CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Anju Tak Malu Cerita Buat Muka Dan Badan, Dah Lama Tak Nampak Zoey Rahman- Dah Putus Ke?

6-9-2021 03:53 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 15953| Komen: 70|Original author: Oleh: Saiful

Description: Demi nak cantik, Zarina Anjoulie sanggup buat apa sahaja.
Demi nak cantik, Zarina Anjoulie sanggup buat apa sahaja.

Tak macam artis lain, Zarina berani mengakui perubahan yang dilakukan pada tubuh badannya.


Katanya ia bukan benda aib atau memalukan untuk dirinya.


Foto: IG

"Apa2 yg anju buat dgn muka n badan semua anju tak pernah nk hide dari netizen ??? anju lipo muka perut lengan ???. adjust bibir ??? inject DNA salmon kat muka tiap bulan ??? dripping sometimes???

"Ada yg cakap kenapa nk tunjuk org n bagitau apa anju buat ibarat buka aib.. to me ni bukan buka aib im merely sharing my experiences," tulisnya melalui Instagram.







Sementara itu ada juga yag bertanya status hubungannya dengan Zoey Rahman.

Ibu anak seorang ini memberitahu yang dia nak menjalani perhungan secara privasi tanpa gangguan orang sekeliling.


Foto: IG
"I want to enjoy my relationship in private tanpa gangguan manusia lain."

Baguslah, tak adalah nak menggedik tayang boyriend di media sosial. Tahu-tahu je nanti kahwinlah. Tak gitu Anju? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 6-9-2021 03:59 PM
Tetap tak hilang kerak
Quote LostStar 6-9-2021 03:59 PM
baguih la sayang diri dengan mencantikkn diri..
orang banyak duit blh la buat itu ini kan..
Quote dudaberhias 6-9-2021 04:03 PM
Zoey tu sudah terang lagi bersuluh lagi bersinar pelangi selepas hujan, siap ada background music lady gaga rain on me pun masih ramai yach fikir dia ada apa2 dengan si anjuling...

Wanita dengan wanita bukan boleh jadi apa pun..

Kalau malam jumaat takkan la dua2 nak menonggeng kehausan hingga ke subuh menanti di tusuk.
Quote edayildiz 6-9-2021 04:03 PM
buruk


Quote jlocute 6-9-2021 04:07 PM
Edited by jlocute at 6-9-2021 04:09 PM

Sekarang anju dah join geng-geng lelaritz pula..
Quote MadameOnion 6-9-2021 04:08 PM
tapi kalau live kenapa nampak sama je? kalau gambaq kemain filter
Quote mawarika 6-9-2021 04:15 PM
Tetap boyak dan katik dik bila tgk depan depan..  
Quote nononcrux 6-9-2021 04:17 PM
dia lagi.. takde perkembangan lain ke?
Quote spy_caridotdot 6-9-2021 04:18 PM
Ok la.. nampak upgrade sikit bibir dia dari dulu.. kalau tak rengsa aku tengok bibir lama dia ibarat kepah terlebih
Quote AnnaSendin 6-9-2021 04:22 PM
Sheols gigih jaja yang sheols tak fake tapi iols tengok sheols antara retis terfake di media sosial. Dok lah pitenah berdoza, ex tok laki, kejap seksi, kejap bertudung labuh, pastu tiberr tudung pendek puloks, tiberr seksi nampak watermelon sheols yang pelesu ittuew. Yang iols heran, ramai pulak karats sheols yamg menyokong.
Quote bbasir 6-9-2021 04:22 PM
tp zoey tu nmpk nyah sgt
Quote trexxxxxi 6-9-2021 04:29 PM
Zoey gigihhhhhh yach buat Live di Sopipi dok tenyeh lipstick berselang seli pastu wipe dengan wet wipes

Maka BBNU pun berkicauuuuu jadi lelaki pun chantek ya awloh kosserrrr sangat hadik2
Quote imanjannah 6-9-2021 04:33 PM
bibir x menjuih sgt, dia ni mmg lawa, ubah sana sini yg jadi x lawa
Quote Catpaw 6-9-2021 04:35 PM
Gigih ejas sana sini, bukan tua sangat lagi pun. buat la benda yg lagi berfaedah
Quote markonahlah 6-9-2021 04:36 PM
Repair sana sini but still tak lawa
Quote mclaren 6-9-2021 04:37 PM
Apa guna buat2 muka semua ni bila orang tahu rupa sebenar kita macam mana he he
Quote helicornia 6-9-2021 04:48 PM
dudaberhias replied at 6-9-2021 04:03 PM
Zoey tu sudah terang lagi bersuluh lagi bersinar pelangi selepas hujan, siap ada background music la ...

adoi ayat kaka duda mmg another level la
Quote chinta89 6-9-2021 04:54 PM
AnnaSendin replied at 6-9-2021 04:22 PM
Sheols gigih jaja yang sheols tak fake tapi iols tengok sheols antara retis terfake di media sosial. ...

semua uols dah cakap so iols boleh la cakap... tq hehe
Quote TomyamPuteh 6-9-2021 05:04 PM
Cantik ke persoalannya?

Lihat semua komen(70)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 07:03 AM GMT+8 , Processed in 0.049428 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top