CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Demi Pelajaran, Budak Cucuk Jarum Akupuntur Dalam Kemaluan Untuk Hilangkan Mengantuk

31-7-2019 12:37 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 4121| Komen: 18|Original author: Oleh: LilRose

Description: Gara-gara mahu menghilangkan rasa mengantuk, remaja lelaki berusia 13 tahun mengambil langkah drastik hingga memudaratkan diri sendiri.
Gara-gara mahu menghilangkan rasa mengantuk, remaja lelaki berusia 13 tahun di China mengambil langkah drastik hingga memudaratkan diri sendiri.


Kredit foto: Shanghaiist


Memetik Shanghaiist, remaja terbabit mengambil sebatang jarum akupuntur neneknya dan memasukkannya ke dalam kemaluannya ketika mengulangkaji pelajaran.

Difahamkan, ibunya kemudian berasa pelik melihat anaknya mengalami kesukaran ketika berjalan sebelum remaja berkenaan mengaku memasukkan jarum sepanjang 10 sentimeter itu ke dalam saluran kencingnya.


Kredit foto: Mirror/AsiaWire


Doktor bagaimanapun memaklumkan remaja itu terpaksa menjalani pembedahan untuk mengeluarkan objek berkenaan kerana dia berdepan risiko terkena jangkitan kuman dan membuat keadaan bertambah parah sekiranya ditarik keluar begitu saja.


Kredit foto: Shanghaiist

Kredit foto: Mirror/AsiaWire

Pembedahan itu memakan masa dua jam sebelum doktor berjaya mengeluarkan jarum berkenaan dari saluran kencingnya. - CARI

Bagus
1

Marah
5

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • natrahn

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fushimi 31-7-2019 12:39 PM
kalau mengantuk tidur sajok dik

yang ko masuk jarum bagai dah kenapa

hidup ko tak berakhir pun kalau gagal exam dik

Quote Artemesiaa 31-7-2019 12:41 PM
Kalau dah mengantuk bawak tidur bukan buat kerja mengarut macam ni bukan sendiri je yang susah parents pun susah nak kena bayar duit spital
Quote tumpanglalu74 31-7-2019 12:43 PM
Takkan nak berterus-terang pulak?
Quote susukambingbest 31-7-2019 01:12 PM
Yer la tu sbb nk study
Quote shernazz 31-7-2019 01:23 PM
Dia dh merasa masuk gitu
Nnt kena batu karang..dh xde rasa apa
Sebab ada oengalaman
Quote buapakperut 31-7-2019 01:30 PM
demi belajar ke demi memuaskan nafsu
Quote whadda 31-7-2019 02:01 PM
ko dah kenape sampai cucuk jarum
Quote kualibesi 31-7-2019 02:27 PM
dikkk dh knp? da ngantuk tido. mne de org tahan mengantuk? ingt xpenat ke kalau xtido?
Quote Dwdrum 31-7-2019 03:02 PM
education system di china dan korea memang azab ....ujian gaokao if not mistaken memang susah sangat competitive sebab itu lah mereka suka study di luar seperti di europe atau amerika lebih senang .....
Quote awanysss 31-7-2019 03:18 PM
ape kena mengena dia cucuk ngan nak study ek.. mcm tak related je mengikut akal iols.
Quote mdhelmi 31-7-2019 03:25 PM
mengantuk masa mengulangkaji pelajaran
alasan pelik
kalo btol nk hilang ngantuk, cucuk je tangan tu
pegi usik anu watpe
Quote nenekglamer 31-7-2019 08:22 PM
Tempat lain xde ke ko nk cucuk? Haiyooo
Quote Foxey 31-7-2019 09:27 PM
Apa la yang dia fikir, cucuk tang situ boleh hilang ngantuk ka?
Quote Skuau 31-7-2019 09:43 PM
susukambingbest replied at 31-7-2019 01:12 PM
Yer la tu sbb nk study

'study' pasai..itu jarum kalo masuk...apa jadi...kih3...
Quote Skuau 31-7-2019 09:45 PM
itu macam 'KO PUNYA STUDY'
Quote sukacactus 31-7-2019 10:21 PM
Alasan ko dik!
Quote evlinne 31-7-2019 10:32 PM
Dwdrum replied at 31-7-2019 03:02 PM
education system di china dan korea memang azab ....ujian gaokao if not mistaken memang susah sangat ...

Gaokao test tu apa
Quote ikanmasin 31-7-2019 10:40 PM
aiyaaa kenapalah disitu jg ko cucuk..
nsb baik tk berkarat acai2x..

Lihat semua komen(18)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 02:52 PM GMT+8 , Processed in 0.071729 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top