CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ramai Puji Keluarga Bahagia Jep Sepahtu, Muka Pun Mirip Anak Tiri

13-7-2021 01:32 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 5668| Komen: 33

Description: Penyampai radio dan pelawak Jep Sepahtu mencuri perhatian ramai apabila berkongsi foto sambutan ulang tahun kelahiran ke-11 anak tirinya, Barr Al Aliy.
Penyampai radio dan pelawak Jep Sepahtu mencuri perhatian ramai apabila berkongsi foto sambutan ulang tahun kelahiran ke-11 anak tirinya, Barr Al Aliy.

Menerusi Instagram, Jep atau nama sebenarnya Mohd Nadzri Zainal Abidin berkongsi momen sekitar majlis berkenaan di kediaman mereka untuk tatapan umum.


"Happy birthday anak abah Barr Al Aliy.. Semoga menjadi anak yang soleh, sentiasa berada di bawah redup rahmatNya."


Apa yang menarik perhatian ramai adalah wajah Jep yang begitu mirip dengan kedua-dua anak tirinya sehingga ada yang menyatakan mereka seperti anak kandung Jep.



Ramai warga maya suka melihat gelagat keluarga bahagia ini.

Jep mendirikan rumah tangga dengan Sari pada 25 Februari 2017 dan dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Dariya Inara, Muhammad Khidir dan Abu Bakr.



Kredit foto: IG Jep

Hasil perkahwinan terdahulu, Sari dikurniakan dua anak lelaki iaitu Barr dan Baasit Al Haq.


Sumber: Gempak

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote slyfynx 13-7-2021 02:01 PM
Ok, cantik betul Sari Yanti ni.
Manis sgt
Quote NazRysha 13-7-2021 02:07 PM
Terserlah dah kemakcikan Sari Yanti
Quote ajinomotonosuga 13-7-2021 02:17 PM
NazRysha replied at 13-7-2021 02:07 PM
Terserlah dah kemakcikan Sari Yanti

Macik mende..ke nenekan..ke opahan
Quote kakakpositifker 13-7-2021 02:20 PM
NazRysha replied at 13-7-2021 02:07 PM
Terserlah dah kemakcikan Sari Yanti

hm mata awak tak berapa okay rasanya ni. elok lawo
Quote acikhan 13-7-2021 02:27 PM
sebijik mcm Ayah kandung die copy paste abis dgn lesung pipit nyer yg no.2 tu mcm sari copy mata
Quote lazim 13-7-2021 02:32 PM
Jep ni org xmeluat sbb dia xtry hard nk tnjuk bahagia.  Vid gambar pon simple2 mcm org biasa
Quote mamajawie 13-7-2021 02:44 PM
kocik ati apak kandung si barr tu bila sume ckap rupa cam jepp..anyway alhamdulillah nampak bahagia jepp n sari..
Quote nakkomenjugak 13-7-2021 02:51 PM
Teringat zaman dia berlakon iklan hotlink dengan abe bront. Soo cuteee!
Quote cmf_premierleag 13-7-2021 03:32 PM
kalo ada anak lelaki,senang nk bonding dgn pak tiri
takde problem sgt
tp kalo anak pompuan, aku seriau sket
Quote salmon-suki 13-7-2021 04:42 PM
Manis sariyanti ni ..anak2 dorg pn segak n manis rupa..bagus laa Jep n Sariyanti,kekal low n xde kendel pelik2..jgn jd mcm retis lain..
Quote depresio 13-7-2021 05:07 PM
Orang yg nak komen gini cuba fikir skit perasaan bapak kandung dorg?

Semua ni punca nak bag family org pecah belah

Mulut longkang

Belajar skit la adab bercakap
Quote anilanil 13-7-2021 05:13 PM
Org yg cakap sebijik muka jep tu mesti tak pernah nengok muka bapak kandung budak tu. Yg pasni doter dia sebijik muka jep.
Quote kiah_mai_pulak 13-7-2021 05:15 PM
hensem anak2 sari.. besar2 x mustahil jadi hero drama
Quote ImpianSeroja 13-7-2021 05:30 PM
Sari yanti mmg cantik.. suka tgk dia senyum
Quote Kejora927 13-7-2021 07:02 PM
depresio replied at 13-7-2021 05:07 PM
Orang yg nak komen gini cuba fikir skit perasaan bapak kandung dorg?

Semua ni punca nak bag famil ...

Setuju.. agak2 la nak komen pun budak2 tu ada bapa kandung.. nk jgk ckp muka sama la pebenda laaaa
Quote Nizleen86 13-7-2021 07:12 PM
Yang penting rumah dorang cantik..kenapa la taknak buat house tour? Ke ada?
Quote depresio 13-7-2021 07:21 PM
Kejora927 replied at 13-7-2021 07:02 PM
Setuju.. agak2 la nak komen pun budak2 tu ada bapa kandung.. nk jgk ckp muka sama la pebenda laaaa ...

Itulah..
Cuba kalau bini baru.
Org kata anak tiri tu muka cam bini kedua
Apa rasa? Mau meroyan tak cukup page..
Cuba jaga skitlah hati dua blah pihak
Quote azimodin 13-7-2021 07:36 PM
Iouls tengok xde la muka jep. Yg muka jep anak dia si dariya tu. Apa2 pon iouls lebih rela tengok muka jep anak beranak dari laki bini air lebih yg xhabis2 mencapub. Jep pon rajin layan budak2, rumah cantik, sari pon rajin masak2
Quote exclusive_vvip 13-7-2021 07:44 PM
tu la…I pun x nampak rupa Jep pun kat anak2 tiri dia tu…budak2 tu lagi segak rupa

Lihat semua komen(33)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 11:44 PM GMT+8 , Processed in 0.085010 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top