CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Cik Reen Ngokngek Semakin Bahagia Dengan Kehadiran Anak Sulung

15-7-2021 12:35 PM| Diterbitkan: usopikhwan| Dilihat: 5497| Komen: 21|Original author: Oleh: usopikhwan

Description: Sudah lama kita tidak mendengar khabar berita heroin drama Cik Reen Encik Ngokngek Farah Nabilah atau nama sebenarnya Farah Nabilah Binti Datuk Saipuddin 29, pelakon Kau yang Pertama ini juga pernah b ...

 

Sudah lama tidak mendengar khabar berita heroin drama Cik Reen Encik Ngokngek, Farah Nabilah atau nama sebenarnya Farah Nabilah Binti Datuk Saipuddin, 29, pelakon ini juga pernah bergandingan bersama Zul Ariffin dalam drama Titian Cinta slot akasia TV3.

Memilih juruterbang Amirul Mohd Yunus sebagai pendamping hidup, kini bahtera mereka berdua sudah mencapai hampir dua tahun, apabila mereka melangsungkan perkahwinan pada 20 disember 2019. 


Pelakon yang kurang kontroversi ini juga memilih untuk berehat seketika dari dunia seni. 


 
 

Hasil Perkahwinannya dengan Amirul kini Farah Nabilah memiliki cahaya mata lelaki yang sangat comel bernama Andre Omar Bin Amirul berumur lapan bulan, selalu memuat naik bermain bersama anaknya nampaknya beliau begitu bahagia kehadiran anak sulungnya itu. Selain itu Andre Omar juga mempunyai Instagram milik peribadinya bernama @andreomar_ serta mempunyai 29k follower.




Berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Psikologi, kini Farabergiat aktif dalam aktiviti kemanusiaan sebagai duta bagi Asia Africa Development Relief Foundation (ADRF) dan juga produk. Jadi betullah kata Nas Ahmad suatu masa dulu, KURANGKAN  KONTROVERSI TINGKATKAN PRESTASI. - CARI
5

Bagus
3

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (11 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote miemiecha 15-7-2021 12:48 PM
xde ke org nak komen tang ciknab nih?

fawa ni mek suka je tgk dia, dr izara bff dia tu. xtau ngape
Quote Nham22 15-7-2021 12:55 PM
pilot shubend die buat ape skrg.....
Quote krustykrab 15-7-2021 12:59 PM
Bapak dia dato politik ke dato businesman
Quote madknownz 15-7-2021 01:10 PM
lemah lembut orangya
Quote mawardia 15-7-2021 02:27 PM
Bersara terus pun takpe dik
Quote naina 15-7-2021 02:34 PM
Anak dia pon tak duduk dalam car seat
Quote nazzse 15-7-2021 02:36 PM
Dia ni banyak betul produk endorsement..tiap post tu promote barang je.

Skrg ni iols pelik cara dia pakai shawl..biar mengurai mcm tu je, takda selempang ke apa. Lekat plak shawl tu kat kepala
Quote nazzse 15-7-2021 02:37 PM
Nham22 replied at 15-7-2021 04:55 AM
pilot shubend die buat ape skrg.....

masih terbang
Quote nakkomenjugak 15-7-2021 03:08 PM
moga sentiasa berbahagia
Quote Nham22 15-7-2021 03:56 PM
nazzse replied at 15-7-2021 02:37 PM
masih terbang

Alhamdulillah... Masih mempunyai pekerjaan...
Quote Note8687 15-7-2021 08:26 PM
nazzse replied at 15-7-2021 02:36 PM
Dia ni banyak betul produk endorsement..tiap post tu promote barang je.

Skrg ni iols pelik cara  ...

Tertengok live dia dgn izara.. Izara tanya mcm mana dia pakai shawl lekat je camtu,dia ckp cucuk jarum peniti kt rambut... Pastu time anak dia menangis, izara tu bgtau fawa ni pnh botakkan kepala dulu... Mcm x caya je, nmpk lemah lembut...
Quote Nana_Man 16-7-2021 08:56 AM
Ada duit pasti bahagia
Quote lasagna 16-7-2021 09:41 AM
oooo sheol ni anak dato rupanya....
Quote kelapaparut 16-7-2021 09:43 AM
gmbr kawen dia tu ade keliling api kaa, pakaian serupe hindu sembah gurudwara guru nanak illi sadique jahh
Quote cik_ingeniare 16-7-2021 09:44 AM
Sheols ada business kan? Baby punya keperluan
Quote laksmanabentan 16-7-2021 09:44 AM
hahahaa...
kenapa aku baca cik reen ngongkek..
hahahhaha....
Quote ImpianSeroja 16-7-2021 09:57 AM
Lembut mukanya..baby puj comel
Quote I.K.A888990 16-7-2021 08:22 PM
comel giler la baby tu
parents pn mmg herlok kan
Quote beatgirlX 17-7-2021 11:27 AM
Dia ni mmg x bnyk kontroversi..cuma skali tu la terkejut kenapa dia botakkan kepala

Lihat semua komen(21)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 11:54 PM GMT+8 , Processed in 0.092423 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top