CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Nak Cantik Macam Krisdayanti, Barbie Suntik DNA Ikan Salmon

24-6-2021 01:59 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1728| Komen: 6

Description: Tidak lama dahulu, diva terkenal Indonesia, Krisdayanti atau KD pernah menggemparkan ramai dengan pengakuan melakukan suntikan asid deoksiribonukleik (DNA) ikan salmon pada wajah untuk kecantikan.
Tidak lama dahulu, diva terkenal Indonesia, Krisdayanti atau KD pernah menggemparkan ramai dengan pengakuan melakukan suntikan asid deoksiribonukleik (DNA) ikan salmon pada wajah untuk kecantikan.


Tidak mahu kalah, kini seorang lagi selebriti seberang, Barbie Kumalasari mengikut jejak langkah KD mengambil suntikan DNA salmon pada wajah untuk kekal awet muda.

Ujar pelakon sinetron Nabil dan Nabila itu, dia melakukan suntikan DNA salmon demi mendapatkan kulit yang cerah selain ingin kelihatan cantik.

Kredit foto: IG


“Saya jadi tertarik apabila mengetahui Krisdayanti melakukan suntikan DNA salmon. Hasilnya anda boleh lihat sendiri penampilan dia pada saat ini.

“Saya juga ingin kelihatan cantik seperti dia (Krisdayanti),” katanya.


Tambahnya lagi, dia harus cantik dan menarik, terutama selepas muncul dengan sebuah single baharu bersama penyanyi Aldi Taher.

“Saya juga tidak mahu kalah. Saya juga diva seperti Krisdayanti,” katanya. -CARI

Sumber: Kosmo Online

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lavendernovella 24-6-2021 02:36 PM
Walaupun iol ni tak pandai sains, yang iol tau manusia kena suntik stemcell manusia.  Ikan salmon pulak kena suntik stemcell ikan salmon. Epal suntik stemcell epal. Gitu lah seterusnya.

Kalau lain spicis sah2 lah kromosom tak compatible. Bila kromosom tak compatible apa pun tak jadi.

Kalau iol salah , boleh lah sapa2 betulkan ya..
Quote sparkly 24-6-2021 06:01 PM
Looks very fake
Quote salmon-suki 24-6-2021 06:57 PM
Spesis suntik2 ni sepesen jah muka..xlawa lgsg{:smile

Kalau xsilap ai cef1 pn suntik dna salmon ni jgk kan?rasa mcm pernah tgk kt post ig dia, tnjuk tgh suntik..so,halal ke tak ni?hehe
Quote sally03tomato 24-6-2021 08:18 PM
Lol bukan suntik dna nk repair dna manusia.. jab kat epidermis je. Nk repair kulit.. sekali rawatan rm1.2k-rm1.5k.. kene buat every 3 month utk y cycle.  Bg aku memang ade effect.. lepas tu boleh stop.. lama jugak stop, kulit ok..
Quote Paiya 24-6-2021 08:49 PM
cantik yang fake
tetap fake
Quote ShadyPeach 24-6-2021 11:56 PM
tak nampak natural

Lihat semua komen(6)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 09:23 AM GMT+8 , Processed in 3.923938 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top