CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 26043|Reply: 176

'Dia Jual Iman Untuk Ikut Dajal' - The Melvins Dikecam Makin Gedik BerTikTok

  [Copy link]
Post time 17-3-2020 10:33 AM | Show all posts |Read mode
Sejak kebelakangan ini, semakin rancak Syatilla Melvin dan adik-beradiknya menggunakan aplikasi TikTok untuk mempromosi produk kosmetiknya.




Kredit foto: IG




Bagaimanapun, semakin banyak video ditayangkan, semakin ramai pula yang meluat melihat gelekan Tilla.







Kredit foto: IG




Terbaru, tarian TikTok Tilla, Syafiqa dan Syida mengundang kecaman ramai yang sudah tidak tahan melihat gelagat adik-beradik itu yang dilabel gedik.



Dia jual iman untuk ikut Dajal


Kredit foto: IG




Ada juga yang menyifatkan perbuatan mereka tidak bermaruah bagi seorang muslimah, apatah lagi sudah berstatus ibu.




  



Panas agaknya dengan kecaman demi kecaman yang dilemparkan, Tilla dalam satu hantaran baru menyarankan orang ramai unfollow saja dia jika tidak suka apa dilakukannya.




Kredit foto: IG




Kalau tak suka, janganlah tengok videonya sampai habis. Terus skip ke video anak-anaknya yang comel! - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2020 10:41 AM | Show all posts
teknik marketing ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku mnyampah btul tgk tiktok esp yg bunyi burung gagak tu.. macm sial org ppuan suka sgt terikut, dah mcm xde maruah terkangkang kangkang
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 10:47 AM | Show all posts
Kerana duit tiada lagi kemaluan..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
The melvin kot. Korang nk expect apa?
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
aku x polo dia. tp ternampak jugak. gedik sgt la
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Belum nampak lagi melvins flash illuminati symbols
Tapi di rumah anak raja tu ada sebesar2 alam
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 10:55 AM | Show all posts
siapa syatilla?
Aku tak follow dia..

Siapa syatilla?
Aku tak follow dia..

Aku tak follow dia!!!

Kau ingat aku rakyat malaysia yang suka2 layan tiktok sambil makan super ring?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2020 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 17-3-2020 10:53 AM
Belum nampak lagi melvins flash illuminati symbols
Tapi di rumah anak raja tu ada sebesar2 alam

Ada gamba x u
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
wanokakaka replied at 17-3-2020 11:02 AM
Ada gamba x u

Sure la tak boleh share. Bahaya
Tengok kat ig adik beliau kalau jumpa

Melvins ni takda flash apa2 warna or simbol mata satu pun. Lain la forumer2 dalam porum ni..ramai ditaja mata satu. Merempan lebih gedix nauu
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
besarnya muka dorang. dah macam pinggan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:14 AM | Show all posts
ampunnnnnnn, gedik sungguh..si tilla tu overnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:21 AM | Show all posts
KIM.K replied at 17-3-2020 10:53 AM
Belum nampak lagi melvins flash illuminati symbols
Tapi di rumah anak raja tu ada sebesar2 alam

anak raja mana sis.. hint pls

Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
siapa la yg follow dia ni 2.8m hmm
kakak dia yg tembam tu pon tak malu pakai ketat2 ishh
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:25 AM | Show all posts
adik beradik bimbo rupanya


tp kalo omputih ckp sporting
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
hani_rose85 replied at 17-3-2020 11:21 AM
anak raja mana sis.. hint pls

Anak raja kontroversial sis
Si culture police tu cum penaong kelab singa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2020 11:38 AM | Show all posts
Time2 kena kecam ni makin menjadi perangai diorang ni ya. Sengaja cari perhatian lah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:38 AM | Show all posts
ya ampun kamppung nya theyolss
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:39 AM | Show all posts
the real MELVINS..

Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Yakhampunnn... Budaya tiktok yg mcmnilah aku rasa nak ludah je sekor2 yg buat tu. Tila cendawan ni sedari dulu aku tak minat dah upgrade tahap meluat. Anak muka desa pun fefeeling gene pan asian. Harkkphhtuihh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 12:00 PM GMT+8 , Processed in 0.092997 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list