CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Menyampah Tengok Headline Bini Orang Nak Lari Dengan Artis" - Zuriehan

31-5-2020 05:46 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 13377| Komen: 79|Original author: Oleh: LilRose

Description: Nampaknya, bekas isteri Cef Fikree yang terpalit dengan kontroversi kecurangan suaminya turut terpanggil mengulas kisah artis membawa lari isteri orang.
Nampaknya, bekas isteri Cef Fikree yang terpalit dengan kontroversi kecurangan suaminya turut terpanggil mengulas kisah artis melarikan isteri orang.

Menerusi Instagramnya, Syarifah Zuriehan Ben Yahya menyiifatkan kes sedemikian tidak akan berlaku kalau bukan suka sama suka.



Kredit foto: IG

"Kalau bertepuk sebelah tangan, tak menjadi tango lah. Saya dah jumpa banyak isteri dan suami yang ada masalah sikit dengan satu sama lain, terus nak cari lain.

"Terus nak bercinta dengan orang lain, lepas tu canang pasal pasangan sana sini," tulisnya.

Zuriehan berharap agar orang ramai tidak terlalu mengikut nafsu mementingkan diri sendiri.


Kredit foto: IG


"Boleh tak fokus bab anak kejap, jangan nak penting diri ikut nafsu sangat?

"Kalau fokus bab anak, nak jaga ibu bapa dan jaga hubungan dengan Tuhan, mesti tak ada masa nak bergaduh, apatah lagi makan luar," pesannya.


Kredit foto: IG

Sebelum ini, kecoh apabila seorang aktor didakwa melarikan isteri orang, namun mengaku tidak bersalah selepas pertuduhan terhadapnya dibacakan. 
Ramai setuju dengan kenyataan Zuriehan itu. Kalau tak bertepuk sebelah tangan, masakan boleh berbunyi, kan? - CARI

3

Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (5 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Catpaw 31-5-2020 06:00 PM
Lawanya iris, sama warna mate
Quote KIM.K 31-5-2020 06:00 PM
Edited by KIM.K at 31-5-2020 07:29 PM

Cantiknye zuriehan. Kalau solek ni mesti kuar muka mat saleh
Quote sarah82 31-5-2020 06:00 PM
Catpaw replied at 31-5-2020 06:00 PM
Lawanya iris, sama warna mate

Anak dia pun mata cantik
Quote Catpaw 31-5-2020 06:00 PM
* sama warna baju, awat tak bleh edit ni
Quote Catpaw 31-5-2020 06:01 PM
sarah82: Anak dia pun mata cantik

Tak tunjuk pula gambar anak dia sini, laki kan aank dia
Quote NekNgah 31-5-2020 06:21 PM
KIM.K replied at 31-5-2020 06:00 PM
Cantiknye zuriehan. Kalau solek ni mesti kuar muka mat saleh

Entah la zuriehan kang dah cek akaun ...

Bini cantik, suami tetap merenyam dengan perempuan lain.
Quote Kurex 31-5-2020 06:22 PM
Yelah... Cubaan utk terus dikenali
Quote KIM.K 31-5-2020 06:29 PM
NekNgah replied at 31-5-2020 06:21 PM
Bini cantik, suami tetap merenyam dengan perempuan lain.

Agaknya biasa sangkut pompuan cantik
Quote babycc 31-5-2020 06:32 PM
Yg pompuan kena gosip dgn laki die pon mane tah senyap je.. da x pnh nampak uodate fb ngan ig..
Quote sarah82 31-5-2020 06:33 PM
Catpaw replied at 31-5-2020 06:01 PM
Tak tunjuk pula gambar anak dia sini, laki kan aank dia

Anak lelaki cat.. Hari tu tengok kat ig.. Masuk wad.. Sbb masalah pernafasan.. Budak nampak cerdik dan pandai bawa diri.

Ada baca status dia.. Yg polis tanya betul ka mata depa anak beranak semulajadi
Quote NekNgah 31-5-2020 06:33 PM
KIM.K replied at 31-5-2020 06:29 PM
Agaknya biasa sangkut pompuan cantik

Sangkut anak dara tak sama marahnya kita bila sangkut bini orang..
Quote Fur 31-5-2020 06:34 PM
Mata original ke tu??

Quote limaubali007 31-5-2020 06:44 PM
Betul, setuju sangat dengan statement tu.. Benda banyak boleh focus.. Ni sebuk nak curang, kepala bnyk layan porn kot sebab tu suka berfantasi seksual yg bukan2, dapat pulak bini orang/laki orang sama2 melayan berfantasi sexting, tu yang membawa ke kancah penzinahan.. Mula2 geli2 sexting, lepas tu membawa ke atas katil pulak..
Quote weezerfan 31-5-2020 06:53 PM
Diam diam sudah.. Kang kau jugak kena ludah balik. Ramai dh janda mengata org last2 janda2 ni gak membirah ngan laki org.
Quote Lengkong 31-5-2020 06:54 PM
Cantiknya zuriehan


Quote dua_chzy 31-5-2020 06:58 PM
babycc: Yg pompuan kena gosip dgn laki die pon mane tah senyap je.. da x pnh nampak uodate fb ngan ig..


Begitulah yang sepatutnya. Bukan alang2 aib sheol yang terbukak tu, siap hada gambar lalucah.
Quote Kurex 31-5-2020 06:59 PM
weezerfan replied at 31-5-2020 06:53 PM
Diam diam sudah.. Kang kau jugak kena ludah balik. Ramai dh janda mengata org last2 janda2 ni gak me ...

Tu cubaan utk sentiasa disebut di bibir acik2.... Untuk acik2 terus simpati...
Quote cmf_premierleag 31-5-2020 07:01 PM
whoareyuss? siap dpt tred sendiri kt porem lak tuh
Quote weezerfan 31-5-2020 07:02 PM
Kurex replied at 31-5-2020 06:59 PM
Tu cubaan utk sentiasa disebut di bibir acik2.... Untuk acik2 terus simpati...

Sikit2 merempan sudah. Nak salahkan pompuan jugak. Kemain it takes two to tango alih2 pompuan jugak salahkan pompuan lain. Esp kes dia.. Laki dia tu mmg kaki betina khen.

Lihat semua komen(79)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 10:47 AM GMT+8 , Processed in 0.078637 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top