CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Tan Sri Muhyiddin Yassin Bakal Letak Jawatan?

15-8-2021 03:09 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 50303| Komen: 442

Description: Satu pengumuman besar berkenaan kedudukan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin akan berlaku esok.
Satu pengumuman besar berkenaan kedudukan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin akan berlaku esok.

Perkara tersebut dijelaskan oleh Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Tugas-Tugas Khas), Datuk Seri Mohd. Redzuan Md Yusof selepas Mesyuarat Parti Peribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) di Publika sebentar tadi.



Foto: Kosmo

“Insya-Allah akan ada pengumuman, apa-apa pun kita tunggu esok, kita nampak ada golongan yang tidak bertanggungjawab untuk memastikan rakyat digadaikan,” jelasnya.

Tambahnya, terpulang kepada Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah untuk memastikan negara terus distrategikan dengan kepimpinan yang boleh memberi kesejahteraan rakyat. -CARI


Sumber: Kosmo
1

Bagus
2

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (5 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Firenzza 15-8-2021 12:34 PM
Ok la tu berhenti cara terhormat......
Quote Firenzza 15-8-2021 12:35 PM
Wak jahit & najibun tgh iron baju melayu
Quote kelapaparut 15-8-2021 12:36 PM
Ya Allah.. kjaan PN paling singkat dlm sejarah malaysia
Quote Reymz 15-8-2021 12:37 PM
Firenzza replied at 15-8-2021 12:35 PM
Wak jahit & najibun tgh iron baju melayu

Confident sungguh mamat dua orang nie kan hahaha

Quote Reymz 15-8-2021 12:38 PM
kelapaparut replied at 15-8-2021 12:36 PM
Ya Allah.. kjaan PN paling singkat dlm sejarah malaysia

Nak kasihan pun tak boleh jugak kat bakal bekas PM8 nie. Salah dia sendiri.....
Quote kakikuDibibirmu 15-8-2021 12:38 PM
Boleh prorate gaji peja mi kari pisang goreng tu
Quote Reymz 15-8-2021 12:39 PM
kakikuDibibirmu replied at 15-8-2021 12:38 PM
Boleh prorate gaji peja mi kari pisang goreng tu

hahaha at least boleh cover rega mi kari dan pisang goreng tu jadi lah
Quote delia3003 15-8-2021 12:39 PM
Tgk ler pengganti nye nanti. Iols stand by nak muntah ijo
Quote Guccibamboo 15-8-2021 12:39 PM
Menyampah dgn politik Malaysia ni.....apepun I x nak tgk ade dsi & atok & jemin & puak2 dap
Quote blastoff 15-8-2021 12:40 PM
mesti phobia penjawat2 awam takut PM yg baru kang start potong gaji depa tak benarkan depa dok melepak kat rumah goyang kaki macam yg PM nak letak jawatan tuuu suka bebenorrr buat
Quote Cookingholic 15-8-2021 12:42 PM
Firenzza replied at 15-8-2021 12:35 PM
Wak jahit & najibun tgh iron baju melayu

Ada angin bertiup anwar yg naik jadi pm. Ntah2 heshe yg tgh iron baju melayu hitam. Takpun mmg dah lama siap dry cleaning
Quote PrihatinNegara 15-8-2021 12:43 PM
Terima kasih forumer di sini insyaAllah ada rezeki kita berforum lagi.
terima kasih kerajaan di atas banyak bantuan yang diberikan selama inj
Quote caprut 15-8-2021 12:43 PM
blastoff replied at 15-8-2021 12:40 PM
mesti phobia penjawat2 awam takut PM yg baru kang start potong gaji depa tak benarkan depa dok melep ...

Aku lg tertarik dgn lantikan tetap 2020 masa PH tiada skim pencen. Tp tk pasti la kan. Abah pon tk ckp apa2 tp dian2 dia pon on je lantikan tetap 2020 tiada pencen
Quote Firenzza 15-8-2021 12:43 PM
Reymz replied at 15-8-2021 12:37 PM
Confident sungguh mamat dua orang nie kan hahaha


Bak kata org pucuk dicita ulam mendatang tengah krmbng kuncup hidung mamat 2 org tu....harap mana2 ofis yg bersawang cpt2 clear hari ni ye.....klau tunggu esok mana tau gomen baru declare cuti peristiwa kot x sempat nak cuci ofis dh kena Solexxxx
Quote noor2 15-8-2021 12:43 PM
Aku x yakin muhyidin letak jawatan esok....
Quote kakikuDibibirmu 15-8-2021 12:43 PM


Quote perembes 15-8-2021 12:44 PM
aku hrap jgn zahid anwar dan atok yg jd pm.. ya Allah tlg ..
Quote noor2 15-8-2021 12:45 PM
Cookingholic replied at 15-8-2021 12:42 PM
Ada angin bertiup anwar yg naik jadi pm. Ntah2 heshe yg tgh iron baju melayu hitam. Takpun mmg dah ...

Haha....apa salahnya kan Anwar jadi PM pula....

Hew hew
Quote Guccibamboo 15-8-2021 12:45 PM
blastoff replied at 15-8-2021 12:40 PM
mesti phobia penjawat2 awam takut PM yg baru kang start potong gaji depa tak benarkan depa dok melep ...

Bagus jugak kene potong....potonglah 5-10%.....masih lg sikit kalau nak compare ape yg org swasta kene.....negara mmg tgh susah pun

Lihat semua komen(442)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-2-2024 06:03 AM GMT+8 , Processed in 0.053770 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top