CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Laju Siti Kassim Ajak Pengikut Perhati Jam Mewah Dipakai Menteri Agama, Sekali...

6-9-2021 04:26 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 14952| Komen: 111|Original author: Oleh: LilRose

Description: Laju Siti Kassim 'menegur' Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama) yang baru sebaik melihat Idris Ahmad jam tangan di tangannya yang disangkakan berjemana mewah, Roleks.
Kredit foto: FB


Laju Siti Kassim 'menegur' Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama) yang baru sebaik melihat Idris Ahmad jam tangan di tangannya yang disangkakan berjenama mewah, Roleks.

Peguam dan aktivis kontroversi itu memuat naik gambar Idris sedang berdoa dan meminta pengikutnya di Twitter memerhati jam berwarna emas yang kelihatan di pergelangan tangannya.


Kredit foto: Twitter


Bagaimanapun, sangkaan Siti Kassim meleset jauh sekali apabila Naib Presiden Pas itu memberi penjelasan.

Bukan Rolex, sebaliknya jam berjenama Buruj yang berharga tidak sampai RM300 dipakainya!



Kredit foto: FB

Selepas dikecam berjemaah oleh pelayar Twitter lain yang menggesanya meminta maaf kepada Idris, Siti Kassim memadam ciapannya itu.

Pendakwah bebas Firdaus Wong juga memuat naik beberapa hantaran di Facebook menyindir Siti Kassim selain berdoa supaya Allah SWT mencelikkan matanya.



Kredit foto: FB

Siti Kassim sempat minta maaf tak sebelum padam hantaran itu? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
6

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Suchi 6-9-2021 04:43 PM
Anti betui dia ngan lobai,
Iols pun tak gemar gak ngan sesetengah lobai tu tapi kalau dia tak kacau hidup org,tak menonggeng ugama gasakla situ.



p/s: bila lobai penyumbahleweng sorang tu nak terciduk rengsa nengok heols kehulu hilir macam takde apa2 padahal…
Quote Kitty_catz 6-9-2021 05:05 PM
rolex je ke issuenya?

takyah masuk politaiks bagai pun mampu je nak beli

bersepah  kat showroom rolex tu

ala siti kasimmmmmmmmmm
Quote felinecat 6-9-2021 05:07 PM
Wow, cantik jam boleh beli sebiji.. Silap2 org igt pakai rolex
Quote edayildiz 6-9-2021 05:11 PM
sibuk la siti kasim ni
Quote twins 6-9-2021 05:15 PM
kalau dah hati hitam... mata pun sentiasa cari yang buruk...
sebab tu lain yg di pandang.. lain yang di nampak....
Quote sharlenetexas 6-9-2021 05:18 PM
Lajunya kak siti pecut. Alih2 terciduk. Sama level dengan budak ceiling price.
Quote sapeka 6-9-2021 05:19 PM
U so funny siti kassim
Hidup u terlalu bosan kot
Suka cari perhatian
Quote sarahmirza 6-9-2021 05:22 PM
Patut la uncle kentang pun post pasal jam buruj....baru faham..
Quote anony-mous 6-9-2021 05:23 PM
Cpt sgt dia delete i nk perli sheol x sempat
Quote djzara81 6-9-2021 05:28 PM
Mana nak sorok muka mek siti? Awal2 dah cash!
Quote OsHiN_hOnEy 6-9-2021 05:32 PM
dah lama sendu kot
kawan baik dia pun dah berpaling
maklum nak cari rejekiii
Quote white_musk 6-9-2021 05:36 PM
OsHiN_hOnEy replied at 6-9-2021 05:32 PM
dah lama sendu kot
kawan baik dia pun dah berpaling
maklum nak cari rejekiii

kawan baik dia makcik siah ke?
Quote mclaren 6-9-2021 05:41 PM
So dah mintak maaf ke belum? Kira fitnah lah tu kan.
Quote tripleid 6-9-2021 05:42 PM
Edited by tripleid at 6-9-2021 05:44 PM

2x5 je..lagi baik klau menteri pas ambik cik siti jadi bini no.2..bolehlah membimbing sheols kejalan yg lurus giteww..

Quote mbhcsf 6-9-2021 05:43 PM
Firdaus wong  teasing habisssss...
hahahahaahahahhahaahah..........


awat tak semena mena dia dok up the ntenna bab bab sapa menter agama  Siti Kassim ni? nak test the water ke?
Quote caprut 6-9-2021 05:45 PM
white_musk replied at 6-9-2021 05:36 PM
kawan baik dia makcik siah ke?

Kawan baik dia bukan pondan teraniya ke? Phuihh
Quote zamzam 6-9-2021 05:51 PM
Malunya siti kasim. Setepek taik lembu jatuh betul2 atas muka.
Quote budaktua 6-9-2021 05:59 PM
aku tk de la taksub menteri agama baru... aka pun rasa akan tk sealiran dgn dia nanti...

tp siti kasim ni... mcm 'so cheap' la...  jam org tgh solat mcm tu pun blh perati... lain la menteri tu posing hulur tangan ala2 ambek masa kenduri...

komen kamu tu lg la bg  kredit kat menteri tu....
Quote kechikchomel 6-9-2021 06:08 PM
Co. jam ni patut hadiah kan seutas jam ni kat acik siti. Free marketing maa...terus sold out.

Lihat semua komen(111)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

3-3-2024 11:39 PM GMT+8 , Processed in 0.429600 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top