CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Jelmaan Tupac Shakur

22-6-2021 10:00 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2277| Komen: 11

Description: Seorang pengguna TikTok menimbulkan kekecohan media sosial apabila memuat naik klip rakaman dirinya yang menunjukkan dia kelihatan seiras mendiang artis rap popular, Tupac Shakur, lapor akhbar Daily S ...
Seorang pengguna TikTok menimbulkan kekecohan media sosial apabila memuat naik klip rakaman dirinya yang menunjukkan dia kelihatan seiras mendiang artis rap popular, Tupac Shakur, lapor akhbar Daily Star semalam.


Pengguna yang dikenali sebagai @parisbrown424 itu memuat naik video itu dan bertanya samada rupanya seiras Tupac. Penyanyi itu mati ditembak ketika berusia 25 tahun pada tahun 1996.

Paris Barown, Kredit foto: Tiktok

“Bila anda sedang bersiar-siar di luar dan ada yang menegur wajah anda sama seperti Tupac Shakur. 

“Apa pendapat anda semua? Adakah saya kelihatan sama seperti beliau?,” tanya Brown kepada netizen.

Klip itu menerima banyak respons pengguna media sosial yang rata-rata mengakui kesamaan wajah Brown dengan rapper tersebut.


“Saya tahu Tupac masih hidup dan akan buat kemunculan semula satu hari nanti,” komen seorang pengguna media sosial.

“Saya yakin bahawa anda tidak pernah mati, Tupac,” tulis seorang lagi.

Tupac Shakur

Rakaman tular itu muncul awal minggu ini menjelang sambutan ulang tahun ke-50  Tupac jika dia masih hidup.

Tragedi maut yang melibatkan Tupac ketika di puncak kerjayanya mengejutkan ramai peminat yang rata-rata sehingga kini tidak mempercayai berita itu, malah ada yang menganggap penyanyi itu memalsukan kematian sendiri dan masih hidup sehingga kini tanpa dibayangi populariti. -CARI

Sumber: Kosmo Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ultra78 21-6-2021 08:29 PM
[youtube]41qC3w3UUkU[/youtube]

Best dengar waktu marah..
Quote sukacactus 21-6-2021 09:28 PM
Eh nampak sama la
Quote supernaturalee 22-6-2021 12:58 AM
ultra78 replied at 21-6-2021 08:29 PM
Best dengar waktu marah..

Baris 1st lg dh maki
Ngam
Quote ultra78 22-6-2021 07:10 AM
Dia bergaduh dengan Notorious BIG. Lepas tu mati kena tembak. Kemudian Notorious BIG pun mati ditembak.
Quote TuntungReturn 22-6-2021 07:30 AM
kt malaysia ade beger syukor. dok pasan tepi jalan. tpi xdan nk pi beli
Quote sarah_ary2 22-6-2021 08:34 AM
Tupac Shakur ni ada satu lagu ai suka masa study dulu ada cakap cakap kat intro bila try cari balik x jumpa
Quote CARI-MRO 22-6-2021 10:00 AM
Seorang pengguna TikTok menimbulkan kekecohan media sosial apabila memuat naik klip rakaman dirinya yang menunjukkan dia kelihatan seiras mendiang artis rap popular, Tupac Shakur, lapor akhbar Daily Star semalam.


Pengguna yang dikenali sebagai @parisbrown424 itu memuat naik video itu dan bertanya samada rupanya seiras Tupac. Penyanyi itu mati ditembak ketika berusia 25 tahun pada tahun 1996.


Paris Barown, Kredit foto: Tiktok




“Bila anda sedang bersiar-siar di luar dan ada yang menegur wajah anda sama seperti Tupac Shakur.


“Apa pendapat anda semua? Adakah saya kelihatan sama seperti beliau?,” tanya Brown kepada netizen.


Klip itu menerima banyak respons pengguna media sosial yang rata-rata mengakui kesamaan wajah Brown dengan rapper tersebut.


“Saya tahu Tupac masih hidup dan akan buat kemunculan semula satu hari nanti,” komen seorang pengguna media sosial.


“Saya yakin bahawa anda tidak pernah mati, Tupac,” tulis seorang lagi.


Tupac Shakur




Rakaman tular itu muncul awal minggu ini menjelang sambutan ulang tahun ke-50  Tupac jika dia masih hidup.


Tragedi maut yang melibatkan Tupac ketika di puncak kerjayanya mengejutkan ramai peminat yang rata-rata sehingga kini tidak mempercayai berita itu, malah ada yang menganggap penyanyi itu memalsukan kematian sendiri dan masih hidup sehingga kini tanpa dibayangi populariti. -CARI


Sumber: Kosmo Online
Quote lattehazelnut 22-6-2021 10:02 AM
Lain je.. muka tiktok tu average joe je..
Quote nakkomenjugak 22-6-2021 12:44 PM
macam tyler the creator versi thug laaa.
Quote beloomberk 22-6-2021 08:56 PM
Bkn dulu pnh viral tupac ni ad kt malaysia?{:nose
Ce google tupac di malaysia.. Bersepak konspirasi
Quote talia 25-6-2021 03:39 AM
Mata tupac lebih cantik

Lihat semua komen(11)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 09:08 AM GMT+8 , Processed in 0.082109 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top