CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 12475|Reply: 49

Dituduh Tak Jaga Anak Tiri, Jawapan Faezah Elai Buat Ramai Bersorak!

  [Copy link]
Post time 14-2-2019 11:17 AM | Show all posts |Read mode
Jarang sekali kita melihat kelibat pelakon cantik, Faezah Elai menghiasi kaca televisyen semenjak dia mengambil keputusan untuk mengurangkan aktiviti seni dan menumpukan perhatian kepada keluarganya.






Walaupun kadang-kala timbul cerita kurang enak mengenainya, Faezah mengambil keputusan untuk tidak membalas dan melayan tuduhan yang dilemparkan kepadanya.


Namun, mungkin kerana sudah hilang sabar, beberapa jam yang lepas pelakon yang juga model ini meluahkan perasaan sakit hatinya apabila menerima mesej yang berbaur tuduhan dan fitnah.



Foto : Instagram Faezah Elai




Terima mesej di Instagram..



Foto : Instagram Faezah Elai




Walaupun Faezah tidak menyatakan butir mesej yang diterima olehnya, namun menerusi kapsyen yang ditulisnya boleh dirungkai bahawa individu tersebut mempertikaikan kasih sayang pelakon tersebut terhadap anak-anak tirinya.


Mak kandung hanya ambil anak-anak tiri masa hujung minggu..



Foto : Instagram Faezah Elai




Tambah Faezah, dia bukanlah jenis yang suka menayang setiap benda yang dilakukan olehnya di laman sosial. Apatah lagi banyak hati yang perlu dijaga.



Foto : Instagram Faezah Elai




Korbankan kerjaya seni untuk anak-anak...


Foto : Instagram Faezah Elai




Dalam pada itu rata-rata ramai yang memberi sokongan kepada Faezah Elai dan memuji sikapnya yang jarang mengambil kisah tentang gosip-gosip liar.


Terbaik, ini la cara nak bagi orang faham..









Foto : Instagram Faezah Elai




Ada juga yang turut berkongsi rasa yang sama seperti yang dilalui oleh Faezah..


Foto : Instagram Faezah Elai




Ada sahaja yang tidak kena kan. Kalau ditunjuk kebahagiaan di laman sosial dikatakan riak, kalau tak tunjuk nanti macam-macam pulak tuduhan yang keluar. Bersabahlah Faezah ye. Biasalah mulut manusia! -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-2-2019 11:23 AM | Show all posts
panjang berjela pencerahan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapela yg rajin sgt menjaga tepi kain org tu  
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 11:25 AM | Show all posts
dia dok diam, org mengata, satgi dia dok tayang jaga anak tiri macam izreen pun hangpa mengata...hangpa nak apa sbnqnya woi..netizen...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 11:34 AM | Show all posts
ok faham..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 11:37 AM | Show all posts
bukan memang dia caras ke lakinya tu..
kalau i, i pun bagi je anak-anak biar bapak dengan mak tiri jaga
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 11:50 AM | Show all posts
dah hang pun kaki sondol..hadaplah jaga anak2 tiri jgk..jgn nak bapaknya jer ya.. lgpun nafkah, mkn pakai anak2 tiri hang tu still laki hang punya tanggungjawab..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 14-2-2019 11:37 AM
bukan memang dia caras ke lakinya tu..
kalau i, i pun bagi je anak-anak biar bapak dengan mak tiri  ...

Haah kan dan dulu siap sama2 ngn laki lagi burukkan exwife tu.
Dulu bukan ke dia selalu perli exwife tu gitu gini?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-2-2019 12:05 PM | Show all posts
Suchi replied at 14-2-2019 12:02 PM
Haah kan dan dulu siap sama2 ngn laki lagi burukkan exwife tu.
Dulu bukan ke dia selalu perli exw ...

itu la.. seingat i pun gitu..
tibah dia kata dia bukan kaki sondol pehal
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:06 PM | Show all posts
Koserrr nak taip pepanjang demi nak explain sekian sekian pada netizen.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:07 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 14-2-2019 12:05 PM
itu la.. seingat i pun gitu..
tibah dia kata dia bukan kaki sondol pehal

motip claim bukan kaki sondol
perasan sungguh

janda laki sheols tu pempuan ada kerjaya kot

selayaknya dia bagi anak anak suruh ko jaga dah ko hadap sangat kat bapak dorang






Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:11 PM | Show all posts
Dia ni mmg pesen defensive tahap gaban.
Tak penah nk mengalah dengan org.. org je yg salah.
kalau ada isu, berdegar degar explain mcm dia la yg paling betul dlm dunia ni.
Dia tak tau org still igt dia sondol laki orang pastu ajak laki perli exwife berjemaah.
tapi now nampak dah settle down kut.. ok2 je dia nmpk dah hormat sket kat exwife tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:18 PM | Show all posts
agitewwww. memang yang number two ni selamanya insecure ke. dah insecure berjela pulak justify kat ig. tu la curik laki orang lain lagi
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:21 PM | Show all posts
dah dia nak sgt laki orang time tu ,,kalau tak jaga anak2 tiri, malu lah kan -laki dah dapat, tepaksa amik dgn pakej
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:21 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 14-2-2019 11:37 AM
bukan memang dia caras ke lakinya tu..
kalau i, i pun bagi je anak-anak biar bapak dengan mak tiri  ...

cik puan memang bijak
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:24 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 14-2-2019 11:37 AM
bukan memang dia caras ke lakinya tu..
kalau i, i pun bagi je anak-anak biar bapak dengan mak tiri  ...

cik puan memang bijak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-2-2019 12:29 PM | Show all posts
amboi gigih nya jawap berjela2 camtu...
lagi ler satgi nitizen yg takde keje tu p korek cite2 lama..
up pic sekeluarga tulis caption, Kami bahagia sudeh ler....
tak nak yg jelaskan satu persatu...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:29 PM | Show all posts
sheols sangat cantik & slim ok.. nampak dalam drama pukul 10 mlm kat tv3 tu.. maybe busy menjaga anak-anak buatkan sheols look very slim yach
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh baru tau ambik laki orang jugak ke..spesis babi sondol melambak2
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:39 PM | Show all posts
tp aku x rajin lak nk jaga anak org .. kang nk marah susah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 10:24 PM GMT+8 , Processed in 0.880485 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list