CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Dia Jual Iman Untuk Ikut Dajal' - The Melvins Dikecam Makin Gedik BerTikTok

17-3-2020 10:30 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 30310| Komen: 176|Original author: Oleh: LilRose

Description: Sejak kebelakangan ini, semakin rancak Syatilla Melvin dan adik-beradiknya menggunakan aplikasi TikTok untuk mempromosi produk kosmetiknya.
Sejak kebelakangan ini, semakin rancak Syatilla Melvin dan adik-beradiknya menggunakan aplikasi TikTok untuk mempromosi produk kosmetiknya.


Kredit foto: IG


Bagaimanapun, semakin banyak video ditayangkan, semakin ramai pula yang meluat melihat gelekan Tilla.



Kredit foto: IG

Terbaru, tarian TikTok Tilla, Syafiqa dan Syida mengundang kecaman ramai yang sudah tidak tahan melihat gelagat adik-beradik itu yang dilabel gedik.



Dia jual iman untuk ikut Dajal


Kredit foto: IG

Ada juga yang menyifatkan perbuatan mereka tidak bermaruah bagi seorang muslimah, apatah lagi sudah berstatus ibu.



Panas agaknya dengan kecaman demi kecaman yang dilemparkan, Tilla dalam satu hantaran baru menyarankan orang ramai unfollow saja dia jika tidak suka apa dilakukannya.


Kredit foto: IG

Kalau tak suka, janganlah tengok videonya sampai habis. Terus skip ke video anak-anaknya yang comel! - CARI

Bagus
3

Marah
1

Terkejut

Sedih
1

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • zuraimey

  • DayangKirana

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Budakmomok 17-3-2020 10:41 AM
teknik marketing ke ni
Quote September14 17-3-2020 10:45 AM
Aku mnyampah btul tgk tiktok esp yg bunyi burung gagak tu.. macm sial org ppuan suka sgt terikut, dah mcm xde maruah terkangkang kangkang
Quote Boomibulat 17-3-2020 10:47 AM
Kerana duit tiada lagi kemaluan..
Quote rosevelvet 17-3-2020 10:49 AM
The melvin kot. Korang nk expect apa?
Quote greantea 17-3-2020 10:51 AM
aku x polo dia. tp ternampak jugak. gedik sgt la
Quote KIM.K 17-3-2020 10:53 AM
Belum nampak lagi melvins flash illuminati symbols
Tapi di rumah anak raja tu ada sebesar2 alam
Quote kucingitam 17-3-2020 10:55 AM
siapa syatilla?
Aku tak follow dia..

Siapa syatilla?
Aku tak follow dia..

Aku tak follow dia!!!

Kau ingat aku rakyat malaysia yang suka2 layan tiktok sambil makan super ring?
Quote wanokakaka 17-3-2020 11:02 AM
KIM.K replied at 17-3-2020 10:53 AM
Belum nampak lagi melvins flash illuminati symbols
Tapi di rumah anak raja tu ada sebesar2 alam

Ada gamba x u
Quote KIM.K 17-3-2020 11:12 AM
wanokakaka replied at 17-3-2020 11:02 AM
Ada gamba x u

Sure la tak boleh share. Bahaya
Tengok kat ig adik beliau kalau jumpa

Melvins ni takda flash apa2 warna or simbol mata satu pun. Lain la forumer2 dalam porum ni..ramai ditaja mata satu. Merempan lebih gedix nauu
Quote ellejo 17-3-2020 11:14 AM
besarnya muka dorang. dah macam pinggan.
Quote puanbintang 17-3-2020 11:14 AM
ampunnnnnnn, gedik sungguh..si tilla tu overnya
Quote hani_rose85 17-3-2020 11:21 AM
KIM.K replied at 17-3-2020 10:53 AM
Belum nampak lagi melvins flash illuminati symbols
Tapi di rumah anak raja tu ada sebesar2 alam

anak raja mana sis.. hint pls

Quote bintangct 17-3-2020 11:23 AM
siapa la yg follow dia ni 2.8m hmm
kakak dia yg tembam tu pon tak malu pakai ketat2 ishh
Quote merrissa 17-3-2020 11:25 AM
adik beradik bimbo rupanya


tp kalo omputih ckp sporting
Quote KIM.K 17-3-2020 11:34 AM
hani_rose85 replied at 17-3-2020 11:21 AM
anak raja mana sis.. hint pls

Anak raja kontroversial sis
Si culture police tu cum penaong kelab singa
Quote husna_amal 17-3-2020 11:38 AM
Time2 kena kecam ni makin menjadi perangai diorang ni ya. Sengaja cari perhatian lah tu.
Quote nanasno 17-3-2020 11:38 AM
ya ampun kamppung nya theyolss
Quote tupaiterbang 17-3-2020 11:39 AM
the real MELVINS..
[youtube]Hp5r9qwqpPc[/youtube]
Quote belilies 17-3-2020 11:43 AM
Yakhampunnn... Budaya tiktok yg mcmnilah aku rasa nak ludah je sekor2 yg buat tu. Tila cendawan ni sedari dulu aku tak minat dah upgrade tahap meluat. Anak muka desa pun fefeeling gene pan asian. Harkkphhtuihh

Lihat semua komen(176)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 04:06 PM GMT+8 , Processed in 0.067704 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top