CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Hati Neelofa Hancur Berkecai

13-7-2021 01:49 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7257| Komen: 25|Original author: Oleh: Saiful

Description: Kanak-kanak Sindrom Down, Bella yang didera pengasuhnya baru-baru ini menjadi bualan hangat dan meraih simpati ramai pihak.
Kanak-kanak Sindrom Down, Bella yang didera pengasuhnya baru-baru ini menjadi bualan hangat dan meraih simpati ramai pihak.

Tak terkecuali, Neelofa juga simpati dengan penderitaan dan perbuatan yang tidak berkemanusiaan itu.


Baru-baru ini Neelofa sempat berkongsi kepedihan hatinya melihat situasi kanak-kanak berkenaan.

Foto: IG

Kata Neelofa, apa yang menimpa Bella adalah sangat tidak berkemanusiaan dan tak sewajarnya berlaku lebih-lebih lagi Bella adalah anak yang tidak berdosa.

???Baru sahaja tonton video adik Bella dan hati saya hancur berkecai.

???Perkara ini sangat tidak berperikemanusiaan dan kanak-kanak tidak seharusnya dilayan dengan sebegitu rupa,??? tulisnya melalui Twitter.




Neelofa juga berdoa gar keadilan dapat ditegakkan untuk Bella.

???Semoga keadilan berpihak kepada Bella dan saya harap awak akan segera sembuh sayang,???tambahnya.



Di ruangan komen, tak kurang juga yang eminta Neelofa agar membantu Bella.

???Harap awak boleh bantu Bella dari segi rawatan. Semoga dipermudahkan insya-Allah,???antara cadangan netizen.

Mana tahu Neelofa terbuka hati nak membantu kan? Sama-sama kita doakan. -CARI
1

Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote merrissa 13-7-2021 02:08 PM
reti plak minah ni duk diam2
Quote slyfynx 13-7-2021 02:14 PM
Eh, x payah amik limelight la.
And Sepul, ni bukan gosip
paham x gosip tu ape?
Quote prizadane 13-7-2021 02:15 PM
Sepul, ramai je retis share story about Bella ni kat ig n Twitter diorang. Apsal tak buka thread for all?
Quote nakkomenjugak 13-7-2021 02:25 PM
satu thread jela
Quote fadz84 13-7-2021 02:27 PM
prizadane replied at 13-7-2021 02:15 PM
Sepul, ramai je retis share story about Bella ni kat ig n Twitter diorang. Apsal tak buka thread for ...

Tu la merge je pasal 1 issue.. empathy para retis pasal kes dera Bella.
Quote edayildiz 13-7-2021 02:43 PM
gosip ke ni. tamo bkk rentis lain sedih psl bella ni?
Quote laradelara 13-7-2021 03:09 PM
Tt dibayar?!! Up cter retis sendu sejuk beku je
Quote mamajawie 13-7-2021 03:21 PM
hanjeenggnyehhh gosip kebabian apekah ini SADPOLE???
Quote Masukkeluar 13-7-2021 03:23 PM
tlg pindah bod lain-bukan artis please
Quote tupaiterbang 13-7-2021 03:36 PM

Puihhhh kiri puihhhhh kanan


Quote CiskekYumm 13-7-2021 03:50 PM
Tlg buka thread utk Setiap artis yg up pasal justice for Bella ye..
Bukan hajah je yg hancur hatinya tauuu
Apa yg nak digosipkan ni punnn
Apoooo
Quote makneng 13-7-2021 04:39 PM
Kalau muka jahkatil yg hancur berkecai barulah gossip nok! Ini bukan gossip.
Quote chocobozhere 13-7-2021 04:44 PM
Tayah nak hancur sangat lah
Quote whadda 13-7-2021 05:52 PM
kalau hancur berkecai kat lakinye ok le jugak kuar kat gosip ni
Quote Rogue98 13-7-2021 05:59 PM
Eh eh.. hati dia pulak yg hancur berkecai....
pastu nak announce kat socmed....acah2 concern padahal nak market product...
Quote missHaidiD 13-7-2021 06:03 PM
Jah ni dah tak relevant lg dah. Dia mana ada produk lg dlm dunia seni.

Quote codenamedream 13-7-2021 06:03 PM
Owh. Ada Hati.
Quote isbritneybich 13-7-2021 06:04 PM
nampak obvious sangat nak concern2 bagai sebab nak cuci imej ni lop. elok dediam je lah. zaman sekarang ni orang short attention span nanti orang lupa la kisah silam (silam ke) kau tu
Quote missycutie 13-7-2021 06:40 PM
jah muncul semula

Lihat semua komen(25)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 04:43 PM GMT+8 , Processed in 0.561234 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top