PM
Mat Ciret ada berani ka lawan Che Det. apsal nak suruh najib lawan. mat Ciret sundriik lawanla baru tau Teksi laju ka slow

Lihat semua komen(40)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 03:06 PM GMT+8 , Processed in 0.094679 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top