CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Shawn Mendes Caras Justin Bieber, Dipilih Model Seluar Dalam Calvin Klein

18-2-2019 12:17 PM| Diterbitkan: Sang_Pencinta| Dilihat: 4787| Komen: 17|Original author: Oleh: Sang_Pencinta

Description: Shawn Mendes Caras Justin Bieber, Dipilih Model Seluar Dalam Seksi Calvin Klien
Penyanyi Shawn Mendes mengejutkan peminatnya apabila memuatnaik dua keping gambar dengan hanya berseluar dalam Calvin Klien sekaligus mengesahkan pemilihannya sebagai model baru jenama terkenal itu mengenepikan Justin Bieber.



Kredit foto: Carian Google

Penyanyi yang popular dengan lagu In My Blood itu berkongsi dua gambar untuk kempen baru Calvin Klein akan datang menunjukkannya sedang bersantai di dapur dengan hanya berseluar dalam, sambil memandang ke arah kamera dengan menggoda. Beliau turut menulis kapsyen ringkas ; '@CalvinKlein #MyCalvins. Campaign coming this week.'


Kredit foto: Instagram


Dalam salah satu gambar, beliau mengenakan seluar dalam berwarna putih dan sedang menyandar di meja dapur manakala gambar kedua menunjukkanya sedang duduk di kerusi malas dengan gitar dan keyboard sedang menyandar dinding. Kedua-dua gambar itu mendapat perhatian daripada peminatnya dengan enam juta likes dalam masa beberapa jam.


Kredit foto: Instagram


Pemilihan penyanyi itu menyingkirkan Justin Bieber turut mengundang komen-komen berunsur 18SX daripada peminatnya. 'Saya hampir terkena sakit jantung dengan gambar ini' kata seorang peminatnya. 'Perlu ada amaran, kerana gambar terlalu hangat' kata seorang lagi. 



Kredit foto: Carian Google


Ini bukan kali pertama penyanyi berusia 20 tahun ini menjadi model. Sebelumnya Mendes turut menandatangani kontrak dengan agensi model Wilhelmina Models pada tahun 2016 dan pernah memperagakan pakaian Emporio Armani dalam satu pertunjukan tahun lalu. 



Kredit foto: Twitter
Kredit foto: Twitter
Kredit foto: Twitter


Belum diketahui bagaimana penerimaan peminat jenama Calvin Klein yang pasti akan membandingkan siapa yang akan lebih sesuai menjadi jurucakap seluar dalam tersebut antara mereka berdua. Yang pastinya, Justin Bieber tidak senang disingkirkan oleh penyanyi yang lebih junior daripadanya.


Apa pula kata anda? Siapa yang lebih layak mewakili Calvin Klein? - CARI 

2

Bagus
3

Marah
5

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (16 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chinta89 18-2-2019 12:21 PM
rezeki masing2.
Quote Sang_Pencinta 18-2-2019 12:23 PM
Bieber dah terlebih tatu badan kot...
Quote bellaa 18-2-2019 01:02 PM
meletop ovari?
Quote chicozinn 18-2-2019 02:16 PM
tatu byak sgat pun geli gak nk tgok..btw i choose SM dari JB..sorryy JBitch
Quote slipar_jepon 18-2-2019 04:57 PM
jb dah kepam skg.. vote for SM
Quote Artemesiaa 18-2-2019 05:00 PM
Ok ler tu SM pun tak banyak gossip berbanding JB
Quote Sang_Pencinta 18-2-2019 08:40 PM
Edited by Sang_Pencinta at 18-2-2019 08:42 PM
slipar_jepon replied at 18-2-2019 04:57 PM
jb dah kepam skg.. vote for SM

Betul lah kot

Sejak kawin dgn Hailey, dia kelihatan kepam sahaja sudah pasti Calvin Klein aware benda2 ni


Quote RatuDunia94 18-2-2019 10:48 PM
Fengsannnnnn
Quote borrow 18-2-2019 11:08 PM
Team Shawn.

JB dh nikoh. Saham jatuh. Kenalah tuko.
Quote armin 18-2-2019 11:17 PM
Mestilah pilih model single dan tidak berkutu. Sapa nak tgk model ada kutu
Quote supernaturalee 19-2-2019 12:31 AM
Patut lh Shawn makin sado
Tgk penampilan die di grammy last week

Btw miley cyrus overshadowed Shawn utk lagu in my  blood di grammy tu
Best performance miley


Quote kosaifriks 19-2-2019 09:04 AM
supernaturalee replied at 19-2-2019 12:31 AM
Patut lh Shawn makin sado
Tgk penampilan die di grammy last week

betul..miley overtake SM lagu in my blood tu..
Quote misz_sanggul 21-2-2019 03:38 PM
armin replied at 18-2-2019 11:17 PM
Mestilah pilih model single dan tidak berkutu. Sapa nak tgk model ada kutu

heheh hr tu pun de naik name bieber ni berkutu gak..
kalo btui berkutu pgila farmasi la bieber stupid tul..bior je


Quote aijinmisaki 22-2-2019 03:01 PM
Yang pastinya Shawn mendes berganda lagi hensem!
Quote mrs_salvatore 22-2-2019 05:04 PM
kempen ni skali ngan noah centineo. meols rasa noah lg meletop kot

Quote fazamania 22-2-2019 06:57 PM
Macam 2 B jah SM ni..
Quote Juju89 6-3-2019 04:46 PM
model ramai di dunia ini hilang satu berjuta yang bakal ganti.

Lihat semua komen(17)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 07:33 AM GMT+8 , Processed in 0.089923 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top