CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Syafie Naswip Bakal Bertunang April Ini

13-2-2019 04:29 PM| Diterbitkan: taniabecks92| Dilihat: 3879| Komen: 16|Original author: Oleh: Nia M

Description: Mohd Syafie Naswip atau lebih mesra dengan nama panggilan Ayie ialah seorang pelakon yang sangat berbakat. Semua karya lakonannya meninggalkan kesan hebat kepada penonton.
Mohd Syafie Naswip atau lebih mesra dengan nama panggilan Ayie ialah seorang pelakon yang sangat berbakat. Semua karya lakonannya meninggalkan kesan hebat kepada penonton. 


Kredit foto: mStar Online

Syafie mula dikenali ramai melalui lakonannya menerusi filem Mukhsin, di mana waktu itu dia baru sahaja berusia 15 tahun. Oleh kerana bakatnya yang luar biasa, dia berjaya mencipta nama menerusi filem unggul arahan Yasmin Ahmad.


Kredit foto: Cari


Terkini, Syafie mengumumkan akan mengikat tali pertunangan dengan adik pelakon lelaki Afiq Muiz iaitu Aishah Azman. Mereka akan bertunang pada April ini, namun tarikhnya tidak didedahkan. 


Kredit foto: Google

Kedua-dua pasangan ini sudah bercinta sejak 2015 lagi melalui perkenalan di laman Instagram dan umum mengetahui tentang percintaan mereka kerana mereka saling memuat naik foto berdua serta menghadiri majlis anugerah bersama-sama. 





Kredit foto: Instagram Syafie Naswip

Menurut Syafie, tempoh pertunangannya mungkin sekejap sahaja kerana mereka ingin terus melangsungkan perkahwinan walaupun tarikhnya masih lagi samar-samar. 



Peminat turut gembira dengan hubungan mereka berdua dan berharap perkahwinan mereka akan cepat berlangsung. 



Semoga urusan Syafie dan Aishah dipermudahkan dan hubungan mereka kekal sampai ke Jannah! - CARI 
11

Bagus
11

Marah
10

Terkejut
11

Sedih
17

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (70 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote helicornia 13-2-2019 04:45 PM
tahniah syafie n aishah.syafie ni budak baik ek
Quote makbedah 13-2-2019 04:45 PM
Ye@?  ke 2015? Bukan Baru lagi ke a year more or less like that? Sebab ada video yg dia orang sendiri upload 3@? Days.

Suka ayie berlakon.n dia ingat jasa nak ayah dia. All the best.
Quote BoongaKertas 13-2-2019 04:54 PM
helicornia replied at 13-2-2019 08:45 AM
tahniah syafie n aishah.syafie ni budak baik ek

kan? iols suka peribadi dia. tak pernah lupa family dia especially mak dia. semoga kekal mcm tu even lepas kawen.
Quote kaklong32 13-2-2019 05:08 PM
tahniah uolss
Quote tremory 13-2-2019 05:32 PM
makbedah replied at 13-2-2019 04:45 PM
Ye@?  ke 2015? Bukan Baru lagi ke a year more or less like that? Sebab ada video yg dia orang sendir ...

thu tkpe kantoi prmpn ni tpu media kluar cver pancaindera pie ni trpks cvrkn blk sbb gf bimbo plk nth bla bercnta 3 thn ni pie ni mn knl artis br klo tk brlakon skli
Quote tremory 13-2-2019 05:33 PM
nk kluarkn brp byk cter psl diorg ni
Quote None68 13-2-2019 05:54 PM
All the best semoga berbahagia hingga ke jannah.
Quote 234126 14-2-2019 07:13 AM
Dulu orang speku dia ni sonsang sebab baik dia lain macam padahal memang dah budaknya baik budi bahasa dia. Bukan dia melentok2 terkepit2 pun. Dia memang  beradab dan sopan. Cakap pun lembut je elok bahasa,nakal sikit2 tu normal la masa muda semua nakal berdating bagai kan.

Tak boleh hadam betul dia kena speku mengunyit, pantang tgk yg lembut baik semua gay hahaha.
Quote kokocrunch 14-2-2019 11:47 AM

tahniah la dik...
Quote ninu 3-4-2019 11:05 AM
wahhh dlu tgok ko kecik je blakon...kjp je masa berlalu
Quote iznanaziz 3-4-2019 03:03 PM
BoongaKertas replied at 13-2-2019 04:54 PM
kan? iols suka peribadi dia. tak pernah lupa family dia especially mak dia. semoga kekal mcm tu ev ...

ha ah, aku pun ada baca kat mana tah..nampak sgt dia dgn mak dia very close.
Quote tootii 3-4-2019 04:45 PM
tahniah adik2 berdua  .. suka dua2 ni belakon..
anak yg baik pada mak bapak..
suka sweet2 ngan mak bapak dia ..
moga semua urusan dipermudahkan ..
Quote kookie92 3-4-2019 04:53 PM
wow cantik2
Quote kiwibenz 4-4-2019 04:11 PM
Propa sangat 2015.. ritu c gegel pernah bercinta dengan forteen yg lufias sebok kejar dia tinggalkan zulin berdamparan khennn
Quote qusairy 4-4-2019 04:14 PM
Baru ku tahu aishah tu adik afiq muiz
Quote azimodin 4-4-2019 05:06 PM
mother~~~~~~

Lihat semua komen(16)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 09:41 PM GMT+8 , Processed in 0.080243 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top