CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Dituduh Tak Jaga Anak Tiri, Jawapan Faezah Elai Buat Ramai Bersorak!

14-2-2019 11:17 AM| Diterbitkan: Cari-Amiey| Dilihat: 14030| Komen: 49|Original author: Oleh: MieJo

Description: Jarang sekali kita melihat kelibat pelakon cantik, Faezah Elai menghiasi kaca televisyen semenjak dia mengambil keputusan untuk mengurangkan aktiviti seni dan menumpukan perhatian kepada keluarganya.
Jarang sekali kita melihat kelibat pelakon cantik, Faezah Elai menghiasi kaca televisyen semenjak dia mengambil keputusan untuk mengurangkan aktiviti seni dan menumpukan perhatian kepada keluarganya. 



Walaupun kadang-kala timbul cerita kurang enak mengenainya, Faezah mengambil keputusan untuk tidak membalas dan melayan tuduhan yang dilemparkan kepadanya. 

Namun, mungkin kerana sudah hilang sabar, beberapa jam yang lepas pelakon yang juga model ini meluahkan perasaan sakit hatinya apabila menerima mesej yang berbaur tuduhan dan fitnah

Foto : Instagram Faezah Elai

Terima mesej di Instagram..

Foto : Instagram Faezah Elai

Walaupun Faezah tidak menyatakan butir mesej yang diterima olehnya, namun menerusi kapsyen yang ditulisnya boleh dirungkai bahawa individu tersebut mempertikaikan kasih sayang pelakon tersebut terhadap anak-anak tirinya.

Mak kandung hanya ambil anak-anak tiri masa hujung minggu..

Foto : Instagram Faezah Elai

Tambah Faezah, dia bukanlah jenis yang suka menayang setiap benda yang dilakukan olehnya di laman sosial. Apatah lagi banyak hati yang perlu dijaga. 

Foto : Instagram Faezah Elai

Korbankan kerjaya seni untuk anak-anak...

Foto : Instagram Faezah Elai
Dalam pada itu rata-rata ramai yang memberi sokongan kepada Faezah Elai dan memuji sikapnya yang jarang mengambil kisah tentang gosip-gosip liar. 

Terbaik, ini la cara nak bagi orang faham..

Foto : Instagram Faezah Elai

Ada juga yang turut berkongsi rasa yang sama seperti yang dilalui oleh Faezah..

Foto : Instagram Faezah Elai

Ada sahaja yang tidak kena kan. Kalau ditunjuk kebahagiaan di laman sosial dikatakan riak, kalau tak tunjuk nanti macam-macam pulak tuduhan yang keluar. Bersabahlah Faezah ye. Biasalah mulut manusia! -CARI
7

Bagus
4

Marah
6

Terkejut
6

Sedih
6

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (35 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote EvieWanKenobi 14-2-2019 11:23 AM
panjang berjela pencerahan..
Quote missinpiece 14-2-2019 11:25 AM
Sapela yg rajin sgt menjaga tepi kain org tu  
Quote kucingitam 14-2-2019 11:25 AM
dia dok diam, org mengata, satgi dia dok tayang jaga anak tiri macam izreen pun hangpa mengata...hangpa nak apa sbnqnya woi..netizen...
Quote MadameOnion 14-2-2019 11:34 AM
ok faham..
Quote prettyuglybabe 14-2-2019 11:37 AM
bukan memang dia caras ke lakinya tu..
kalau i, i pun bagi je anak-anak biar bapak dengan mak tiri jaga
Quote myakayina 14-2-2019 11:50 AM
dah hang pun kaki sondol..hadaplah jaga anak2 tiri jgk..jgn nak bapaknya jer ya.. lgpun nafkah, mkn pakai anak2 tiri hang tu still laki hang punya tanggungjawab..
Quote Suchi 14-2-2019 12:02 PM
prettyuglybabe replied at 14-2-2019 11:37 AM
bukan memang dia caras ke lakinya tu..
kalau i, i pun bagi je anak-anak biar bapak dengan mak tiri  ...

Haah kan dan dulu siap sama2 ngn laki lagi burukkan exwife tu.
Dulu bukan ke dia selalu perli exwife tu gitu gini?
Quote prettyuglybabe 14-2-2019 12:05 PM
Suchi replied at 14-2-2019 12:02 PM
Haah kan dan dulu siap sama2 ngn laki lagi burukkan exwife tu.
Dulu bukan ke dia selalu perli exw ...

itu la.. seingat i pun gitu..
tibah dia kata dia bukan kaki sondol pehal
Quote mieymiey 14-2-2019 12:06 PM
Koserrr nak taip pepanjang demi nak explain sekian sekian pada netizen.
Quote fushimi 14-2-2019 12:07 PM
prettyuglybabe replied at 14-2-2019 12:05 PM
itu la.. seingat i pun gitu..
tibah dia kata dia bukan kaki sondol pehal

motip claim bukan kaki sondol
perasan sungguh

janda laki sheols tu pempuan ada kerjaya kot

selayaknya dia bagi anak anak suruh ko jaga dah ko hadap sangat kat bapak dorang






Quote innocent_me 14-2-2019 12:11 PM
Dia ni mmg pesen defensive tahap gaban.
Tak penah nk mengalah dengan org.. org je yg salah.
kalau ada isu, berdegar degar explain mcm dia la yg paling betul dlm dunia ni.
Dia tak tau org still igt dia sondol laki orang pastu ajak laki perli exwife berjemaah.
tapi now nampak dah settle down kut.. ok2 je dia nmpk dah hormat sket kat exwife tu.
Quote doubleA 14-2-2019 12:18 PM
agitewwww. memang yang number two ni selamanya insecure ke. dah insecure berjela pulak justify kat ig. tu la curik laki orang lain lagi
Quote Meiizu 14-2-2019 12:21 PM
dah dia nak sgt laki orang time tu ,,kalau tak jaga anak2 tiri, malu lah kan -laki dah dapat, tepaksa amik dgn pakej
Quote Meiizu 14-2-2019 12:21 PM
prettyuglybabe replied at 14-2-2019 11:37 AM
bukan memang dia caras ke lakinya tu..
kalau i, i pun bagi je anak-anak biar bapak dengan mak tiri  ...

cik puan memang bijak
Quote Meiizu 14-2-2019 12:24 PM
prettyuglybabe replied at 14-2-2019 11:37 AM
bukan memang dia caras ke lakinya tu..
kalau i, i pun bagi je anak-anak biar bapak dengan mak tiri  ...

cik puan memang bijak
Quote laksmanabentan 14-2-2019 12:29 PM
amboi gigih nya jawap berjela2 camtu...
lagi ler satgi nitizen yg takde keje tu p korek cite2 lama..
up pic sekeluarga tulis caption, Kami bahagia sudeh ler....
tak nak yg jelaskan satu persatu...
Quote Themilo 14-2-2019 12:29 PM
sheols sangat cantik & slim ok.. nampak dalam drama pukul 10 mlm kat tv3 tu.. maybe busy menjaga anak-anak buatkan sheols look very slim yach
Quote None68 14-2-2019 12:32 PM
Oh baru tau ambik laki orang jugak ke..spesis babi sondol melambak2
Quote pavlovachoc 14-2-2019 12:39 PM
tp aku x rajin lak nk jaga anak org .. kang nk marah susah

Lihat semua komen(49)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 12:55 PM GMT+8 , Processed in 0.076650 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top