CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 13237|Reply: 70

Anju Tak Malu Cerita Buat Muka Dan Badan, Dah Lama Tak Nampak Zoey Rahman- Dah P

  [Copy link]
Post time 6-9-2021 03:53 PM | Show all posts |Read mode
Demi nak cantik, Zarina Anjoulie sanggup buat apa sahaja.


Tak macam artis lain, Zarina berani mengakui perubahan yang dilakukan pada tubuh badannya.


Katanya ia bukan benda aib atau memalukan untuk dirinya.




Foto: IG




"Apa2 yg anju buat dgn muka n badan semua anju tak pernah nk hide dari netizen ??? anju lipo muka perut lengan ???. adjust bibir ??? inject DNA salmon kat muka tiap bulan ??? dripping sometimes???


"Ada yg cakap kenapa nk tunjuk org n bagitau apa anju buat ibarat buka aib.. to me ni bukan buka aib im merely sharing my experiences," tulisnya melalui Instagram.




  





  



  



  



Sementara itu ada juga yag bertanya status hubungannya dengan Zoey Rahman.


Ibu anak seorang ini memberitahu yang dia nak menjalani perhungan secara privasi tanpa gangguan orang sekeliling.





Foto: IG



"I want to enjoy my relationship in private tanpa gangguan manusia lain."


Baguslah, tak adalah nak menggedik tayang boyriend di media sosial. Tahu-tahu je nanti kahwinlah. Tak gitu Anju? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-9-2021 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetap tak hilang kerak
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2021 03:59 PM | Show all posts
baguih la sayang diri dengan mencantikkn diri..
orang banyak duit blh la buat itu ini kan..
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Zoey tu sudah terang lagi bersuluh lagi bersinar pelangi selepas hujan, siap ada background music lady gaga rain on me pun masih ramai yach fikir dia ada apa2 dengan si anjuling...

Wanita dengan wanita bukan boleh jadi apa pun..

Kalau malam jumaat takkan la dua2 nak menonggeng kehausan hingga ke subuh menanti di tusuk.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
buruk


Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2021 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jlocute at 6-9-2021 04:09 PM

Sekarang anju dah join geng-geng lelaritz pula..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-9-2021 04:08 PM | Show all posts
tapi kalau live kenapa nampak sama je? kalau gambaq kemain filter
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetap boyak dan katik dik bila tgk depan depan..  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-9-2021 04:17 PM | Show all posts
dia lagi.. takde perkembangan lain ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2021 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la.. nampak upgrade sikit bibir dia dari dulu.. kalau tak rengsa aku tengok bibir lama dia ibarat kepah terlebih
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2021 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols gigih jaja yang sheols tak fake tapi iols tengok sheols antara retis terfake di media sosial. Dok lah pitenah berdoza, ex tok laki, kejap seksi, kejap bertudung labuh, pastu tiberr tudung pendek puloks, tiberr seksi nampak watermelon sheols yang pelesu ittuew. Yang iols heran, ramai pulak karats sheols yamg menyokong.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2021 04:22 PM | Show all posts
tp zoey tu nmpk nyah sgt
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Zoey gigihhhhhh yach buat Live di Sopipi dok tenyeh lipstick berselang seli pastu wipe dengan wet wipes

Maka BBNU pun berkicauuuuu jadi lelaki pun chantek ya awloh kosserrrr sangat hadik2
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
bibir x menjuih sgt, dia ni mmg lawa, ubah sana sini yg jadi x lawa
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih ejas sana sini, bukan tua sangat lagi pun. buat la benda yg lagi berfaedah
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Repair sana sini but still tak lawa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-9-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa guna buat2 muka semua ni bila orang tahu rupa sebenar kita macam mana he he
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2021 04:48 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 6-9-2021 04:03 PM
Zoey tu sudah terang lagi bersuluh lagi bersinar pelangi selepas hujan, siap ada background music la ...

adoi ayat kaka duda mmg another level la
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2021 04:54 PM | Show all posts
AnnaSendin replied at 6-9-2021 04:22 PM
Sheols gigih jaja yang sheols tak fake tapi iols tengok sheols antara retis terfake di media sosial. ...

semua uols dah cakap so iols boleh la cakap... tq hehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik ke persoalannya?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

21-4-2024 07:46 AM GMT+8 , Processed in 0.118639 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list