CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Dua Bekas Licin! Terbaik Rakyat Malaysia, Bantu Isteri Mengidam Makan Nasi Lemak Pak Nasser

2-11-2018 10:45 AM| Diterbitkan: Sarirsa| Dilihat: 8057| Komen: 63|Original author: Oleh: Myeonir

Description: Memang biasalah masa mengandung, si isteri akan mengidam macam-macam. Kadang-kadang mengidam benda yang tak masuk akal langsung. Tapi sebagai mithali, kenalah layankan permintaan si isteri sebab siapa ...

Memang biasalah masa mengandung, si isteri akan mengidam macam-macam. Kadang-kadang mengidam benda yang tak masuk akal langsung. Tapi sebagai mithali, kenalah layankan permintaan si isteri sebab siapa tak sayang isteri kan?

Sama juga kisahnya dengan seorang pengguna Twitter ini apabila dia meminta bantuan orang ramai kerana isterinya mengidam nak makan nasi lemak. Apa yang susahnya mengidam nasi lemak kan? 

Permintaan si isteri ini dikira unik sebab dia teringin nak makan nasi lemak yang dihidangkan dalam pesawat AirAsia iaitu Nasi Lemak Pak Nasser. Jenuh!


Kredit foto: Twitter

Si suami yang bakal mendapat anak ketiga ini turut berkongsi perbualan whatsapp diantaranya dan isterinya yang betul-betul teringinkan nasi lemak tersebut. Tak sangka tweet tersebut telah tular dan mencuri perhatian pihak AirAsia sendiri.


Kredit foto: Twitter
Si suami ni memang kategori romantiklah sebab dia bersungguh-sungguh nak penuhi permintaan isteri kesayangan yang kandungannya dah masuk bulan ke tujuh itu sampai nak tempah penerbangan yang murah dalam masa terdekat.


Kredit foto: Twitter
Ramai rakyat Malaysia yang prihatin terhadap masalah ini, sampai ada yang sanggup tolong belikan nasi lemak tersebut semasa penerbangan mereka. Bagus betul.




Kredit foto: Twitter
Update terbaru menunjukkan yang seorang kru kabin AirAsia telah membantu si suami mendapatkan nasi lemak tersebut dan isterinya pun telah dapat menjamahnya.


Kredit foto: Twitter
Seronoknya dapat suami yang prihatin macam ni -CARI
18

Bagus
19

Marah
18

Terkejut
23

Sedih
16

Lawak
28

Bosan

Friends Rank (122 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote manehnya 2-11-2018 10:50 AM
aduh baiknya laki dia...

anak cacing aku pun mengidam jugaklahhh
Quote Kenabertaubat 2-11-2018 10:53 AM
Aku respek rakyat Malaysia ni bab bantu membantu..
Quote duri_durians 2-11-2018 11:01 AM
bab makanan jgn main2 dgn orang malaysia! asalkan dapat makan semua ok
Quote Lolzer 2-11-2018 11:19 AM
I suka tweet pasal ni. Cutee jee ramai pulak nak menolong
Quote meklalala 2-11-2018 11:22 AM
bagusnya husband dia walaupun dah pregnant anak ketiga still melayan karenah isteri..
Quote helicornia 2-11-2018 11:32 AM
haha comel je reply dari AA tu
Quote Artemesiaa 2-11-2018 11:35 AM
Pastinya seronok sebab ada yang sudi membantu tertunai juga apa yang diidamkan
Quote senahitam 2-11-2018 11:38 AM
Sedap nasik ni. aku pun suka. hehehe
Quote cmf_premierleag 2-11-2018 11:49 AM
aku ada baca kisah ni kat twidder
FA tu ckp ramainya nak pesan macam2 order
last2 dia ckp, takpelah, sy belanja semua orang, ini view dr ofis saya sambil tunjuk gambo awan biru dr tingkap kat  flight kokpit
Quote amyza 2-11-2018 11:50 AM
Comel jer bini dia.tak payah type "teringin sangat2"...type "nak la b" terus laki dia gelabah dah.
Quote fushimi 2-11-2018 11:51 AM
nasi lemak pak nasir kalau makan kat atas nung memang peling habis

kalau kat  bawah iols pandang sepi je

yang pasti atas nung iols selalu order 2 bungkus

Quote Levespa 2-11-2018 12:18 PM
bagus lakinya..
Quote abangadek 2-11-2018 12:26 PM
tak sedap pun, baik nasik lemak acik jual tepi jalan sedap lg.. biasalah dok atas tu megi cup pun kau rasa sedap
Quote umbut 2-11-2018 01:09 PM
Aku tiap kali ngandung.. kurus bdn.. semua x selera..makanan hari2 pun rasa nak muntah...
Quote r_innalif 2-11-2018 01:21 PM
Ye jd sdap bila lama kt tmpt org lama xmkn nsik lmak. Ms tu dlm flight blik ttunggu bila le dema nk serve mknan. Ms tu la rs ya ampun sdapnye Dpt mkn nsi lmak..
Quote mamapea 2-11-2018 03:44 PM
aku bila naik AA mmg akan order nasi lemak...bila kt atas awan perut memanjang lapar...
Quote kakigebang 2-11-2018 04:03 PM
terbaek rakyat malaysia , mmg prihatin ...thumbs up
Quote BoongaKertas 2-11-2018 04:08 PM
masa baca citer ni, iols bangga sgt dgn semangat Msian bersatu hati bantu. semoga selamat deliver baby tu nanti. amin!
Quote cassriena 2-11-2018 04:12 PM
korang yg naik AA ni jgnlah x order makanan be it nasi lemak pak nasser ke, nasi ayam kerrr... sbb kalau korg x order konfirm nanti ko melopong je cium bau makanan semerbak bila org sebelah makan

Lihat semua komen(63)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 08:03 PM GMT+8 , Processed in 0.081829 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top