CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Jarang Bergaduh Dengan Suami Sebab Berpegang Teguh Kepada Tali Allah,"-Abby Abadi

25-9-2020 02:25 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 11504| Komen: 82

Description: Dah lima tahun Abby Abadi berkahwin dengan suaminya, Muhammad Faizal Zakaria.
Dah lima tahun Abby Abadi berkahwin dengan suaminya, Muhammad Faizal Zakaria.

Dia bersyukur kerana perkahwinan mereka kekal harmoni dan bahagia sehingga kini.


Berkongsi tips, Abbykata dia dan suami sentiasa berpegang teguh pada ajaran agama.

Foto: IG
"Ada pasang surutnya tapi saling menerima, melengkapi, bertolak ansur, bekerjasama. Sejujurnya saya dan suami tersayang kurang bergaduh sebab berpegang kuat pada tali Allah ya," katanya melalui IG Story.

Via mStar Online

Dalam masa yang sama Abby kata dia dan suami memberikan kasih sayang sama rata tanpa membeza-bezakan antara anak angkat dan anak kandung.

Pasangan ini memelihara tiga anak angkat sejak mereka kecil lagi. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote irish_ieka 25-9-2020 02:31 PM
yakinnya kamu
Quote safi_roses 25-9-2020 02:36 PM
Semoga berkekalan lah yer.
Quote anggeriklatifah 25-9-2020 02:36 PM
yg mintak tips tu poonn
bodoh ya ampun
org tu bru 5 tahun kahwen
kau g mntk tips kebahagiaan org yg 5 tahun kahwen???
len kali mntk tips kat org dah 20 tahun ke atas kahwen
bukan lima tahun... bodo
Quote KIM.K 25-9-2020 02:38 PM
Yg betulnya laki sayang dia lebih. Sebab portfolio n exposure abby lebih skt dari toklaki. So dia appreciate kawin dgn celeb macam abby strenghtened lg portfolio dia
Quote sukacactus 25-9-2020 02:39 PM
Ooo masa 2 laki terdahulu dia xjumpa tali kekdahnya
Quote Kurex 25-9-2020 02:59 PM
cukup2 la mintak tips dari retis....
Quote gummiebear 25-9-2020 03:05 PM
sukacactus replied at 25-9-2020 02:39 PM
Ooo masa 2 laki terdahulu dia xjumpa tali kekdahnya

Mungkin yang dulu berpegang pada tali kapal
Quote hyldia 25-9-2020 03:11 PM
baru 5 tahun, semuanya masih wangi lagi.
Quote TomyamPuteh 25-9-2020 03:12 PM
Doakn yg baik2. InsyaAllah kita pon akn dpt yg baik2 jgk
Quote pjade 25-9-2020 03:28 PM
Dulu layang2 putus tali kah?
Quote Nana_Man 25-9-2020 03:36 PM
Kurex replied at 25-9-2020 02:59 PM
cukup2 la mintak tips dari retis....

Betul tu kurex. Akak setuju. Ni nk kawin, tanya artis. Nk buat anak, tanya artis. Nk parenting tips tanya artis..
Quote SherryZass 25-9-2020 03:36 PM
gummiebear replied at 25-9-2020 03:05 PM
Mungkin yang dulu berpegang pada tali kapal

Hahahaha. Adoi tergelak iolls. Tak jumpa lagi tali sebelum2 ni chuolls. Hahaha
Quote husna_amal 25-9-2020 03:36 PM
Tak sangka pula dia jaga 3 orang anak angkat. Baguslah menyayangi anak orang lain.
Quote inspektoremos21 25-9-2020 03:36 PM
Mcm tak kena je nak tanya soalan mcm gitu dkt abby sebab abby pun banyak kali kawin cerai.. soalan gitu patut ditanya dkt org yg kawin nak dkt 20-30 tahun. Iols agak yg tanya ni mungkin bbnu
Quote fuyupoktek 25-9-2020 03:39 PM
gummiebear replied at 25-9-2020 03:05 PM
Mungkin yang dulu berpegang pada tali kapal

Hahahaha vongok lah. Yg penting nak jugekkk selit agama phuiiii
Quote sarah82 25-9-2020 03:58 PM
Aku baca tajuk ja.. Lepas tu terus.. Whatever.. Sambil scroll baca komen.
Quote nafham 25-9-2020 04:10 PM
Koser lah benda mcm ni pun nak bgtau umum. So cheap.
Quote Kurex 25-9-2020 04:11 PM
Nana_Man replied at 25-9-2020 03:36 PM
Betul tu kurex. Akak setuju. Ni nk kawin, tanya artis. Nk buat anak, tanya artis. Nk parenting tip ...

lagi sorang retis yg netizen mintak tips... si arjuna beta tu
Quote tumpanglalu74 25-9-2020 04:13 PM
Sebab pegang tali setan la kot..  Next!

Lihat semua komen(82)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 07:50 AM GMT+8 , Processed in 3.450721 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top