CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Polis Siasat Pasangan Lakukan Hubungan Seks Di Beranda Apartment

13-5-2015 02:58 PM| Diterbitkan: CMFreporter1| Dilihat: 14542| Komen: 8

Description: Tak tahu malu pasangan ini melakukan hubungan sex di beranda kat apartment di Bangsar South...

Gambar daripada Kinitv


 Pihak polis sedang menyiasat aksi pasangan yang tidak mengenali mengadakan hubungan seks di sebuah pangsapuri di apartment di Bangsar South, Kuala Lumpur.


Menurut portal Star Online yang memetik OCPD Brickfields, Asst Comm Muhammad Azlee Abdullah pihak polis masih mengumpulkan maklumat.


Gambar dan video aksi pasangan selama 30 minit itu menjadi viral di media sosial sejak semalam selepas dirakamkan oleh seorang penghuni di unit lain apartmen berkenaan.


Sumber : www.kinitv.com

1

Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote idadzira 13-5-2015 02:47 PM
apartment mahal2 pun ada gak sakai yg sidai baju kat beranda
Quote Esmiria 13-5-2015 02:47 PM
Ada doh ni....@spiderman80
Quote zulka 13-5-2015 02:56 PM
dah lama dpt kat wassap...
ingatkan kat luar negara..
betulke kat bangsar?
Quote qronaldo7 13-5-2015 02:57 PM
untung la kena rakam.

nak rakam sendiri xcukup tangan
Quote delsmomm 13-5-2015 03:02 PM
brape byk tered la pasal apek ni..

benang satu lagi siap x censored lg uolss..
Quote ifanonline 13-5-2015 03:05 PM
jap lagi ramai melayu dok lepak bangsa...
Quote Modngengadee 13-5-2015 03:06 PM
kan dah ade ke tered seumpama ini.....ker pasangan ni buat untuk kali yg kedua?
Quote piao 13-5-2015 03:07 PM
panggil ayah arka lah kasi report!

11249162_100176193653606_1333051569497368320_n.jpg

Lihat semua komen(8)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 03:56 PM GMT+8 , Processed in 0.086906 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top