CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Gigih Cari Abang Bomba Minta Tolong Lepaskan 'Anu'

31-7-2019 11:27 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7239| Komen: 50

Description: Lelaki berusia 34 tahun terpaksa menahan malu mendapatkan bantuan anggota bomba untuk mengeluarkan kemaluannya yang tersepit di dalam lubang gigi daun gear, dalam kejadian petang semalam.
Lelaki berusia 34 tahun terpaksa menahan malu mendapatkan bantuan anggota bomba untuk mengeluarkan kemaluannya yang tersepit di dalam lubang gigi daun gear, dalam kejadian petang semalam.


Foto: FB

Berita Harian melaporkan, mangsa datang sendiri ke Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Sungai Durian jam 3.14 petang untuk mendapatkan bantuan.

Sementara itu, Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Kuala Krai, Muhammad Rizwan Ar-Rafee Parsimin mengesahkan kejadian berkata, operasi mengeluarkan alat berkenaan dilakukan di Hospital Kuala Krai (HKK).


Foto: FB

Katanya, tiga pegawai dan lima anggota BBP Kuala Krai bergegas ke BBP Sungai Durian sebelum membawa mangsa ke HKK menggunakan jentera Unit Bantuan Perkhidmatan Kecemasan (EMRS) bomba.


Anggota mengambil masa 20 minit menggunakan alat pemotong khas untuk mengeluarkan alat berkenaan dari kemaluan mangsa.


Foto: FB

Mangsa bagaimanapun tidak mengalami kecederaan dan diserahkan kepada hospital untuk tindakan lanjut. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kualibesi 31-7-2019 11:38 AM
euuwww what the heck? pelik2 je la uolls nieeeee. nk test size ke acane??
Quote insulin 31-7-2019 11:41 AM


Mohon pihak bomba adakan caj untuk khidmat membuang objek asing pada zakar lelaki. Sumber pendapatan baru weiiiiii.......


Quote runuha 31-7-2019 11:41 AM
kecik sangat ye macam kote mentri maleysie yg videonye ditonton org seluruh dunie @pyropura
Quote insulin 31-7-2019 11:43 AM
kualibesi replied at 31-7-2019 11:38 AM
euuwww what the heck? pelik2 je la uolls nieeeee. nk test size ke acane??

Orang muda memang macam tu....
Quote tumpanglalu74 31-7-2019 11:44 AM
kualibesi replied at 31-7-2019 11:38 AM
euuwww what the heck? pelik2 je la uolls nieeeee. nk test size ke acane??
Karipulek kah?  Takde ke minachee nak kasi pueh siked..
Quote Boomibulat 31-7-2019 11:45 AM
Klu terpotong 'anu' skali mesti bomba kena saman..
Quote sarah82 31-7-2019 12:00 PM
Bomba kena dpt elaun khas.. Elaun tlg buang benda tersangkut kat anu.
Quote natrahn 31-7-2019 12:00 PM
erm... why kena letak menda ni..banyak kes tersekat2 kat anu ni.. sis musykil
Quote jalfa 31-7-2019 12:02 PM
Terpaksa kangkang depan abam bomba...kalo aku jd bomba aku sunat kali kedua
Quote SWORKS27 31-7-2019 12:03 PM
selayak-layaknya abam bomba dpt elaun khas....
Quote Victorioussss 31-7-2019 12:07 PM
Ni adalah primary gear motosikal, dari crankshaft ke flywheel clutch. Nampak mcm untuk 125z/rxz

Sekian pencerahan
Quote mieymiey 31-7-2019 12:14 PM
Ko dah kenapa? Takder kerja nak uji benda tu?
Quote Kurex 31-7-2019 12:23 PM
Mesti sejenis kulop tebal
Quote azimodin 31-7-2019 12:30 PM
tengok dari saiz lubang, keciknya lahai.... mesti malu berganda, dah la tersepit, kecik pulak tu. xde apa yang dapat dibanggakan depan abang bomba
Quote Pink_Purple 31-7-2019 12:43 PM
macam2 hal...berbini ke tak abng ni..
Quote arnauld 31-7-2019 12:49 PM
Lain kali panggil tok mudin atau mekanik la Abang bomba critical services la tlg jgn sibuk plz
Quote Bedah.Cun 31-7-2019 01:16 PM
Euuu totets sangkut
Quote buapakperut 31-7-2019 01:25 PM
macam macam lah... gatal sangat sampai besi pun sumbat. tapi baguslah dari merogol. apapun pandai2 la kawal nafsu tu
Quote kualibesi 31-7-2019 02:17 PM
insulin replied at 31-7-2019 11:43 AM
Orang muda memang macam tu....

ntah nyee. tp ingt kalau dpt lesen besar selalu tu best ke? bkn melecet jgk ke? ahahhahaah maafkan hakak diknon

Lihat semua komen(50)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 05:19 PM GMT+8 , Processed in 0.166072 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top