CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Kamu Bukan Tyra, Sedar Diri Sikit" - Sharifah Rose Bengang Dituduh Perampas

29-5-2020 10:27 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 48204| Komen: 202

Description: Gara-gara ciapannya disalah erti, personaliti media sosial dan model Sharifah Rose dituduh perampas kekasih orang.
Gara-gara ciapannya disalah erti, personaliti media sosial dan model Sharifah Rose dituduh perampas kekasih orang.

Dalam ciapannya itu, Rose memuat naik gambar bersama teman lelakinya yang juga anak tiri penyanyi tersohor negara Datuk Seri Siti Nurhaliza, Aazief Khalid berserta kapsyen "I like you more than I planned".




Dek kerana kapsyen itu, segelintir warganet beranggapan ia seolah-olah merujuk perpisahan Aazief dengan bekas kekasihnya, Tyra Kamaruzzaman.

Malah, ada yang menyindir Rose dengan pertanyaan "Sebelum ini plan nak rampas ke".



Enggan diri terus dilemparkan tuduhan, Rose tampil menempelak kenyataan tersebut dan menjelaskn maksud kapsyen ditulisnya itu.




Katanya, dia dah penat berdepan pelbagai tuduhan tidak berasas warga maya.


Kredit foto: Twitter

Kredit foto: IG Sharifah Rose

Tinjauan di Twitter bagaimanapun mendapati ciapan berkenaan sudah dipadam. - CARI
4

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
5

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (18 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Miyameyo

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Nurminahchee

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tinot7 29-5-2020 10:33 AM
I like your family's money more than I planned.. hehe
Quote matbad 29-5-2020 10:34 AM
Kalau tak tahan mental dri kena kecam, baik deactived je socmed..
Quote makneng 29-5-2020 10:36 AM
Ya tuhan... Cerita apa ni? Mak rasa letih plak layan bodgos lately..
Quote sarah82 29-5-2020 10:43 AM
Jap.. Fahaman aku.. Dia bukan rancang rampas.. Mcm aku.. Pernah suka seseorg.. I hanya nak suka.. Tapi tercinta.. Jadi tu la maksud Minah twitter tu. Takkan simple english dak2 twitter acah2 intelektual dan urban tak faham? Sighh
Quote LadyCarefree 29-5-2020 10:48 AM
Seems like tweet panjang tu aazieef yng tulis sebab rose ni agak hauk BI but Aazief's is good.

Dia marah orang kutuk dia konon orang mana tau dia tapi at the same time dia kemain judge secara total dan final pasal orang. Kemain hina orang tak ada/kurang follower. Cakap orang tu life hampeh, dll. Lol.

Influencer ni harapnya akan lenyap. Dahlah retis tibaiunta pon bnyak. And then gang ponder timbang kilo. Instafemes sbab jaja anak. Influencer sbab apa pon xtau? Makeup tebal dn pandai guna filter? These people apa je added value mereka kpd ummah sejagat?
Quote doubleA 29-5-2020 10:52 AM
Kuat merempan gak eh, sabo le nak buat camana dah anak dk tu femes sebab tokti. Ex dia mail izzani kan
Quote Bantalkuning 29-5-2020 10:52 AM
maybe maksud dia, dia suka bf dia dr dulu.. tp bukan suka yg nk rampas.. suka the way laki tu treat tya tu ke.. tp tak sangka tiba-tiba dia dapt laki tu.. ehh koser la i plak nk fikir ape yg dia suka.. hahaha
Quote Kurex 29-5-2020 10:54 AM
Bertambah biawak hidup yg perlu ditanggung siti
Quote shaiy 29-5-2020 10:57 AM
dah kalau tak betul buat apa nak merempan?ko dediam je la stay classy gitu..

btw kalau si tyra tu curang kenapa eh sampai skrg still single?yg si azif ni pulak cepat dpt peganti..hmmm fishy ngat but who cares kan?wtvr *flip hair
Quote ellejo 29-5-2020 11:01 AM
budak azif ni study lagi ke macam lama sangat dia study
ke aku yang rasa masa tak berjalan?
Quote RatuDunia94 29-5-2020 11:03 AM
Tinot7: I like your family's money more than I planned.. hehe



Hakikatnya si Azief tu pon bukan berduit sgt.. harapkan duit mak bapak jah.. tu pon duit mak tiri..
Quote TerataiMelur02 29-5-2020 11:03 AM
Lepas tersebar gambar sheols freehair terus tak nampak dia ni lawa
Quote djzara81 29-5-2020 11:06 AM
Maaf lerr..tak pnh minat influencer instafamous millenial semua ni. Propa fake je lebih.
Quote riantika 29-5-2020 11:10 AM
errr...sharifah rose ni siapa? tak kenal lah...NEXT!
Quote Tinot7 29-5-2020 11:13 AM
RatuDunia94 replied at 29-5-2020 11:03 AM
Hakikatnya si Azief tu pon bukan berduit sgt.. harapkan duit mak bapak jah.. tu pon duit mak t ...

Mmg bkn duit dia.. duit family laa.. org2 yg takde income, bakal hanya menumpang je..
Quote damsel_fiji 29-5-2020 11:15 AM
another monitor lizard yg bakal ditanggung mak mentua tiri..bertabahlah nekti
Quote spunk3d 29-5-2020 11:15 AM
so i cant decide to choose between these 2 girls.
dua2 cam nyampah je....
Quote Rara77 29-5-2020 11:21 AM
Edited by Rara77 at 29-5-2020 11:23 AM
LadyCarefree: Seems like tweet panjang tu aazieef yng tulis sebab rose ni agak hauk BI but Aazief's is good.Dia marah orang kutuk dia konon orang mana tau dia tapi  ...



Ini aku setuju instafemes skrg mcm cendawan mengharapkan kepopularan dan kelaparan review berdiri depan kereta dan rumah mewah modal nya.. tetapi hutang keliling pinggang simpanan tiada satu sen pun.Berniaga suam2 kuku tp realiti yg ditonjolkan laris jualan nya

hidup acah2 kaya sedangkan keluarga miskin dibelakang
Quote cmf_premierleag 29-5-2020 11:26 AM
minah ni femes sbb apa ek?
tetibe je femes mcm retis TIBAIUNTA
budak ni mesti dh berangan bakal berbiras dgn anak H20, Izara Aisyah, Tya Ariffin
teruskan berangan dik
kerana berangan itu percuma

Lihat semua komen(202)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:29 PM GMT+8 , Processed in 0.131624 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top