CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Yusuf Iskandar Bakal Dapat Adik! Hairul Azreen Umum Hanis Zalikha Hamil Anak Kedua

2-11-2018 11:06 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 19731| Komen: 102|Original author: Oleh: Saiful

Description: Selebriti cilik popular, Yusuf Iskandar bakal jadi abang!
Foto: Instagram

Selebriti cilik popular, Yusuf Iskandar bakal jadi abang!

Hairul Azreen sendiri mengumumkan berita kehamilan isterinya, Hanis Zalikha melalui Instagram.

"Alhamdulillah... Insya-Allah, Yusuf Iskandar bakal dapat adik! Rezeki milik Allah. Terima Kasih Allah," tulisnya.


Keluarga bahagia ini kini sedang bercuti di Tokyo Jepun bersama ahli keluarga Hanis yang lain.

Macam biasa, ruangan komen dipenuhi dengan komen dari peminat yang rata-ratanya mengucapkan tahniah atas kehamilan kedua tersebut.


Malah ramai yang berpendapat melimpah ruah rezeki Hairul sekeluarga kerana bukan sahaja kerana kejayaan filem lakonannya, Paskal, malah turut dilimpahi rezeki anak.


Hairul berkahwin dengan Hanis Zalikha pada 5 Jun 2015 dan dikurniakan Yusof Iskandar pada 3 Jun 2016. -CARI

20

Bagus
35

Marah
23

Terkejut
24

Sedih
12

Lawak
33

Bosan

Friends Rank (147 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote K_Lily 2-11-2018 11:08 AM
Tahniah. Alhamdulillah
Quote Firaaz 2-11-2018 11:23 AM
apa nama instagram bakal anak ko herul?
Quote helicornia 2-11-2018 11:35 AM
rezeki milik Allah?? bukan rezeki daripada Allah ke
Quote littlemissyou 2-11-2018 11:38 AM
Alhamdulillah.. Tahniah kekrul keknis keksop kekbu.. Harus la announce kt Jepun demi sesuap like n viral.. Dan demi mendapat job dari astro ke ape ke.. Kikiki
Quote miemiecha 2-11-2018 11:51 AM
tahniahhh\
sukaaa mek baca bab2 nak dpt baby nih...
harap kandungan selamat.. ibu selamat.. baby selamat
Quote lilydandelion77 2-11-2018 12:01 PM
Tahniah H&H

Emmm kerap pulak gi choti dgn pemili hanis berchoti...pemili herol?
Quote Aunty_Acid 2-11-2018 12:03 PM
tahniah...mesti anak-anak dorang nanti tinggi lampai dan gojes mcm perents dia
Quote abangadek 2-11-2018 12:15 PM
i lebih suka cara jibu announce
Quote kodoksilver 2-11-2018 12:21 PM
tahniah kekuarga kek.
Quote deenamidi 2-11-2018 12:37 PM
Tahniah laaa.. bertambah umat islam.
Quote tweetytweety 2-11-2018 12:42 PM
hasil tembakan padu kek Rul selama berlatih.. berlakon Paskal bagai...
Quote umbut 2-11-2018 12:49 PM
Kakak hanis dok jepun kan..
Kalo dpt baby pompuan... ckp sepasang
Quote Suchi 2-11-2018 01:07 PM
Semalam perasan kt ig bujibu, simple je caption tapi cukup jelas hahahah
Quote qwerty02 2-11-2018 01:10 PM
Tahniah utk Hanis & family
Quote buapakperut 2-11-2018 01:11 PM
about time, keksop pun makin besor makin sendu, dah xtau nak tunjuk gaya apa lagi
Quote dewi_rina 2-11-2018 01:14 PM
Anak paskal

Lepas nie takde tunjuk usop je.. ada modal baru nak ditayang ye kek family

Quote Managerara 2-11-2018 01:16 PM
same goes with me keknis..hehe sebaya la nnt..usop pun sebaya with my boy..
Quote bambimo 2-11-2018 01:19 PM
kachinggg...
pasni money keep coming in lagi dan lagi la kan..
Quote wookiehoney 2-11-2018 01:20 PM
tahniah

dah plan acc ig baru?

Lihat semua komen(102)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 08:34 AM GMT+8 , Processed in 0.075214 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top