CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Doktor Racun Anak Sebelum Tembak Diri Sendiri

2-11-2018 11:29 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2397| Komen: 4

Description: Seorang doktor di sebuah hospital di United Kingdom membunuh anaknya dengan memberi racun sebelum menembak diri sendiri ketika mereka bercuti di Afrika Utara.
Seorang doktor di sebuah hospital di United Kingdom membunuh anaknya dengan memberi racun sebelum menembak diri sendiri ketika mereka bercuti di Afrika Utara.


Memetik Mirror, Dr Vuyo Tame, 47, sebelum itu ada meninggalkan pesanan yang meminta ibu mangsa membakar mayatnya dan anak mereka, Noah, 9.



Mayat mangsa ditemui bersebelahan Dr Tame di dalam sebuah bilik Hotel Radisson Blu di Johannesburg pada 8 Januari lalu.

Ibu mangsa, Vicky Smith dalam keterangannya di Mahkamah Maidstone, Kent, berkata suspek ada meninggalkan pesanan sebelum bertolak ke Afrika Utara.




"Jika berlaku apa-apa kepada saya dan Noah, tolong bakar mayat kami dalam masa tiga hari dan taburkan abunya di pusara ayah kita," katanya.

Menurut Vicky, dia dan Dr Tame tinggal serumah pada 2008 sebelum menyedari dirinya hamil beberapa bulan kemudian.

Namun, sikap Dr Tame terhadapnya dikatakan semakin mendingin dan pelik selain seolah-olah enggan berkahwin apabila Vicky mengajukan soalan itu kepadanya.



"Dia meninggalkan saya ketika usia kandungan mencecah 18 minggu dan hingga kini saya tidak tahu mengapa dia memutuskan hubungan kami," katanya.

Suspek bertemu anaknya buat pertama kali ketika Noah berusia tiga minggu dan mereka berbalah mengenai nama keluarga siapa patut digunakan kanak-kanak itu sebelum bersetuju menggunakan nama keluarga Vicky.


Foto: Mirror

Dr Tame juga pernah meminta ujian DNA dijalankan ke atas Noah dan ia bukan kali pertama memandangkan suspek pernah melakukan perkara sama terhadap anak perempuannya dari wanita lain di Afrika Utara. - CARI

10

Bagus
16

Marah
19

Terkejut
10

Sedih
9

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (76 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote meklalala 2-11-2018 11:41 AM
waaaa comelnya budak tu..nak mati , mati sorang je lah..kenapa la poi bunuh budak tak bersalah tu sekali..
Quote bulanbulat 2-11-2018 12:00 PM
Heloknya anak dia. Huhu ni nak balas dendam ke bapak dia
Quote Artemesiaa 2-11-2018 12:03 PM
Sian dapat bapak mental cam tu tak pasal2 nyawanya melayang
Quote EvieWanKenobi 2-11-2018 08:39 PM
kesiannya budak ni..
tak sempat dia besar..

Lihat semua komen(4)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 02:33 AM GMT+8 , Processed in 0.062793 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top