CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lelaki Mengadu Sakit Kemaluan, Rupanya 24 Tahun Tak Pernah Cuci Kulup!

18-2-2019 12:53 PM| Diterbitkan: Sang_Pencinta| Dilihat: 12376| Komen: 42|Original author: Oleh: Sang_Pencinta

Description: Seorang lelaki mengadu kepada doktor mengenai kesakitan dan rasa rengsa melampau di hujung kemaluannya, diiringi oleh bau-bauan yang meloyakan.Rupa-rupanya, ianya berpunca daripada smegma yang berkump ...
Seorang lelaki mengadu kepada doktor mengenai kesakitan dan rasa rengsa melampau di hujung kemaluannya, diiringi oleh bau-bauan yang meloyakan. 

Rupa-rupanya, ianya berpunca daripada smegma yang berkumpul pada kulup zakarnya dan tidak pernah dibersihkan selama ini!



Kredit foto: Carian Google
Dalam episod terkini The Sex Clinic yang kini menjadi bualan ramai  di UK, lelaki itu yang hanya dikenali dengan nama Zack telah berjumpa dengan Dr. Naomi untuk mengadu mengenai kulupnya yang tidak boleh ditarik.

Apabila doktor tersebut mencuba menariknya, lelaki itu mengadu rasa janggal walaupun tidak mengalami kesakitan.



Kredit foto: The Mirror
Selepas disiasat oleh doktor, rupa-rupanya Zack tidak pernah mencuci kulup kemaluannya selama 24 tahun! 

Zack memberitahu, selama ini dia hanya menggosok dan membersihkan anggota sulitnya dari luaran. Selain itu dia juga dikatakan pernah mendapat jangkitan Gonorrhea.


Kredit foto: The Mirror
Diasak lebih mendalam oleh pengacara Sarah Mulindwa mengenai tabiat kurang bersihnya, Zack berkata anggota sulitnya sangat sensitif, jadi dia tidak dapat mencuci dan menyabunnya dengan sempurna.


Kredit foto: The Mirror
Pengakuan Zack secara terbuka dalam rancangan TV itu mendapat tanggapan yang berbelah bagi. Ada penonton yang merasa bersimpati dengannya, manakala ada juga yang memujinya kerana berani tampil dalam rancangan TV memperkatakan tentang isu yang agak sensitif. 


Kredit foto: Carian Google
Bagaimanapun ramai yang berpandapat, rancangan TV itu bermanfaat untuk menjadi pengajaran kepada para lelaki untuk membersihkan kemaluan mereka dengan sempurna untuk mengelakkan penyakit, terutamanya mereka yang masih berkulup. 


Sebenarnya Zack bernasib baik kerana tidak mendapat penyakit berbahaya selama 24 tahun! -CARI
1

Bagus
3

Marah
4

Terkejut
1

Sedih
6

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (16 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • kroit92


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mina2215 18-2-2019 01:08 PM
Euwww dahla pernah kena gonorrhea. Memang banyak nanah keluar kalau penyakit tu. apesal dia ni tak kesah pulak. Kesian la sexual partner dia nih {:dot
Quote prettyuglybabe 18-2-2019 01:16 PM
eeeiwwwww.. apakah itu yang dinamakan taik palat?
Quote EvieWanKenobi 18-2-2019 01:17 PM
kenapa tak berkhatan aje?
Quote Sang_Pencinta 18-2-2019 01:31 PM
Mina2215 replied at 18-2-2019 01:08 PM
Euwww dahla pernah kena gonorrhea. Memang banyak nanah keluar kalau penyakit tu. apesal dia ni tak k ...

Pengsan bini dia hidu hari2...
Quote Victorioussss 18-2-2019 01:32 PM
Stop la compare cheese dgn taik palat
Compare najis dgn makanan
Ni la y dibanggakan pengarah sorg tu dulu dlm filem dia

See..kebaikan bersunat y utamanya kebersihan
Padan muke gf y bj dia selama ni. Msti bau rasa yuck tp xle ckp
Quote Sang_Pencinta 18-2-2019 01:38 PM
prettyuglybabe: eeeiwwwww.. apakah itu yang dinamakan taik palat?


Yes..

Quote Bujat 18-2-2019 01:42 PM
Elok jd bapok je dekkk
Quote misc 18-2-2019 01:45 PM
Nyesal baca, nak terkeluo balik lunch aku
Quote chicozinn 18-2-2019 02:07 PM
aduh nak muntah sial..menyesal baca!!!!!!!!
Quote AyaqMeloSuam 18-2-2019 02:19 PM
Knapa ada gambaq cheeseeeeee???
Euuww... ceq terbayang2.. xlalu mkn cheeesee dahhhhh
Quote mieymiey 18-2-2019 02:38 PM
Eeeewww pengotornya!
Quote iloveyou 18-2-2019 04:23 PM
euwwww pengotornya, sunatkan je la trus
Quote Burong_Hantuk 18-2-2019 04:32 PM
wah...ini macam punya maanusia pun maseh ada..kotor
Quote Burong_Hantuk 18-2-2019 04:36 PM
ini salah satu contoh sakit smegma









Quote LostStar 18-2-2019 05:29 PM
aduii rosak mata aku tgk benda nihhhh.. dah geli plakkkk teringat2 oiii
Quote insulin 18-2-2019 05:31 PM
misc replied at 18-2-2019 01:45 PM
Nyesal baca, nak terkeluo balik lunch aku

Jangan muntah. Nanti membazir makanan.
Quote kroit92 18-2-2019 05:57 PM
nyeesall tekan thread nii  
nak munntahh uweekk pengotor alaaaaaa Men In Black tolong padam memori aku haaaa
Quote Decaffeinated 18-2-2019 06:17 PM
Victorioussss replied at 18-2-2019 01:32 PM
Stop la compare cheese dgn taik palat
Compare najis dgn makanan
Ni la y dibanggakan pengarah sorg  ...

konek dia buta sampai ke tua

kira mcm cacat lah boleh sunat tapi bukan the only option

samada bebal hakiki atau mmg pengotor
Quote JohnDeSouza 18-2-2019 06:25 PM
Boleh nampak kebaikan beesunat

Lihat semua komen(42)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 07:56 AM GMT+8 , Processed in 0.088561 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top